Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kaçırdım diye üzülme bak özdebirin online sınavı var. gel istersen yarışalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tj enes

beyler kafayımı yediniz yok küme vardı yok işçi vardı karışım sorusu neydi tamam cevabı söylemiyosunuz ama maşallah bütün konuları söylediniz bigün sabredin sorulari tartışmak icin

müneccin misin kardeş, sınavda karışım ve küme sorusu vardı demek nasıl bir avantaj sağlayabilir
  • Matematikte fonksiyon karışım problemi ve ayrıca tarihte ilke sorusunun cevabını ne yaptınız pm atabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Vay be. En soyguncu bizim femmiş. Fem öğrencisi olmama rağmen ygs+lys 20 tl verdim. Yazıklar olsun hepsine.

Aynen bizden de ygs için 10 tl aldılar lysden de 15 alacaklar. Neyse Türkçe den zorlandım ben paragrafta. Sizlerin sınavı nasıl geçti ?
  • edit:sınav zordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 9 Mart 2012; 16:41:55 >
  • slmlar matematikteki orantı sorusu cevabını pmden birileri atabilir mi ?
  • bana da şu matematik balık sorusunu ve bazı problemlerin cevaplarını pmlerminiz?
  • İlk defa türkçeyi yarm saatte bitirdim. Normalde 1 saatten aşağısı kesmez:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce57

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Vay be. En soyguncu bizim femmiş. Fem öğrencisi olmama rağmen ygs+lys 20 tl verdim. Yazıklar olsun hepsine.

Aynen bizden de ygs için 10 tl aldılar lysden de 15 alacaklar. Neyse Türkçe den zorlandım ben paragrafta. Sizlerin sınavı nasıl geçti ?

ygs iiçin bizden 5TL aldılar
  • yav abi cevapları vermeyin sonra sıralamamız düşecek moralimiz iyice düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

beyler kafayımı yediniz yok küme vardı yok işçi vardı karışım sorusu neydi tamam cevabı söylemiyosunuz ama maşallah bütün konuları söylediniz bigün sabredin sorulari tartışmak icin

müneccin misin kardeş, sınavda karışım ve küme sorusu vardı demek nasıl bir avantaj sağlayabilir

bu nası bi bakış açısıdır ya sen bu zihniyetle fazla ilerleyemezsin ygsde de söylesinler o zaman konu dağılımını boşuna stres yapmayalım .
    Misal 2010 ygs de mantık cikicak deseler neler değişirdi o zihniyetinle tahmin bile edemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underrated -- 9 Mart 2012; 16:53:04 >

• sınav zor değildi ama zaman sıkıntısı çok çektim yapabileceğim sorulara geri dönemedim.bi mezun olarak boyumun ölçüsünü aldım daha çok kasmak gerekmiş,o kapsüllere falan da güvenmeyin fos çıktığını bugün anladım
  • matematikte şu fonksiyon sorusunun cevabı neydi arkdaşlar pmden atabilirmi biri
  • Ben unıversıte ogrencısıyımde tekrar gırıcem 1 nısanda ygs var bunun nerede gırecegımıze daır belgesı ne zaman gelır ? Ve lys tarıhlerı nedır sınavın guvender degıl oss. ?
  • Geçen sene YGS'ye giren arkadaşlar, Güvender sınavı sizce 2011 YGS'ye ne kadar benziyordu zorluk derecesi bakımından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyalde bir soru vardı canik dağı küre dağı aydın dağı cvbı bilen pm atabilir mi

?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

bu nası bi bakış açısıdır ya sen bu zihniyetle fazla ilerleyemezsin ygsde de söylesinler o zaman konu dağılımını boşuna stres yapmayalım .
    Misal 2010 ygs de mantık cikicak deseler neler değişirdi o zihniyetinle tahmin bile edemezsin

Hey Allahım, dünki ergen akıl veriyor Bak benden sana tiyo o zaman, 2012 YGS'de çarpanlara ayırma, işçi problemi, 4 işlem, üçgende açı, mantık, kümelerden banko soru gelecek, hadi bakalım yine iyisin

• karışım sorusunun, orantı sorusunun, işçi probleminin ve tarihte de ilke sorusunun cevabını hatırlayan var mı arkadaşlar? bana da pm yoluyla birisi ulaşırsa rahatlarım artık :D ne kazık bir sınavdı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashleyly

karışım sorusunun, orantı sorusunun, işçi probleminin ve tarihte de ilke sorusunun cevabını hatırlayan var mı arkadaşlar? bana da pm yoluyla birisi ulaşırsa rahatlarım artık :D ne kazık bir sınavdı ya

bence sen sınava girmedin
  • ne alakası var ya? felsefede üç boşum var yalnız, bir cevap anahtarı falan olsaydı elimizde keşke. bu arada tabula-rasa isimli arkadaşa yazıyorum, ben de aynen öyle yaptım ilke sorusunu. profilini görüntüleyemediğim için cevap yazamadım, kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashleyly -- 9 Mart 2012; 17:23:48 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.