Şimdi Ara

100.000-120.000 TL bütçeye ne alırdınız, neden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mercedes C180

ilk önceliğim 3.20d olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

bence yarısına araç al yarısına da git arsa falan filan al , araba ölü yatırım ilk alınca wayy süper araba derler sonra arkandan geri zekalı gitti dünya para aldı bir dogru düzgün yatırımı yok derler

İnsanların ne dediğine göre mi arabamızı seçeceğiz? Banane arkamdan ne derlerse, çok da fifi.

Değer kaybı ayrı konu tabi. Araba zaten bir yatırım aracı olarak tamamen mantıksız. Golf gibi piyasası çok iyi olan bir aracı bile o mantıkla alsanız bir gün allah korusun pert olur olay biter. O yüzden 100bine araba alacak adam yatırım amaçlı düşünmeden, değer kaybına çok bakmadan alıyordur diye düşünüyorum.
  • Ben olsam eğer sıfır almayacaksanız 2006-2008 arası X5 3.0d spor paket bakardım düşük km li. Hem spor, hem prestij hemde sapasağlam araba.
  • 316i veya s80 1.6d powershift
    ama yurtdışından gelen misafir de oturacaksa arkası geniş olmalı dolayısıyla s80 öne çıkar.
    performans istenirse 1.6d yerine 1.6 turbo 180 hp liği alınır aynı paraya.
  • 320d derdim ama yeni gelen a4 2.0 tdi quattro her konuda daha mantıklı o fiyatlarda
  • Audi A4 ya da benzini sorun yaratmazsa c 180 coupe
  • 320d
  • Spor kavramını biraz açarsanız?İsmi ve cismi olsun dediğinize göre en uygunu X5, Q7, Cayenne gibi yapılı araçlar oluyor.Hem yeterli performans hem de yeterli karizmayı sağlayacak araçlar.O fiyatlara çıkabilecek olsam hiç düşünmeden jip bakarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-2007-audi-q-7-3.0-tdi-quattro-ic-dis-s-line-110301702/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-hatasiz-boyasiz-yeni-tip-motor-bmw-x5-sd-111070060/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-sahibinden-temiz......cayenne-107821975/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: pesadilla1

320ci

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-3.20ci-borusan-cikisli-ss-motors-109754627/detay

Aynen hocam alıp konuyu kapatıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Spor mantığınızı bir açarsanız...

Şık bir sedan veya coupe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: Baskan1111

bence yarısına araç al yarısına da git arsa falan filan al , araba ölü yatırım ilk alınca wayy süper araba derler sonra arkandan geri zekalı gitti dünya para aldı bir dogru düzgün yatırımı yok derler

İnsanların ne dediğine göre mi arabamızı seçeceğiz? Banane arkamdan ne derlerse, çok da fifi.

Değer kaybı ayrı konu tabi. Araba zaten bir yatırım aracı olarak tamamen mantıksız. Golf gibi piyasası çok iyi olan bir aracı bile o mantıkla alsanız bir gün allah korusun pert olur olay biter. O yüzden 100bine araba alacak adam yatırım amaçlı düşünmeden, değer kaybına çok bakmadan alıyordur diye düşünüyorum.

çok iyi cevap, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: freelove1907

dizel benzinli?
    otomatik manuel?
    spor derken?
    2.0 vergisi olayını hesaba kattık mı?
    Kritersiz araba seçimi olmaz.
  • Az km yapacağımdan dizel, otomatik, spordan kastım performans anlamında değil tasarım açısından şık,
    ÖTV den dolayı 1.8 den fazla motor olmamalı,

Kriter değil de direk seçimi daraltayım,

Volkswagen CC(baz donanıma ilavten birçok donanıma da sahip olabiliyorum 100.000 civarına)
    Bmw 3.16 i
    Bmw 3.20 d
    bmw 3.20i
    Audi A4
    Volvo S60

Yorum yapmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.