Şimdi Ara

10' ve 3g'li Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 9- 10 inch ekranlı ve kesinlikle 3G özelliği olan tablet arıyorum.. Tableti annemler kullanacağı için browser ve yan uygulamalar harici pek kullanacaklarını sanmıyorum. Belki kırk yılda bir:) gps'i de kullanacaklardır ama zaten pek olaya hakim değiller. Heves ettiler şevkleri kırılmadan bi tane hediye etmek istiyorum. Stabil takılmadan kasılmadan kullanılabilecek ve çokta pahalı olmayan bir tablet önerisi alabilir miyim.
    Sony Samsung falan olması şart değil ama çakma çin işi ürünleri de düşünmüyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Arkadaslar 9- 10 inch ekranlı ve kesinlikle 3G özelliği olan tablet arıyorum.. Tableti annemler kullanacağı için browser ve yan uygulamalar harici pek kullanacaklarını sanmıyorum. Belki kırk yılda bir:) gps'i de kullanacaklardır ama zaten pek olaya hakim değiller. Heves ettiler şevkleri kırılmadan bi tane hediye etmek istiyorum. Stabil takılmadan kasılmadan kullanılabilecek ve çokta pahalı olmayan bir tablet önerisi alabilir miyim.
    Sony Samsung falan olması şart değil ama çakma çin işi ürünleri de düşünmüyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Casper yeni bi ürün çıkardı hocam bende almayı düşünüyorum. 10inç 3gli bluetooth,gps hepsi var.işine yarayabilir fiyatta 605lirahttp://www.n11.com/cta-e10-16a-3g-en-ucuz-casper-nirvana-tablet-P13810402

• Eywallah ürünü kullanan birilerini bulabilirsek özelliklere göre alınabilesi duruyor. Ancak 1gb ram yeterli olur mu olmaz mı şüphelerim var. Bilgisi olan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.