Şimdi Ara

10 SENELİK KNKMDAN BU KADAR İŞTE :((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte bu oyunun manyaklığı oyun insanın gerçek hayatına da yansıyo maalesef. bu gün 4 kere lag yüzünden exe yattım ewde terör estiriorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

insan her geçen gün olgunlaşır, arkadaşın yaptığı şeyden ne kadar pişmanlık duyduki sana söledi. herkez hata yapar. diyorsun ki 2 sene geçti. insan düne baktığı zman o anı bile çocukça görebiliyor. senin yaptığın çok yanlış. çocuk yaşta yapılan hataya nasıl tepki vermişsin. o deil sen kaybettin. oyundan hiç bişi kazanamadın ama 1 kişiyi kaybettin...

%100 Katılıyorum aynen benim yazacaklarımı yazmışsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 15 Nisan 2007; 0:55:29 >
  • 1. ikinizin yaptigida ayip...herseyi konusarak hallet
    2. ben kankam mutlu olsun diye oyundaki tum itemlerimi sattim ve onu dizdim herşeyimi ona verdim...
    bazen oyun insanlara neler yaptiriyor goruyorsunuz.gercek kanka icin fedakarlik lazim sahtekarlik deil
  • İyi yapmışsın az bile böyle dostum olcağına 1000 düşmanım olsun daha iyi
  • bence kafa atmadın çünkü kankan olarak tanıdığın birisini 2 dk da kafa atılacak kadar şerefsiz olduğunu biliyondur ya da kafa atmadınçünkü nolursa olsun insan kankasına kafa atmaz,kankalar kafa atılacak kişiler değildirler
  • Bence ikinizde ayıp etmişsiniz ..
    Yaptıgı kötü bişey tamam ama sana söylemiş bunu.. ha eğer sen ona küstükten sonra sana ''BANANE'' demişse gerçeten işte ozaman kafayı haketmiştir ..
  • Bağımlılık derecesini geçmiş seninki kardeşş.
    Bundan sonra sen... ne diim bilmiom
    Az kaldı Bizde sinir hastası olcaz
  • valla banada boyle bişi oldu ark charımı soydu(sonradan öğrendim) ama ilk ona charım soyulmuş dediğimde adam nası olur tüh be falan gibi bişi demedi nolcak herkes soyuluyo sana denk gelmiştir ve bence x soydu senin charını dedim bende o nası soysun adam charımı yakından bile görmedi dedim oda o yapar o herşeyi yapar dedi.Neyse ardan 5-6 gün geçti ozmn elimde elixir 7 vardı ark tada salamander 7 vardı bu hep diyodu olm bide ben elxir alsam fala diye onun dışında adam shelleride almış çünkü o master açmıştı ama crimsonla geziyodu hep kıskanıyodu neyse ark birden dedi olm çok ucuza item kapadım adamı döşedim ne aldın dedim adam direk benim itemleri saydı shell set elixir faln filan tabi sonradan çıktı ortaya yapıtğı ama itemler kaldı çocukta tabi fark ettiğimde güccük bi sinir krizi geçirsemde çocuk ztn sonra izmire taşındı unuttum gitti de sonuçta tmm aman cnm sonuçta oyun gitse nolcak desende oyuna vakit ayırıyon hatta para veriyon sonra biri çıkıyo bütün keyfini içine ediyo insan ister istemez sinirleniyo yani en basitinden örnek verim savaşa giriyon kafadan 1 saat bide kazandın baskın yaptınde 1-2 saat de onu koy kafadan direk 2 saat gidiyo haftada kesin ztn charı döşemek için harcağının zamanı saymıom... neyse bu oyun yüzünden çok arkadaş kaybettim ama bi okdr da iyi insanla tanıştım hala oynuyorum oyunu ama gün geçtikce zarar verio oyun bana bi kökten bırakabilsem çok rahat etce valla

• quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

insan her geçen gün olgunlaşır, arkadaşın yaptığı şeyden ne kadar pişmanlık duyduki sana söledi. herkez hata yapar. diyorsun ki 2 sene geçti. insan düne baktığı zman o anı bile çocukça görebiliyor. senin yaptığın çok yanlış. çocuk yaşta yapılan hataya nasıl tepki vermişsin. o deil sen kaybettin. oyundan hiç bişi kazanamadın ama 1 kişiyi kaybettin...

%100 Katılıyorum aynen benim yazacaklarımı yazmışsın..

Bence de %100 haklısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.