Şimdi Ara

%10 İndirimli Steam Cüzdan Parası Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 %10 İndirimli Steam Cüzdan Parası Satıyorum
    Steam cüzdanımda yüklü para bulunmaktadır. İlgilenen alıcılara kanıtını da gösterebilirim merak ediyorlarsa. Biliyorsunuzdur birkaç ay önce steame para transferi özelliği geldi. Bu şekilde belli miktarlarda (10 TL 20 TL 50 TL 100 TL 200TL ve bunların katları) paraları hesaptan hesaba göndermek mümkün. Steamde biriken paramı çıkartmak için böyle bir yönteme başvurmayı düşündüm. %10 ucuza isteyene lazım olan parayı verebilirim. İlla para olması gerek yok tabii. Alacağınız bir oyun varsa o oyunu hediye de ededebilirim. Neden sadece %10 derseniz eğer daha yüksek kayıplarla zaten farklı yollarla da parayı nakite çevirmek mümkün ve ben o kadar fazla kaybetmek istemiyorum. İstanbul' da oturuyorum. İsteyen olursa buluşup beraber de yapabiliriz. Ama bu mümkün değilse malesef sıkıntı olma ihtimali yüksek olduğu için ödemeyi önce almak durumundayım. Alıcılar için de bu durum sıkıntı olacaktır ama yapabileceğim bir şey yok. Aklınıza iki taraf için de güvenli bir yöntem geliyorsa paylaşabilirsiniz. Forumda zamanında yaptığım iki satış (imzamın altında görebilirsiniz) dışında pek referansım yok sonuçta ticaret adamı değilim. Ama mesaj sayımın yüksekliğinden (Bu konuda sadece ikinci el forumundaki mesaj sayım gözüküyor. Profilime bakarak asıl sayıyı görebilirsiniz.) ve hesabın eskiliğinden bu hesabın saygınlığını, değerini 50 lira için kaybetmek istemeyeceğimi tahmin edersiniz diye düşünüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Şişli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Usta malesef gelen yeni ozellik steam bakiyeni hediye etmekle ilgili degil. Keske oyle olsaydi. Sanirim yanlis biliyorsun. Gelen ozellikle sadece kredi kartinla belli miktarda bakiye satin alip onu baska bir hesaba yolluyorsun. Keske senin dedigin gibi olsaydi ama degil. Istersen bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 17 Şubat 2018; 8:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Valla bana o şekilde para atanlar oldu. Kendim atmadım ama atmayı denedim nasıl işliyor göreyim diye. Atmadan bıraktım. Cüzdandan para çekecek gibi görünüyordu. Siz emin misiniz öyle olduğuna?
    Çünkü öyle olması mantıksız zaten internette steam cüzdan kodları satılıyor ne gereği var ki? Eminseniz ve gerçekten cüzdan parası gönderilemiyorsa da sorun değil oyun hediye ederim madem %10 ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 18 Şubat 2018; 19:51:55 >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    hediye para miktarını seçeceğin ekranın altında açıklama kısmı var usta ekran görüntüsü atıyorum. Sen de bakabilirsin keşke dediğin gibi olsaydı ama durum bu benim bildiğim

%10 İndirimli Steam Cüzdan Parası Satıyorum
  • Steam cüzdanındaki parayla gift card satın alamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.