Şimdi Ara

10 YIL SONRA KONU DIŞI NASIL OLUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu açan 435435466 kişisiniz yeter be kardeşimmmmm
  • yıl:2022, tüm dünya füzelerini Türkiye'ye çevirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Robota verdiğim ibretlik ayar

• Böyle giderse Akpnin 6. Kez iktidar olması konuşulur herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 7 Ocak 2012; 21:26:00 >
  • 30 yaşında adam olucam ne işim olur konu dışında.
  • İran ABD'ye gözdağı verdi SS'Lİ[SAVAŞ ÇIKICAK!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmladris

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Robota verdiğim ibretlik ayar

robotun verdiği ibretlik ayar
  • buralarda in cin top oynar.
  • yeni elektro nötron kolanlama interfertasyon makinesi aldım SS'li

kızların odasına ışınlandım SS'li
  • Ya Beyler zaman makinem bozuldu oğlumun tarih ödevi var yardım!!!!!!!!
  • Yanlış hatırlamıyorsam 1998 yada 97 den sonra insan doğmamaya başlamıştı demekki 10 sene sonra hepimiz bu forumdan sıkılıp girmemeye başlıycaz buralar çöle dönüşçek...
  • 10 yil sonra buralar olmaz, degerini bilin.
  • tipim nasıl (ss li )
     10 YIL SONRA KONU DIŞI NASIL OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mktrnk -- 7 Ocak 2012; 21:48:53 >
  • CoD mu Bf mi
  • Hayal gücünüz biraz hızlı ilerliyor.10 yıl sonra ne robot olacak ne uranyum ne de zaman makinesi. 2002 yi düşünün 2012 den ne farkı var?? Çok bi farkı yok , en görülür değişiklik(teknolojik olarak) cep telefonları ve bilgisayarların ilerlemesi tabletlerin çıkması.2022 de de deskop pc diye birşey kalmıyacak.3D görüntülerin üzerinde hayali mönitörler üzerinde bilgisayar kullanılacak.(Bu da benim hayal gücüm) Maximum teknolojik gelişme bu kadar olur bence. Robot-zaman makinesi-uçan arabalar için en az bi 50 yıl beklememiz gerek.En azından Türkiye için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Hayal gücünüz biraz hızlı ilerliyor.10 yıl sonra ne robot olacak ne uranyum ne de zaman makinesi. 2002 yi düşünün 2012 den ne farkı var?? Çok bi farkı yok , en görülür değişiklik(teknolojik olarak) cep telefonları ve bilgisayarların ilerlemesi tabletlerin çıkması.2022 de de deskop pc diye birşey kalmıyacak.3D görüntülerin üzerinde hayali mönitörler üzerinde bilgisayar kullanılacak.(Bu da benim hayal gücüm) Maximum teknolojik gelişme bu kadar olur bence. Robot-zaman makinesi-uçan arabalar için en az bi 50 yıl beklememiz gerek.En azından Türkiye için

Evet ama teknoloji doğrusal bir şekilde artmıyor ,hızlı bir ivmeyle büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Hayal gücünüz biraz hızlı ilerliyor.10 yıl sonra ne robot olacak ne uranyum ne de zaman makinesi. 2002 yi düşünün 2012 den ne farkı var?? Çok bi farkı yok , en görülür değişiklik(teknolojik olarak) cep telefonları ve bilgisayarların ilerlemesi tabletlerin çıkması.2022 de de deskop pc diye birşey kalmıyacak.3D görüntülerin üzerinde hayali mönitörler üzerinde bilgisayar kullanılacak.(Bu da benim hayal gücüm) Maximum teknolojik gelişme bu kadar olur bence. Robot-zaman makinesi-uçan arabalar için en az bi 50 yıl beklememiz gerek.En azından Türkiye için

Sende " Keşfedilecek herşey keşfedildi" diyenlerden misin hacıt Teknoloji katlanarak ilerliyor.Çok çılgın günler olabilir bence o dönemler.

• çok yaratıcı süper yorumlar var
  • andromeda galaksisinden ozel olarak getirttigim isinlanma unitesi incelemem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.