Şimdi Ara

100.000 Bakımı yaptırdım merak eden olursa ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hıncımı alamadım bugün borusanda ekspertiz yaptırdım aracıma hatırlarmısınız geçenlerde bir konu daha açmıştım segman sorunu ile alakalı adam araban taş gibi by şekilde bakımlarını aksatmadığın sürece dünya turu yaparsın toplamda kafadan 300.000 bin gider dedi raporda elimde ... Açıkçası aklıma gelmedi adama bakımda yaptırdıklarımı sormak ...
  • Hocam 3.16 ti nin benzin filtresi ve benzin pompası ne kadar ?( yanlış hatırlamıyorsam bunlardı heralde )
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Hocam 3.16 ti nin benzin filtresi ve benzin pompası ne kadar ?( yanlış hatırlamıyorsam bunlardı heralde )

Benzin filtresini hatırlamıyorum ama epey önce benzin pompam arızalanmıştı 2 sene oluyor o zaman 145ytl falandı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Hocam 3.16 ti nin benzin filtresi ve benzin pompası ne kadar ?( yanlış hatırlamıyorsam bunlardı heralde )

Benzin filtresini hatırlamıyorum ama epey önce benzin pompam arızalanmıştı 2 sene oluyor o zaman 145ytl falandı .

Sağolasın .
    Arkadaşta var araban ses geliyor. Sanki arkadan öne birşey pompalnıyo . Gırr gırr diye . =)
    Sanırım benzin filtresi ya da pompasıyla ilgili ...

Hocam şu tamponları nerde bulabiliriz.
     100.000 Bakımı yaptırdım merak eden olursa ...

• quote:

Klima Filtrsi 39.00 tl
    Hava filtresi 16.80tl
    Yağ filtresi 16.30tl
    Castrol Motor Yağı ( 6000KM / 7lt ) 122.50tl

Continental marka V kayışı : 25tl
    Continental marka klima kayışı : 21tl
    Klima Kayış Rulmanı : 72.90tl
    V Kayış Rulmanı : 40.50tl

Filtre fiyatları VW yetkili servisi gibi. BMW' yetkili servisinde acaba ne kadardır :) 7lt yağ, maşallah!, 122TL de güzel fiyat.
    Arkadaş da 200TL'ye 116sını özel serviste bakım yaptırmıştı ama onda kayışlar filan değişmedi. Araba da 85.000deydi. 2. el alınca öylesine bi bakım yaptırdı :)

Bu da Passat'ın yetkili servisteki bakım faturası, KDV ile toplam 307TL. Tabi işin içine kayışlar balatalar filan girince bakalım ne olcak

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

quote:

Klima Filtrsi 39.00 tl
    Hava filtresi 16.80tl
    Yağ filtresi 16.30tl
    Castrol Motor Yağı ( 6000KM / 7lt ) 122.50tl

Continental marka V kayışı : 25tl
    Continental marka klima kayışı : 21tl
    Klima Kayış Rulmanı : 72.90tl
    V Kayış Rulmanı : 40.50tl

Filtre fiyatları VW yetkili servisi gibi. BMW' yetkili servisinde acaba ne kadardır :) 7lt yağ, maşallah!, 122TL de güzel fiyat.
    Arkadaş da 200TL'ye 116sını özel serviste bakım yaptırmıştı ama onda kayışlar filan değişmedi. Araba da 85.000deydi. 2. el alınca öylesine bi bakım yaptırdı :)

Bu da Passat'ın yetkili servisteki bakım faturası, KDV ile toplam 307TL. Tabi işin içine kayışlar balatalar filan girince bakalım ne olcak

Faturada "cam suyu" için para alınmış.Bu ne "cam" değil de "can " suyu mu yoksa?Tamam,rakam komik de ,almasalar olmaz mı?

• quote:

Hocam şu tamponları nerde bulabiliriz.

Pompada sorun olsa araç çalışmaz sorun filtrededir gösterin mutlaka .

O tamponlar m tampon diye geçiyor geçen sene ön / arka toplam 1000liraydı.

Nerde bulunur bilmem sahibinden.com'da bir ilandı. Fiberciler yada tuningciler temin edebilir sanırım .
  • @Bureda, Öyle deme o cam suyu çok özel! kimyasallardan oluşuyo
    1,5liradan günde 20arabaya koysalar 30TL. 20 iş günüden hesaplasak ayda 600TL. Bir kişinin maaşı çıktı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 12 Şubat 2009; 21:12:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

7 litre yağ mı.

en çok bu dikkatimi çekti benim.fiyatlara bakınca normal gözüktü bana.acaba aynı bakımı borusanda yaptırsaydınız o zaman ne olurdu.

KDV Hariç fiyatlar bunlar koray +18 ekle . Çok az iskonto yaptırdım bide işçilik tutarını topiğe yansıtmadım.

vallahi 7 litre.

fiyatlar yine normal geldi yine bana.ama 7 litre yağ olayı kafamı karıştırdı.ulan demekki her bakımda sadece yağ 100 lira para verecez bmw'ye binince

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

@Bureda, Öyle deme o cam suyu çok özel! kimyasallardan oluşuyo
    1,5liradan günde 20arabaya koysalar 30TL. 20 iş günüden hesaplasak ayda 600TL. Bir kişinin maaşı çıktı :)

Eh ,bu hesaba göre haklısın ama şu da var ,Yusuf'ın araca 7 lt yağ koymuşlar,sizinkine 4.7 aldıkları para kafa kafaya.Bir kere oradan "güzellik " yapmışlar.Başka müşterilere başka işlemlerden de "güzellik"yapılınca değil bir kişinin 10 kişinin aylık maaşı zaten kafadan çıkar. Yani demek istediğim zaten okşuyorlar barii "jest "yapmış gibi görünmek amacıyla suyu da parasız koysalarmış ,değil mi ama?

• Güle güle eskit adaşım,bakım sonrası araç yeni gibi oluyor insan arabasını daha çok severek kullanıyor:)
  • tesekkurler adas : ) gercekten cok değişiyor gidişi falan ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.