Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nomadcry hocam şunları veriyor prgram beyaz ekranda kalıyor

AÇMA DÜGMESINE BAS!
    Telefon Araniyor... Tamam
    Sending RAW loader...
    Using —ø͞012.005
    Elf2flash 09.11.000
    CMT RAW loader...
    Patching RAW boot step1...
    Patching RAW boot step2...
    Patching RAW boot step3...
    Sending RAW Loader...
    ....................Flash Yazma!
    2.Asama basliyor..................PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    PUBKEYS already sent...
    ...........Phone prepared OK!
    Telefon için boot bekleniyor...
    Telefon Araniyor...
    Telefon flash modunda degil...
  • nomadcry hocam videoda herşey detaylı anlatılmış kusura bakmayın vaktinizi çaldım.ellerinize kollarınıza emeğinize aklınıza sağlık.
  • Gerçekten de nostalji oldu. Kullandığım günleri hatırladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Gerçekten de nostalji oldu. Kullandığım günleri hatırladım.

Hatırlıyorum sizi hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Hatırlıyorum sizi hocam.

Az soru sormamıştım size. İmzanızda göremedim şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz?
  • Artık yedek telefon olarak duruyor
  • nomadcry hocam cfwyi yukledim ama bazı sıkıntılar mevcut çözemediğim mesela yeni kurduğum programlar var google maps joikuspot gibi bunlar uygulamaların altında gorunmuyor fakat ev ekranında kısayol olarak eklnebiliyor ve prg çalışıyor. bir de arada bir telefonun bildirim ışığı yanıp sönüyor arama veya mesaj olmamasına rağmen.son olarak da ev ekranına 3.kısayolu eklediğimde etrafı gölgeli oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Hatırlıyorum sizi hocam.

Az soru sormamıştım size. İmzanızda göremedim şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz?

Üstünden çok zaman aktı. S2, S3, iPhone 5, S4 derken Android'e lanet etmem sonucu iPhone 5S'e geçiş yaptım. Kimseye de Android önermiyorum açıkçası.

• arkadaşlar şimdi benim yüklediğim versiyon hangisi oluyor şunu yükledim "RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05" bu v3.2yi nassl yuklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcatcomet

nomadcry hocam cfwyi yukledim ama bazı sıkıntılar mevcut çözemediğim mesela yeni kurduğum programlar var google maps joikuspot gibi bunlar uygulamaların altında gorunmuyor fakat ev ekranında kısayol olarak eklnebiliyor ve prg çalışıyor. bir de arada bir telefonun bildirim ışığı yanıp sönüyor arama veya mesaj olmamasına rağmen.son olarak da ev ekranına 3.kısayolu eklediğimde etrafı gölgeli oluyor.

Hocam bahsettikleriniz sıkıntı değil, sorun da değil. Cevaplayabileceğim bir şey yok maalesef.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam çok önemli değil tabi de bir çözümü varsa diye sordum ve de çok teşekkür ediyorum bıkmadan cevap verdiğiniz için. bir de şunu sorsam benim özel sürüm Sunrise UP RTL 3D yazıyor v3.2 yi nereden nasıl yüklerim açıklama bulamadım
  • quote:

anlıyorum hocam çok önemli değil tabi de bir çözümü varsa diye sordum ve de çok teşekkür ediyorum bıkmadan cevap verdiğiniz için. bir de şunu sorsam benim özel sürüm Sunrise UP RTL 3D yazıyor v3.2 yi nereden nasıl yüklerim açıklama bulamadım

Hocam UP RTL zaten son sürüm. 3.2 yüklemeyeceksiniz.

Bu arada lütfen ilk sayfayı okuyarak düzgün kurulum yapın sorun kalmayacak.

• nomadcry hocam cfwyi ilk kurduğumda boş ram 52.59mb görünüyor normal mi sizce.bir de herhangi bir sorun olma durumunda cfwyi tekrar kurmak istersem videodaki anlatımınızı izleyerek tekrar kurulum yapmadan önce gerekli birşey var mı
  • quote:

nomadcry hocam cfwyi ilk kurduğumda boş ram 52.59mb görünüyor normal mi sizce.bir de herhangi bir sorun olma durumunda cfwyi tekrar kurmak istersem videodaki anlatımınızı izleyerek tekrar kurulum yapmadan önce gerekli birşey var mı

Hocam hiçbir sorun yok hatta RAM değeri gayet iyi.

Tekrar kurmak istediğinizde yapmanız gereken bir şey yok aynı talimatları uygulayabilirsiniz

Saygılar iyi geceler.

• Merhabalar, hotfile kapatıldığı için cfw'e erişemiyorum. Linkleri yenilemeniz mümkün müdür acaba?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihtziy

Merhabalar, hotfile kapatıldığı için cfw'e erişemiyorum. Linkleri yenilemeniz mümkün müdür acaba?

Teşekkürler.

Akşam 23 gibi bana PM atarsanız yenilerim. Umutuyorum sürekli. 23 gibi evde olacağım.

• Buyrun arkadaşlar link upload edilmiştir. Linkin 45 gün müddeti varmış bir süre idare eder.

http://turbobit.net/ny8ia9vyzg9n.html

Not:
    * Rar şifresi : sunrise
    * Rar içerisinde cfw yanında jaf emülatör de vardır. Ayrıca indirmenize gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 14 Aralık 2013; 15:52:51 >
  • Arkadaşlar linki yeniledim. Emülatör içinde. 45 gün sınırı yok. Sınırsız link ve yüksek hızda indirebilrsiniz..
    İlk sayfaya eklendi. Rar şifresi yok.
    https://www.mediafire.com/?08g3pksg2ccc0hg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Aralık 2013; 18:18:49 >
  • Tam nolstalji.şimdi çocuğum kullanıyor cfw li 5800 mı.;). Bende n gage oyunlarını oynamak için virtualkeyboarda skinler düzenliyordum :) xda da felan paylaşıyordum.şimdi xperia play ile hepsi geride kaldı.

• JAF Error reading phone init data... Hatası

Bende yukarıdaki sorun vardı forumlarda net bilgi bulamadım.

buraya yazayım.

öncelikle jaf da yazılım atarken telefon açık OLMAYACAK
    Açık halde yapıldığında yukarıdaki hatayı veriyor.

kapalıykende not found uyarısı alıyorum diyorsanız. JAF da usbden tel kapalı halde bilgisayara takılı iken tüm adımları yapın.
    (MCU , PPM , APE VARIANT .. ) FLASH tuşuna basın ekrana uyarı geldiğinde telefonu
    usb den çıkartın . telefonu açın , sonra kapatın ve kapalı halde usb ile yine bilgisayara bağlayın.

ve jaftaki uyarıya şimdi evet deyip açma kapama tuluna 1 kez basın-çekin (kısa basın-çekin yani telefonu açmayın.)

şimdi bekleyin yazılım yüklenecektir..

• 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.