ben bu sitede yeniyim ama bu itemi kaç defa gördüm
muhteşem ps diom başka bişi demiyom
ne bu bea :S
HERKESE BOYLE BIR ITEM LAZIMMM AMA ARKDAŞALARR
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
quote:
Orjinalden alıntı: marjinal_uli
tmm da nie dalga geçiyosunuz ben daha yeni gördüm sizinle paylaşmak istedim sadece
ön yargı ziyniyete
Ön Yargı Diorsunda BirŞeyi Paylaşıma Koyuorsan Her türlü Eleştiriye Açık Olmalısın !!
Ayrıca Öle Birşeyin Olması Sence Mantıklımı dielim Oldu Dielim Onu Takınca 10 LwL Atlatıp 10 LwL Bonus Yazısının Sİlinmesi imkansız bunun içinde Takıyı tak çıkar tak çıkar 80 Ol
valla o takıyı tak çıkar tak çıkar degil seksen 80milyon lvlın olur yada kolun yorulur yada boşver gitin geçen gün +8 e bastım ondan yanıyordu cayır cayır!!! benim civcive verdim hemen 80 luverdi serefsiz hemde 81 ama ondan önce 80 oldukjları şiçin adı geçmedi serverda tek 81 o şimdi!!!
sEN kendın ınandım Mı yaptığın ps ye Arkım bana bunun cevabını verebılırmısn?
tmm da nie dalga geçiyosunuz ben daha yeni gördüm sizinle paylaşmak istedim sadece
ön yargı ziyniyete
BU İTEM GÖRÜLMEYEN YARATIKTAN ÇIKIYO
EĞER PSİŞİK GÜÇLERİN VARSA VE GÖRÜRSEN E TABİ BİDE KESERSEN O ZAMAN ONUN İÇİNDEN ÇIKIYO
:D muahahha ÖrNEK vereLİM mesela ! mage 59 LVL Ardreamde Pendant Takıyo 69 oluyo 2 nova açıyo eee nasıl iş bu 2 nova ile ardreamde olsan npnin canını okursun tabii sizde bana katılıyosunuzdur alayına :D cz ve ardream aynı anda yürüyüyo olmazzzzz böyle şey saçmalığın daniskası
sen birde bunun +2 sini felan görsen
daha önce verildi ve bu ps
verildi :P
slm evt bence olur arkdada vardı
öncelikle %999999999 ps 2.si öyle bi itemin pazarda ne işi var
Olm git biraz büyüde gel
la boyle ıtemı bulsalar oyunda adam 75ken kullanır 85 olur demı ama :)
quote:
Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R
:D muahahha ÖrNEK vereLİM mesela ! mage 59 LVL Ardreamde Pendant Takıyo 69 oluyo 2 nova açıyo eee nasıl iş bu 2 nova ile ardreamde olsan npnin canını okursun tabii sizde bana katılıyosunuzdur alayına :D cz ve ardream aynı anda yürüyüyo olmazzzzz böyle şey saçmalığın daniskası
ya 10 lvl atlatan item olurmu kardes 50 lvl olsa yine canına okur 50 werio ztn herseye 100 dd