Şimdi Ara

10 üzerinden değerlendirme istiyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.celikreklam.com <- arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

• on üzerinden bir
  • on üzerinden 4
  • on üzerinden 5
  • arkadaşlar zahmet edip yorum yaparsanız sevinirim :)
  • 10 üzerinden 5

Birincisi menü de kullandığın arkaplan renkleri çok keskin olmuş
    İçeriğin açıldığı bölüm siyah değilde turkuaz veya açık mavi kullansan daha iç açıcı olur.
    Firefox da logo bölümünde bi kayma var tasarım yaparken her iki tarayıcıda da kontrol etmeni öneririm firefox kullanımı arttı.
    Div de kullandığın scrool u bence kaldır sayfa aşağıya doğru uzan sın veya scrool a style ver onuda sayfanın rengine uydur.

bu kadar...
  • yorumlarınız için teşekkür ederim... yeni düzenlemelerimle tekrar cvp yazarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok başarılı...

butonlardaki renk uyumu olmamış gibi, turuncu - siyah - mavi (siyah işi bozuyor gibi) değişik renkler deneyebilirsin.
    bence.....

diğer taraflarda eksik bir şey göremedim. genel olarak mükemmel diyebilirim
    10 üzerinden 8,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 2 Şubat 2007; 17:31:44 >
  • on üzerinden 6
    flash'ı tek parça yapmaya çalışın arkadaşlar. bir de linkler belirli bir gövdede açılıyorsa. tab (sekme) mantığı ile çalışın.
    site olmuş bitmiş. şimdi renk konusu olmamış neredeyse hiç gradient yok. uyum için uğraşılmış ama daha yol var.
    bi de sayfa biraz daha küçük olabilirmiş.
  • flash konusunda armra'ya katılıyorum ne yazık ki...

bir sayfada göz önündeki iki hareketli nesne algıyı dağıtarak istenilen ilgiyi yok eder... Hele hele bunlardan biri üstteki gibi bir intro ise !..
    Bu arada neden aynı flash materyali alt alta 3 defa koyduğunu anlayabilmiş değilim. Üstelik farklı zamanlarda çalışıyor...
    En alttaki swf'de de saydamlaşarak kaybolma görünümünü animasyon tekrar başa döndüğünde yavaşça belirginleşiyor gibi bir hale çevirirsen daha hoş görünür. Şu an pat diye geliyor.

10 üzerinden: 4
  • 6 derim ben.Tasarım genelinde iyi
  • 10 / 2 çok
  • güncellenmiş halini hazırladım şuanda yayında...
  • 10 üzinden 3
  • 10/10
  • 10/5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.