Şimdi Ara

10 Maç Günlüğüm (Cehennem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sanırım günlükten çok qq konusu olacak.
    İlk iki maçı okumasanız da olur, ss almayı akıl edemedim.

Ayrlardır unranked geziyorum, feedlerlardan afklardan flamerlardan korkumdan. Neyse bi abim ikna etti başladım, 2 gün önce.

1.maçım bot pre ben supportum, botun 2. kulesini açtık, sağolsun amumuz geldi inhi kulesinde dive attı bizde koruyalım diye girdik öldük, ardından midimiz katarina geldi o da öldü. Burdan şunu çıkardım, birisi eşeklik yapıyorsa kurtarmaya gitmemek.
    Ardından mide geçip orayı inhibitöre dayandırdık, amumu birebir aynısını yaptı.
    Bundan sonra herşey kötüye gitti, katarina karşı tarafın supportuyla arkadaş çıktı oyun başından beri muhabbet ettiler, inanın hiç bi tf ye gelmedi, ya biz tf kaybedince girip öldü ya da bizden önce. Herşeye rağmen oyunu latede taşıdık, tabi amumu ile kat arasında küfürler arada uçuşuyor. Kat tf ye gelmedi yine amumu nexus kulesinde dive yaptı, tabi alayımızı kestiler, sonra kat içlerine atladı ve öldü ve adamlar midden yarıp bitirdiler.

2.maçım da duomum cj denemeleri yüzünden yine onu kurtarmak için gidişim ve kurtarıp kill de alışım ama katanın 2 de 2 si ile başladı. Ardından maviye gidişimce bota 50 kere ss vermeme rağmen, adam iyi farm yapıyor 2 de killi var dikkat edin dememe rağmen ve hatta ardından adamın totemin üstünden geçmesine ağmen pushlamayı bırakmamaarı sayesinde kata 4/0/0 oldu ve bana sövmeler başladı. Sakin olmalarını söyledim, benim suçum olmadığını söyledim ama hayır flame başladı. Sonrasında duom yine yakalandı ona doğru kata ile giderken katayı milim canla bıraktım manam bitti ve skill atamadım karşı junglerla üstümüzden geçtiler. Gerisi flame küfür ve katanın esişini izlemekle geçti. Dikkatimi çeken daha kata da ben de 0 iken ve item farkı yokken 5 topla ulti atmama rağmen yarı canlı katayı kesememem oldu. Doran shieldla başlamıştı evet ama yarı canlı birine 5 top ulti atıp da öldürememek çok tuhaf geldi. Ya masteriesi ya da rünleri farklıydı bilmiyorum. Shunponunda da damage azaltması önemli tabi. Adam en son nexusa dalıp kesti beni :D Ardından da 3 ga alıp geldi :D

İlk iki maçtan sonra şunu da keşfettim, duonuz unranked olsun. Çünkü 2 maçta da karşı 4gold 1 silver gelirken, biz iki maçta da 2 gold 2 silver 1 unranked oynadık.

Dün 3. maça girecektim takıma tp spelli adc geldi, uyardım böyle iyi dedi, Bi bakam şuna dedim, Allah'tan son saniyede quit atabildim. Bu arkadaş. Takip ettim nidalee almış ve yine feedlemiş.

5 dakika bekleyip 3. oyuna girdim. Hemen fb aldım adam geldi bi daha kesip item alıp gelip adamı az canla kaçırıp bota gittim 2 kill aldım botum başladı flame'e :D
    Bunu uzatmıcam ama mentalite yok adamlarda. KS diyorlar hala. Adamlar skora oynuyor. Mesela master bekliyor adamın milim canını bırakınca dalıyor. Hiç kızmam hatta ezdiğim için master gibi snowball bi heronun kill almasını daha çok isterim.
    Bu da link
    Feci şekilde eziyorsanız vakit kaybetmeden roam yapın. Adamlar rahatsız oluyorsa ward alıp kule alın, yardım istediklerinde gidin. Bir de oyunu uzatmayın. Ben uzatmadığım halde tam bota roam yaptığım esnada 5 dk netim gitti, hem ilk kilimi vermiş oldum hem de ben bağlanana kadar adamlar bizim midi inhibitöre dayandırmışlar

4. maçımı bugün attım, quit atmaya vaktim olmadı, takımdakilere bakınca atmayı istedim ama geç kaldım. Oyuna girer girme kibar dille xin zhaoya safe oynamasını, feedlemediği sürece oyunu kazanacağımızı söyledim ama adam oyuna hiç bağlanmadı bile 66dk boyunca. Adcmize neden 20 masterisle girdiğini sordum, 20 levelde ayarlamıştım öyle kalmış, yeni 30 oldum dedi. Maç sonrası düzeltmesini söyledim. Feedlemeyin yeter dedim.
    Neyse heimi ezdim, master topa gitti kill verdi, jaxı feedlemeyin de ne yaparsanız yapın dedim. Bot eiliyordu roam yaptım. Beni dinlerseniz kazanabiliriz dedim ve bot buna uydu. Master ise toptayken ta bizim maviye gidip maviyi alıp topa geçti. Mid game civarı midin inhibitörünü aldık. Bundan sonra bota gitcez dedim. Master bi türlü uymadı bana. 4v5 tf kazanıyoruz hem de tek kayıpla. Master ormana gidiyor. Morgana back atıyor ben tek başıma botu inhibitöre dayandırmaya çalışıyorum.
    Takıma rakipten 2 kişiyi çıkarmadan tf ye girmemlerini söyledim, son 20 dk ya kadar uydular da buna. Ama master 3 5 kill alınca çok feci saçmaladı, solo baron denemeler, 50 kere çağırmama rağmen kule almaya gelmemeler. Oyun late e kaldıkça adamların hepsi kasıldı, jax ve ww oyun sonu nasıl olur bilirsiniz. Late game de 3 kere falan 2v3 kaldık, master a 50 kere ss vermeme rağmen ultisiyle kaçan adamların peşine düşüp öldü. Onları yapmasa her türlü kazanırdık ama her defasında yaptı, önünü alamadık, çok bozdu, satıcam da satıcam moduna girdi. Dk 65, bak diyorum rica ediyorum, lütfen iki kişiyi düşürmeden girme tf ye. Bunu deyip birini çıkardım aradan arkadaş direk ulti q yaptı ve oyun gitti. Oyun sonu çok sövdüm, tam bi sayfa sövdüm heralde, iyi bişey mi hayır ama o kadar terlemişim, o kadar uğraşmışım adam 5 6 kere satmaya uğraştı ve başardı. Muhtemelen beni banlatır ama yapcak bişey yok.
    Bu da link
    Bu da lolnexus linki.
    Adc miz 20 masteriesle girmiş.

Bu maçtan çıkarılacak şey ise ne kadar iyi olursanız olun, afk, beceriksiz ve satmaya çalışan biri olduğu sürece oyunu taşıyamazsınız. Yani iyiysen takımı taşırsın diyen boş konuşmuş olur.

Ward fazla almadım, bu yönden eleştirilebilirim,3. maçta ağır ezdiğim ve açıkcası midden yardığım halde bana hiç yaklaşmayan jungler ve totem alacak yer bulamamamı sebep olarak öne sürebilirim. 4. maçta ise oyun hep bizim mid kulesinin önünde döndü. Sürekl 4v5 tf yaptık.

10 Maç Günlüğüm (Cehennem) 10 Maç Günlüğüm (Cehennem)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.