Şimdi Ara

10 yıl sorunsuz Binilecek İşe gidilip Gelinecek Ama Hangisi ile Kymco CK 125 YBR 125 CBF 150 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
8.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ama kısa bir süre içinde alıcam ihmal etmem yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Biotech^

motora da motor ehliyeti olmadan bineceksin anladigim kadariyla. eger olurda cevrilirsen motoruna el konuyor ve suan icin 600 kusur ytl ceza oduyorsun. bilgin olsun.

600 sana 200 motor sahibine kasktan falan girerler ..
    Erken ödersen indirim oluyor..
  • kesinlikle ayakmarsi olani tercih et olmasi iyidir ayakmarsinin
    mesele elk donanimin saglam olmasiyla ilgili degil yamahada var ayakmars el marsi dandik diyemi koyuyor?
    eger uzun sure kul planliyorsan saglam bir aku 2sene sonra olecektir dolayisi ile ayakmarsi birgun sana lazim olacak illaki birgun gerekecek...

ozaman geldiginde yuruyerek akucuye gidip aku alip geri gelmek yerine ayaktan mars verip yoluna devam etmek yada motorla gidecegin yere gitmek daha mantikli degilmi?

benim sirlamam
    1 kymco
    2 ybr

sehir disi gezeceksen 1.ybr (servis yayginligi turkiye capinda)
  • ben 2,5 yıl 21,000 km dir YBR ye biniyorum ve çok da memnunum.

şehiriçinde bir numara. hem ekonomik hem kıvrak.
    Kymco imiş TVS imiş, bu motorlar daha kendilerini ispatlamış değil halen.
    vaad ediyorlar bir tek.

Benim motorda olanı söyleyim; ne sübap ayarı ne karbüratör ayarı, bu km ye kadar motor yağını değiştir, kmsi gelince bujiyi hava filtresini değiştir, hepsi 5 dakkada yapılabiliyor zaten, devam et. o şekilde oldu.

iki kişi binerken 10 beygir yetmiyor, bu baakımdan CBF 150 daha bir avantajlı olabilir, o da YBR ile aynı klasmanda motor, artısı %20 felan daha fazla motor gücü var onda. Ancak elektirk sistemi biraz kendine özgü, bilen bilir, marş dinamosu rölantideyken ana farı besleyemiyor, aküye yükleniyor, far gücü devirle değişiyor, dandik imajı veriyor, onun kronik can sıkıntısı da odur.

benim bilgim tecrubem bunlar, kolaylıklar
  • boyle bir mantik olabilir mi? 2 sene sonra akum biter, ayakmarsli alayim. neden zamaninin gecmesini beklemeden akuyu degistirmiyorsun? tum ayakmarssiz olan motorlar dandik veya dusuncesizce yapilmis o zaman

quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

kesinlikle ayakmarsi olani tercih et olmasi iyidir ayakmarsinin
    mesele elk donanimin saglam olmasiyla ilgili degil yamahada var ayakmars el marsi dandik diyemi koyuyor?
    eger uzun sure kul planliyorsan saglam bir aku 2sene sonra olecektir dolayisi ile ayakmarsi birgun sana lazim olacak illaki birgun gerekecek...

ozaman geldiginde yuruyerek akucuye gidip aku alip geri gelmek yerine ayaktan mars verip yoluna devam etmek yada motorla gidecegin yere gitmek daha mantikli degilmi?

benim sirlamam
    1 kymco
    2 ybr

sehir disi gezeceksen 1.ybr (servis yayginligi turkiye capinda)

• Evet biotech haklı yani akü cart diye bitti olmaz. Sinyallerini verir bolca. Ha biraz daha gitsin, idare etsin denildiği için genelde yolda bırakır sizi. Yoksa o sinyaller geldi mi gerekli tedbirleri almalı. Tabi kickstart bulunması da göz çıkarmaz :)
  • bu gün özellikle inceledim Honda CBF 150 nin tipi daha güzel ama burda servisi olmayışı ve parçasını satan bir parçacıda olmaması elenmesine neden oldu
    bu gün yamaha bayiine gittim YBR city ve YBR baktm arasında 90 ytl fark var citylerin tipi düzlerden daha güzel ama onunda sadece siyah rengi var bende siyah motorun başıma açıcağı dertleri biliyorum ama city istersem tek renk o. ayrıca eğer kırmızı normal ybr alırsam peşin fiyatına senetle 6 taksit yapabilirmiş.
    ybr city için taksit seçeneklerini yazayım.

525 ytl peşinat kalan 3000 ytl için 12x294,95 ytl toplamda 3539 ytl+ 525ytl peşinat= 4064 ytl

1000 ytl peşinat kalan 2525 ytl için 12x248,25 ytl toplamda 2978 ytl+1000 ytl peşinat =3978 ytl

hiç peşinsiz 12x346.56 ytl toplam 4158 ytl

şimdi satıcı kafamı karıştırmadan düşününce tümünü vadeye bağlamak daha iyi değil mi ?

neyse inşallah kısa bir süre içinde alıcam

bu gün ehliyet kursunada yazıldım A2 için E fark A2 200 ytl kurs 185 ytl masraflar toplamda 385 ytl kasım sonunda ehliyeti alıcam

ama hala aklım kymco cf 125 te tipide güzelmiş aynı bayii satıyor istediğim renkte var ama bir türlü karar veremiyorum ikisinide test etmek lazım ama bayii test edecek motor yok dedi önünde 2 .el bir kymco vardı sahibi almış 1 ayda pişman olmuş satıp yamaha almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1atasoy -- 22 Eylül 2008; 19:38:36 >

• Kymco pulsar Ybr kadar seri değil,benzin göstergesi yok diye biliyorum.
    Ybr almanı tavsiye ediyorum.
    Eğer cbf 150 almaktan vazgeçmesen bir cbf kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederdim
  • az önce dışar çıktım burdan birisi yeni HONDA CBF 150 almış geziyor.
    gerçekten gönlüm hondadan yana ama diyorum ya yamaha servisi 25 honda servisi 50 km mesafede ve bildiğim kadarı ile hondanın parçası yamahaya göre pahalı
  • Kymco alacagina yamaha al.

siyah rengin basina acacagi dertler nedir acaba?

bu arada pahaliymis senin kurs. hayirlisi olsun.
  • ya arkadaşlar bu gün bir araştırayım dedim baktım bu SYM markasının 125 CC motoru Kymco CF 125 ile aynı ya aynı yerde servisleri
  • hatta keeway speed 150 de kymco cf 125 çok benziyor ne bu ya herkes aynı yerde ürettiriyor heralde
  • Ayak marşı önemlidir beyler..
    Her zamanda avantajdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1atasoy

hatta keeway speed 150 de kymco cf 125 çok benziyor ne bu ya herkes aynı yerde ürettiriyor heralde

keewaye hic bulasma macar mali hikayesinede kanma cin mali
    sevis sistemi az ve yeterince iyi degil bir yamaha honda gibi degil ayrica 2.eli ucuz

ha 2.el alacam daha uygun fiyattan dersen cinli al 0alacagindan cok daha ucuza temiz motor alrsin...
    artan parani da kask ve kiyafete ayirirsin

bu motorlarin tasarimlari benzer cunku en ideal tasarimlardan biri budur buyuzden birbirlerine yakindir..
    cinliler zaten marka olanlari kopyaliyor o ayri...
  • arkadaşlar vade farkı ile 1800 ytl fark vermektense bu paraya güvenlik ekipmanı ve gerekli malzemeleri alırım diyorum.
    bir kaç gün içinde KYMCO CK 125 i arkadaştan biraz ödünç alıp test edicem eğer beğenirsem tercihimi KYMCO dan yana kullancam yorum ve cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1atasoy

arkadaşlar vade farkı ile 1800 ytl fark vermektense bu paraya güvenlik ekipmanı ve gerekli malzemeleri alırım diyorum.
    bir kaç gün içinde KYMCO CK 125 i arkadaştan biraz ödünç alıp test edicem eğer beğenirsem tercihimi KYMCO dan yana kullancam yorum ve cevap yazan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

hayirlisi olsun, seninde yorumlarini bekliyoruz
  • Kymco pulsar 125 alınır mı 1400 tl 18 bin km de
  • HORT!
  • yuh kaç senelik konu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.