Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dört çarpı beş için akşamı bekleyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

beyler dört çarpı beş için akşamı bekleyeceksiniz

Hüzün,hüzün ve yine hüzün oysaki pc'ye yapıştım bekliyordum üstadım neden akşam koy gitsin hemen yükleyelim...
  • resimleri seçtiğimizde telefondaki tüm resimleri gösteriyor :) onu iptal etmenin bi yolu yok sanırım var mı acaba?

bir de muzik calar bi kac sarkı ilerletmek istedigimde takılıyo benım gorduklerim simdilik bunlar

edit : format attım muzik calar sorunu duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 12 Eylül 2010; 18:12:00 >
  • Nomad üstadım çok bekliyecekmiyiz 4*5 için hayır bekleyeceksek söyle umut etmeyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estami

quote:

beyler dört çarpı beş için akşamı bekleyeceksiniz

Hüzün,hüzün ve yine hüzün oysaki pc'ye yapıştım bekliyordum üstadım neden akşam koy gitsin hemen yükleyelim...

Uploadın bitmesine 12 dk kala bir telefonla ışık hızında arabaya bindim ve bir yere gitmem gerekti.Kusura bakmayın

quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

resimleri seçtiğimizde telefondaki tüm resimleri gösteriyor :) onu iptal etmenin bi yolu yok sanırım var mı acaba?

bir de muzik calar bi kac sarkı ilerletmek istedigimde takılıyo benım gorduklerim simdilik bunlar

Bunun benle bir alakası yok.;Galeri modunu yapan adam hatalı yapmış demek ki.Ona söylemek lazım

Son 40 dk 4X5 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Eylül 2010; 22:40:50 >

• Ses kalitesini sevdim bu arada, ilk kez telefonda müzik açtım gitarı ve bassları iyi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Ses kalitesini sevdim bu arada, ilk kez telefonda müzik açtım gitarı ve bassları iyi veriyor.

Düzenlediğim codec bayağı farkediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SimoneKSK

resimleri seçtiğimizde telefondaki tüm resimleri gösteriyor :) onu iptal etmenin bi yolu yok sanırım var mı acaba?

Şu gallery modu hakkında biraz yardım edeyim

ROFS2\private\10202be9\200009FE.txt

cenrep 
    version 1
    [owner]
    0x200009FE
    [defaultmeta]
    0
    [platsec]
    cap_rd=ReadUserData cap_wr=WriteDeviceData
    [Main]
    0x1 int 0 0
    0x10001 string "\\private\\" 0
    0x10002 string "\\system\\" 0
    0x10003 string "\\activenotes\\" 0
    0x10004 string "\\Data\\activenotes\\" 0
    0x10005 string "\\sys\\" 0
    0x10006 string "\\resource\\" 0
    0x10007 string "\\Cities\\" 0
    0x10008 string "\\.mediaartlocal\\" 0
    0x10009 string "\\Sounds\\" 0
    0x10010 string "\\Others\\" 0
    0x10011 string "\\Installs\\" 0
    0x10012 string "\\Gizli Dosyalar\\" 0
    0x10013 string "\\download\\" 0
    0x10014 string "\\Games\\" 0
    0x20001 string "Z:\\Data\\Sounds\\Digital\\" 0
    0x20002 string "Z:\\Data\\Sounds\\Simple\\" 0
    0x20003 string "Z:\\Data\\Videos\\" 0
    0x40001 string "C:\\Data\\" 0
    0x90000 int 0 0 cap_wr=alwaysfail
    0x90001 int 0 0

Bellek kartında gözükmesini istemediğiniz klasörleri

0x100xx string "\\xxxxxx\\" 0 şeklinde devamına ekleyin (sayıyı devam ettirerek

Mesela bellek kartında Gizli dosyalar klasörünün galeride gözükmesini istemiyorsunuz.

0x10014 string "\\Games\\" 0 ten sonra
    0x10015 string "\\Gizli Dosyalar\\" 0

Diye eklerseniz galeri ve videolar kısmı bu klasörü okumaz.

Tekrar flash atmak istemiyorsanız, Bu dosyayı ayarlayıp C:\Private\10202BE9 a File Browser ile kopyalayıp telefonu yeniden başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_tr -- 12 Eylül 2010; 20:49:51 >

• Sunrise by NomadCRY V1.1 4X3 ( rofs2 )

http://www.multiupload.com/3XU2H7B8ZY

Sunrise by NomadCRY V1.1 4X5 ( rofs2 )

Son 40 dk...

Sunrise by NomadCRY V1.0

Son 40 dakika demişssin noımad üstadım az önce 4*5 menü için link vardı,vermiştin ve şu an iniyor linkimi kaldırdınmı yoksa düzensizlikmi var?
  • quote:

Sunrise by NomadCRY V1.1 4X3 ( rofs2 )

Son 40 dk...

Sunrise by NomadCRY V1.0

Son 40 dakika demişssin noımad üstadım az önce 4*5 menü için link vardı,vermiştin ve şu an iniyor linkimi kaldırdınmı yoksa düzensizlikmi var?

O link hatalıydı indirmeyin şimdi ekledim bir tane onu indirin.

@ harun_tr

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Eylül 2010; 23:58:23 >

• 4X5 V1.1 hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Eylül 2010; 23:59:07 >
  • quote:

quote:

Son 40 dk...

Sunrise by NomadCRY V1.0

NOMAD üstadım ben indirdim Flash bile attım.....Llinkmi hatalı......?????? Linkteki FW'nin içeriğimi hatalı......? Ben Fw'yi yükledim yani 4-5 menülü olanı telefona.......... Ona göre yenisinimi indireyim.......????? Yoksa yüklediğimde sorun yokmu kalsınmı? (ben sorun görmedim yüklediğimde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 12 Eylül 2010; 22:05:39 >

• quote:

quote:

quote:

Son 40 dk...

Sunrise by NomadCRY V1.0

NOMAD üstadım ben indirdim Flash bile attım.....Llinkmi hatalı......?????? Linkteki FW'nin içeriğimi hatalı......? Ben Fw'yi yükledim yani 4-5 menülü olanı telefona.......... Ona göre yenisinimi indireyim.......????? Yoksa yüklediğimde sorun yokmu kalsınmı? (ben sorun görmedim yüklediğimde)

Ben o dosyayla test ettiğimde menü 4X5 olmamıştı.Eğer sizde menüde bir sorun yoksa yani 4X5 ise bir problem yoksa yeni linki indimeyeblilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 0:20:54 >

• Bu CFW inanılmaz güzel görünüyor fakat Görsel Modlardaki "Artık ev ekranına 20 adet kısayol ekleyebilirsiniz." kısmını anlayamadım.Ev ekranına 20 adet widget mı eklenebiliyor ?

Evet şimdi anladım 4x5 ten 20 kısayol :D

Ayrıca ekranı yan döndürdüğümüzde otomatik olarak q klavyeye geçiş var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 12 Eylül 2010; 22:34:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Bu CFW inanılmaz güzel görünüyor fakat Görsel Modlardaki "Artık ev ekranına 20 adet kısayol ekleyebilirsiniz." kısmını anlayamadım.Ev ekranına 20 adet widget mı eklenebiliyor ?

Ayrıca ekranı yan döndürdüğümüzde otomatik olarak q klavyeye geçiş var mı ?

Yok öyle değil.Şöyle :

Orijinal sürümde iki tane kısayol widgetı vardı.Bir widgetta 5 kısayol bulunuyordu.Ben 2 kısayol widget daha ekledim.Yani artık 4 tane kısayol widgetı kullanıp 20 kısayol eklenebiliyor.Yani ekrana 20 tane widget gelmiyor 20 kısayol geliyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

C6'da fiziksel klavye var.Dokunmatik qwerty klavye yok.Normalde tam ekran klavyenin hiç olmaması gerekiyordu ama sağolsun PNHT bir şekilde eklemiş.Ama klavyenin otomatik dönmesi için bizim yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

Yani benle alakalı bir durum değil C6 yazılımını 5800'a aktaran kişiye yani PNHT'ye sormak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 0:33:31 >

• bu konuda fazla bilgim yok eğer bir sorun olursa telefonu nasıl eski haline döndürebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 12 Eylül 2010; 22:37:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn158

bu konuda fazla bilgim yok eğer bir sorun olursa telefonu nasıl eski haline döndürebilirim?

V51 konularından V51 FW'sini indireceksiniz.Ve f@tih in V51 hack konularındaki anlatımla flashlayacaksınız.

Ama size büyük bir sorun olmayacağının garantisini veriyorum.Orijinal sürüm bundan daha hatalı bundan emin olun.
  • bende indriyorum 1.1 i şimdi kardeşim inşallah şu rehberi sekronize edememe sorunuma çözüm olur. yoksa ciddi manada sıkıntı.. eline saglık bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.halil

bende indriyorum 1.1 i şimdi kardeşim inşallah şu rehberi sekronize edememe sorunuma çözüm olur. yoksa ciddi manada sıkıntı.. eline saglık bu arada...

O sorunu düzelttim.Hatta bir arkadaş ta o sorunu yaşıyordu düzeldiğini belirtti.Ben de denedim düzeldiğini gördüm.
  • Bir sorum var.Daha önce cevaplandıysa kusuruma bakma lütfen.( Bu defa ciddi )

Şimdi telefon n97 olarak görünecekse nsu dan v51 kuramayacağız değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.