Şimdi Ara

10' lik bir tablet almak istiyorum!!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10" lik bir tablet almak istiyorum. Performans olarak iyi bir cihaz olsun. Bütçe 500 - 700 tl arası. Tavsiye edebileceğiniz tablet var mı arkadaşlar??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu önerisi olan arkadaşlar ??

Dark Evopad A1040, Artes q1003 gözüme çarpanlar

Siz ne dersiniz ?
  • Dark alacaktim bir aralar... Hepsiburacikta ve Sikayetvar.com yorumlarina bakinca vazgecmistim. Tablet navigasyon urunleri ise fiyat olarak cazip. Cag disi kalmis Win ce navigasyonlara gore fiyatlari cazip kaliyor. Tablet tarafinda ise fiyat cazip, teknik destek dusunduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemALACA81 -- 20 Temmuz 2013; 1:38:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy2 Tab 10.1 P5110 dusunebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: excusable

Yok mu önerisi olan arkadaşlar ??

Siz ne dersiniz ?

ikisi arasında kaldıysan kesinlikle artes Q1003 al derim akıcı ve özellikle batarya kullanım süresi şu an için en iyi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Orijinalden alıntı: excusable

Yok mu önerisi olan arkadaşlar ??

Siz ne dersiniz ?

ikisi arasında kaldıysan kesinlikle artes Q1003 al derim akıcı ve özellikle batarya kullanım süresi şu an için en iyi cihaz

Dostum bunun performansi ve kalitesi Samsung P5110 a gore nasil? Hangisi daha iyi?

• CemALACA81 kullanıcısına yanıt
    benim fikrim daha iyi niye diyecek olursan samsungun her cihazını işim gereği deneyimlemiş biri olarak söylüyorum .
    Tabii bir samsung note 10.1 cihazlarla kıyaslamam yanlış olur böyle bir beklentiye girmekte abartı olur zaten.
    Ama video ;internet ve bir çok üst düzey oyunlar için yeterli bir cihazdır .
    Özelliklede üstüne basarak söylüyorum pil kullanım süresi çok iyi ve tatmin edici .Video internet karışımında emin olun en az size 7 saat hizmet edecek bir cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

benim fikrim daha iyi niye diyecek olursan samsungun her cihazını işim gereği deneyimlemiş biri olarak söylüyorum .
    Tabii bir samsung note 10.1 cihazlarla kıyaslamam yanlış olur böyle bir beklentiye girmekte abartı olur zaten.
    Ama video ;internet ve bir çok üst düzey oyunlar için yeterli bir cihazdır .
    Özelliklede üstüne basarak söylüyorum pil kullanım süresi çok iyi ve tatmin edici .Video internet karışımında emin olun en az size 7 saat hizmet edecek bir cihaz.

Tesekkurler dostum. Passmark sitesinden Android benchmarklarina bakayim. Dedigin gibi Samsung dan hizliysa mantikli.

• lavaboo kullanıcısına yanıt
    hocam peki Samsung Galaxy Tab2 ile ASUS Memo Pad 10" i karsilastirirsan hangisini onerirsin ? android tercihimin en buyuk sebebi torrent, bununla beraber tabi ki dizi film oyun vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_tr

hocam peki Samsung Galaxy Tab2 ile ASUS Memo Pad 10" i karsilastirirsan hangisini onerirsin ? android tercihimin en buyuk sebebi torrent, bununla beraber tabi ki dizi film oyun vs..

asus memo pad hiç tecruubem olmadı o yüzden kuullanmadığım bir tabletle tecrube ettğim bir tableti kıyaslamam bilmeden bir şeyleri biliyormuş gibi bilgi vermem çok yanlış olur.Ama gene Asus'un o modelini inceliyeyim vaktim olunca en azından yüzeysel bir kanaatim olmuş olur , ama tavsiye için pek uygun olmaz bu kanaat.
    Evet baktım özelliklere memo pad 'ın, kağıt üzerinde iki tabletin özelliklerine bakıcak olursak memo pad ı tercih ederdim kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 20 Temmuz 2013; 6:03:38 >
  • lavaboo kullanıcısına yanıt
    sagolasin hocam goz attigin icin, belki kullanan arkadaslardan yorum yapanlar olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.