Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 351nofear

kurulumun video anlatımı varmı dosyayı indirdim. emeğine sağlık 10 senedir 5800 kullanıyorum. sunrise eski versiyonu vardı bazı sorunlardan hard format attım ve sunrise yenisini görünce indirdim ama kuramadım yardımcı olabilirmisin resimli ve video anlatım yazıyor ilk sayfada ama göremedim. Şimdiden teşekkürler.

Kardeş nasıl göremedin anlamadım. Videoluyu izleyemesen bile resimli anlatım var ve gayet yeterli. Anlaşılmayacak bir şeyi de yok açıkçası.
  • Ne uğraşmıştım ilk kez yüklerken ve düzenlerken, hala aklımda. Cidden iyi vakit geçirmişiz başında, tekrar teşekkürler NomadCRY. Ayrıca, eğer MediaFire'ın hızı düşük geliyorsa veya bütün dosyaları indirmek istemiyorsanız buradan da indirebilirsiniz: http://main.mirrortr.com/sunrise/ Orijinal RAR dosyasındaki bir tek mp3 dosyaları silindi telif hakkları yüzünden sıkıntı yaşanmasın diye, gerisi aynen duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: introducial

Ne uğraşmıştım ilk kez yüklerken ve düzenlerken, hala aklımda. Cidden iyi vakit geçirmişiz başında, tekrar teşekkürler NomadCRY. Ayrıca, eğer MediaFire'ın hızı düşük geliyorsa veya bütün dosyaları indirmek istemiyorsanız buradan da indirebilirsiniz: http://main.mirrortr.com/sunrise/ Orijinal RAR dosyasındaki bir tek mp3 dosyaları silindi telif hakkları yüzünden sıkıntı yaşanmasın diye, gerisi aynen duruyor.

Link için sağol dostum :)

Seni de hatırlıyorum eski günlerden.

• 5800'de multitasking adını hatırlayamadığım sistemi zorlayan bir shell vardı, onu yüklemediğin sürece sorunsuz çalışırken JB ile multitasking enable yapılan iphone 3g telefonumda 1 hafta içinde çalışamaz hale gelince tekrar disable yapmıştım. bir de ne iphone 3g de ne de 3gs de düzgün çalışmayan navigasyon 5800'de iyi çalışıyordu.
    ama yine de rezistif ekranı ve symbian yüzünde artık kullanılacak telefon değil. daha o zamanlar bile internette gezinmek işkenceydi. başka bir tarayıcı ile biraz daha güzeldi ama o da ram sorununa yol açıyordu.
    nomad'ınki mi hangisiydi hatırlamıyorum. benim kullandığım hack sadece hack yapıyordu, ekranda vs.. hiçbir değişiklik yapmıyordu. tanıtımı da öyleydi.
    nomad'ın da dediği gibi iphone en iyisi. samsung note 3 donanımsa olarak çok üstün bir telefon ama os yüzünden tırt. küçük ekranına rağmen ip5 kullanıyorum bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

5800'de multitasking adını hatırlayamadığım sistemi zorlayan bir shell vardı, onu yüklemediğin sürece sorunsuz çalışırken JB ile multitasking enable yapılan iphone 3g telefonumda 1 hafta içinde çalışamaz hale gelince tekrar disable yapmıştım. bir de ne iphone 3g de ne de 3gs de düzgün çalışmayan navigasyon 5800'de iyi çalışıyordu.
    ama yine de rezistif ekranı ve symbian yüzünde artık kullanılacak telefon değil. daha o zamanlar bile internette gezinmek işkenceydi. başka bir tarayıcı ile biraz daha güzeldi ama o da ram sorununa yol açıyordu.
    nomad'ınki mi hangisiydi hatırlamıyorum. benim kullandığım hack sadece hack yapıyordu, ekranda vs.. hiçbir değişiklik yapmıyordu. tanıtımı da öyleydi.
    nomad'ın da dediği gibi iphone en iyisi. samsung note 3 donanımsa olarak çok üstün bir telefon ama os yüzünden tırt. küçük ekranına rağmen ip5 kullanıyorum bu yüzden.

Benimki telefonu baştan aşağı değiştiriyor konuya bakmadınız mı anlamadım. Sadece hack değil CFW bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

5800'de multitasking adını hatırlayamadığım sistemi zorlayan bir shell vardı, onu yüklemediğin sürece sorunsuz çalışırken JB ile multitasking enable yapılan iphone 3g telefonumda 1 hafta içinde çalışamaz hale gelince tekrar disable yapmıştım. bir de ne iphone 3g de ne de 3gs de düzgün çalışmayan navigasyon 5800'de iyi çalışıyordu.

Benimki telefonu baştan aşağı değiştiriyor konuya bakmadınız mı anlamadım. Sadece hack değil CFW bu.

belki birkaç versiyonu vardır diye seçenekli yazdım.

• quote:

quote:

Ne uğraşmıştım ilk kez yüklerken ve düzenlerken, hala aklımda. Cidden iyi vakit geçirmişiz başında, tekrar teşekkürler NomadCRY. Ayrıca, eğer MediaFire'ın hızı düşük geliyorsa veya bütün dosyaları indirmek istemiyorsanız buradan da indirebilirsiniz: http://main.mirrortr.com/sunrise/ Orijinal RAR dosyasındaki bir tek mp3 dosyaları silindi telif hakkları yüzünden sıkıntı yaşanmasın diye, gerisi aynen duruyor.

Rica ederim, sevindim Eğer indirme linkinden pay-per-download veya başka bir şekilde bir şeyler kazanıyorsan silebilirim de dosyaları, emeğine saygısızlık olmasın.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim, sevindim Eğer indirme linkinden pay-per-download veya başka bir şekilde bir şeyler kazanıyorsan silebilirim de dosyaları, emeğine saygısızlık olmasın.

Yok dostum ben bu işten gram kuruş kazanmadım. Düşünceliğin için sağolasın.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    selamlar NomadCRAY kardeşim..Çok güzel bir yazılım yapmışsınız, emeği geçenleri tebrik ediyorum.Bende böyle konulara meraklıyım, hobide diyebiliriz...,Sormak istediğim birkaç soru var....yanıtlarsanız sevinirim..

1) Cihazımda başka bir cfw yazılımı var ama ben üzerine sizin sunrise cfw'yi kurmak istiyorum..Prosedür ilk sayfada resim ve videoyla anlatıldığı gibimidir, yoksa farklı, extra birşeyler de yapmam gerekiyormu?

2) Hafıza kartımı kaybettim..Haliyle autoinstaller ile kurulan bazı progralarda çalışmıyor.Örneğin 3d photo browser, music stopper tıklayınca tepki yok...Gerçi bu programları kullanmıyorum ama olurya başka işime yarayan programlarda hiç beklemediğim bir zamanda sorun yaşarmıyım.?.Yani bu yüzden domino etkisiyle telefon sapıtırmı?Acaba cfw yi en baştanmı kursam yoksa yeni hafıza kartı takıp yoluma öylemi devam etsem..Sence bu durumda ne yapmalıyım?...Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 22 Eylül 2014; 18:35:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: economist52

selamlar NomadCRAY kardeşim..Çok güzel bir yazılım yapmışsınız, emeği geçenleri tebrik ediyorum.Bende böyle konulara meraklıyım, hobide diyebiliriz...,Sormak istediğim birkaç soru var....yanıtlarsanız sevinirim..

1) Cihazımda başka bir cfw yazılımı var ama ben üzerine sizin sunrise cfw'yi kurmak istiyorum..Prosedür ilk sayfada resim ve videoyla anlatıldığı gibimidir, yoksa farklı, extra birşeyler de yapmam gerekiyormu?

2) Hafıza kartımı kaybettim..Haliyle autoinstaller ile kurulan bazı progralarda çalışmıyor.Örneğin 3d photo browser, music stopper tıklayınca tepki yok...Gerçi bu programları kullanmıyorum ama olurya başka işime yarayan programlarda hiç beklemediğim bir zamanda sorun yaşarmıyım.?.Yani bu yüzden domino etkisiyle telefon sapıtırmı?Acaba cfw yi en baştanmı kursam yoksa yeni hafıza kartı takıp yoluma öylemi devam etsem..Sence bu durumda ne yapmalıyım?...Selamlar..

PM'den cavapladım.

• Yeter lan yakın şu 5800 ları.hey gidi ilk (yarım) akıllı telefonum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

Yeter lan yakın şu 5800 ları.hey gidi ilk (yarım) akıllı telefonum.

Ah be dostum ne günlerdi.
  • quote:

adam Note3 e atlamış tabi :)
    Şuanda aklımdaki telefon olur kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

adam Note3 e atlamış tabi :)
    Şuanda aklımdaki telefon olur kendisi.

Allah aşkına iOS varken yapmayın. Bari Windows Phone kullan be.

• Iphone 5 ve lumia 1020 ile onlarıda denedim android en ideali.kahraman telefona yine taksit geliyo ķap bir note 3

• iOS var şuanda kullanıyorum :) Memnunum arayüzden filanda, android biraz daha açık sanki değişikliğe filan. 5800 dan iOS' geçtim.
    Biraz da Android kullanmak lazım. Note 3 donanımı görünümü olarak çok hoşuma gidiyor.

Taksit olayından haberim yok :) İyi olur ya saçmalık oldu zaten taksit olaylarını kısıtladılar filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 27 Eylül 2014; 18:55:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

iOS var şuanda kullanıyorum :) Memnunum arayüzden filanda, android biraz daha açık sanki değişikliğe filan. 5800 dan iOS' geçtim.
    Biraz da Android kullanmak lazım. Note 3 donanımı görünümü olarak çok hoşuma gidiyor.

Taksit olayından haberim yok :) İyi olur ya saçmalık oldu zaten taksit olaylarını kısıtladılar filan.

Değişikliğe açık da açık olsa nolur stabilite sunamadıktan sonra. Android alacaksan illa bari Nexus al, HTC al veyahut Z2 al. Babamda Note 3 var ve ben çok açık diyorum, Note 3 alma. Ha bana sorarsan Android'e hayatta geçilmez başlı başına saçmalık, pişman olursun.
  • arkadaşlar indirme linkleri göçmüş. elinde olan varsa emülatörlerle olan dosyayı gönderebilirmi. şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikko23

arkadaşlar indirme linkleri göçmüş. elinde olan varsa emülatörlerle olan dosyayı gönderebilirmi. şimdiden çok teşekkür ederim

buyur dostum

http://www.mediafire.com/download/08g3pksg2ccc0hg/Sunrise+UP+RTL+by+NomadCRY.rar
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    kardeş Permission Denied. hatası veriyor
  • 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.