Şimdi Ara

10 Kasım’larda kaç kişi evleniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: X Files

10 Kasım da neden evlenilemiyor bende pek anlamış değil açıkçası ?

Neden Atatürk ün ölüm günü... ?

1- Fatih Sultan Mehmet öldü evlenmeyin...
    2- Alparslan öldü evlenmeyin...
    3- Kultigin öldü evlenmeyin...

Peki buna benzer kişilerinde ölüm yıldönümlerinde evlenmeyin... Bende yukarıdaki arkadaşın yazdığına istinaden ( Yoksa haddim olmaz ) bunların ölüm günlerinde evlenenlerden şüphe ederim...

Arkadaşlar, 10 Kasımlarda Atamızın arkasından yas tutmak bize yakışmaz, Bize DAHA ÇOK ÇALIŞMAK yakışır, Çanakkale nin ardından zaten Mustafa Kemal ÖLÜMSÜZLEŞTİ, Sizler ATATÜRK düşmanları ve sizler ATATÜRK ü savunuyoruz ATATÜRKÇÜYÜZ diyenler el birliği etsenizde onu ÖLDÜREMEYECEKSİNİZ, onun ruhu ve fikirleri her zaman yaşayacak...

Aslında söylediklerin tamamen doğru. Ancak burada bahsi geçen konuya verilen şuursuz cevap tamamen Atamızın şu sözüyle ilintili: İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

quote:

Orjinalden alıntı: robespierre

364 gün duruken Atamızın ölüm gününü, düğün ve eğlence günü olarak seçenin Türklüğünden ve vatan sevgisinden şüphe ederim.
    Böylesine yüce bir insanın ölüm yıldönümünde eğlence tertiplemek ancak onun fikirlerini bu ülkeden kazımak isteyenlerin hayallerinin bir yansımasıdır...

Saçmalama..

pardon saçmaladığı noktayı ben kaçırdım söylesene sana hak verim ???

kusura bakma ama haklı. ben bu gün İtünün önünde otobüs beklerken gördüğüm düğün arabası ve kortejinin içindekileride gördüm ninja.gif

Yau gidin işinize.. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir..

Bu kadar da abartmayın..

yazık... bu ülke seni de barındırıyor ya ben kafamı duvarlara vururum böyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.