Şimdi Ara

10.Sınıf çıkan alanı değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diploma notum 67. Normalde bilişime girmek için hayli hayli yetiyor(50 Puanlı arkadaşım bilişime girdi).Ben daha 2 ay önce ne olur ne olmaz diye elektrik-elektronik te yazmıştım tercihlere.Toplam sanırm 5 bilişim 1 elektronik vardı.

Gel Geleli bana 67 diploma notuyla haydarpaşa eml elektrik elektronik geldi.Çok hayal kırıklığına uğradım illaki bilişim istiyordum.Arkadaşlarım 55 puanla 50 puanla bilişime girdiler.Ve bilişimin puanı daha yüksek elektronikten anlayamadım ama öyle oldu.

2.tercihler olmuş. Ama 1.tercihlerde hiçbiryeri kazanamayanlar içinmiş bu 2.tercih. Ben ise süre geçmesin diye mecbur elektrik-elektroniğe kayıt yaptırdım.Okul müdürüne danıştım elinde diş macunu üzerinde diş fırcasıyla çıkış saati gelmiş gidicekti.

Ayak üstü sordum böyle böyle benım puanım yetiyor ama çıkmadı felan diye adam resmen kibarca başından savdı beni elektrik elektronik daha iyi felan diye.

Müdür yardımcısına çıktım anlattım Adam 1 saat boyunca bana anılarını anlattı bilişim mezunları aç mış iş yok muş ama elektrik daha önemliymişte vs.vs. Bilişim yazılım da 3 senede öğreneceğini İsmek zaten sana öğretiyormuş vb.vb.

Kısacası Ben 67 diploma puanıyla bilişime girmek istiyorum. Ama elektrik elektroniğe kaydımı yaptırdım.

Hani yol ile çözeriz bunu bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

3.seçimler diye birşey varmı ?

TEŞEKKÜRLER

• Kayıt Yaptırdıysan Oraya Devam Edeceksin Diye Biliyorum Maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Kayıt Yaptırdıysan Oraya Devam Edeceksin Diye Biliyorum Maalesef

Mecbur suresi geciyordu sure gecincede ne olacak bilmedigimden tehlikeye atmadim. Yokki bu isleri bilen bir tanidik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.