Bildirim
10 TL Duvar Rafı Kargo Bedava 60x17x17 cm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ucuz gibi görünüyordu alacaktım sonra dedim ki iki parça tahta değil mi bu, niye alıyorum ki sırf ucuz diye? Vazgeçtim. -
Elimde matkap yok olsa alırdım. Duvara monte edemem. -
paranıza yazık günah.. mobilyalar için digital olarak kestirdikleri parçaların ardından kalan atıl atık çöp suntaların artık kısımlarını kesip bant çekip 10 liraya bize kakalıyolar..
çöpü paraya çeviriyolar..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ödeme yapamıyorum hata veriyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: snl_
paranıza yazık günah.. mobilyalar için digital olarak kestirdikleri parçaların ardından kalan atıl atık çöp suntaların artık kısımlarını kesip bant çekip 10 liraya bize kakalıyolar..
11 tl ye vermelerinden iyidir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snl_
satıyorsan 10tl ye senden alayım kardeş. kargoda senden :) -
Montajı nasıl yapılıyor acaba, vidalamadan montaj mümkün müdür? -
Bilgisayar odasına 3 adet alındı.
-
İyi de bunu duvara neresinden ve nasıl montaj yapacağız? Ben hiçbir şey anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi mobilyacıya arabanla gitsen
bu ebatta atık parcalardan kestirip cımbalatsan
kac lira borcum desen, mobilyacıda ne versen olur abi dese
gene atarsan 10-20 tl yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 30 Kasım 2017; 17:47:10 > -
kargo bedava 10liraya veriyor her ölücü 1 tane alsa stok biter saldırın -
ben satmıyorumda.. mobilya fabrikasında stok takibi yapıyodum.. yakacak olarak personeline dağıtmak yerine aynı bu şekilde paraya çevirip dekorazon evmanya evidea gibi mobiya satan e-ticaret sitelerine gönderiyolardı.. insanlara söylüyorum uyarıyorum neyin neyden yapıldığını alıp almamak sizin tercihiniz bana ne..
gelen rafın orası burası suntası çatlaksa sobaya atarsınız amaan 10 tl nasılsa dersiniz.. :) o zaman nedemek istediğimi anlarsınız.. sobada yok gerçi artık çok evde.. dediğim gibi konunun başına bağlarız çöp :) -
Ederi 2 tl ve kargo bedava olmalıydı. -
Geçenlerde saat aldık bu siteden o mantıklıydı ama 2 parça tahtaya 10 lira veriyor olamazsınız, sanayiye uğrasanız para bile almaz çoğu usta :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şöyle bir şey yapmak için uygun fiyat. tabi kasa genişliği sığarsa.
https://forum.donanimhaber.com/kasaya-tekerlek-mi-altlik-mi-yaptim-ss--74853304
http://www.hepsiburada.com/vena-bilgisayar-kasa-tasiyicisi-a-agac-pm-ofisvenabkt
Ucuz gibi görünüyordu alacaktım sonra dedim ki iki parça tahta değil mi bu, niye alıyorum ki sırf ucuz diye? Vazgeçtim.
|
satıyorsan 10tl ye senden alayım kardeş. kargoda senden :)
|
ben satmıyorumda.. mobilya fabrikasında stok takibi yapıyodum.. yakacak olarak personeline dağıtmak yerine aynı bu şekilde paraya çevirip dekorazon evmanya evidea gibi mobiya satan e-ticaret sitelerine gönderiyolardı.. insanlara söylüyorum uyarıyorum neyin neyden yapıldığını alıp almamak sizin tercihiniz bana ne..
gelen rafın orası burası suntası çatlaksa sobaya atarsınız amaan 10 tl nasılsa dersiniz.. :) o zaman nedemek istediğimi anlarsınız.. sobada yok gerçi artık çok evde.. dediğim gibi konunun başına bağlarız çöp :) |
şöyle bir şey yapmak için uygun fiyat. tabi kasa genişliği sığarsa.
https://forum.donanimhaber.com/kasaya-tekerlek-mi-altlik-mi-yaptim-ss--74853304 http://www.hepsiburada.com/vena-bilgisayar-kasa-tasiyicisi-a-agac-pm-ofisvenabkt |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X