Şimdi Ara

100-110 bin TL dizel otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Focus 👍👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdksr725

Hocam ikinci el dediğiniz gibi ülkemizde maalesef önemli. 2. El temiz az km Focus veya astra arasında seçim yapacağım artık.

Focus almayınn zarar edersiniz yeni kasası geliyor bu yıl.

• Arkadaşlar durumlar iyi yönde değişti dedemin üzerine ötv indirimli alacağım fiyat olarak aynı bütçeye sıfır ne önerirsiniz 1.6 dizel otomatik.

• bir 30k kadar çıkabilirsen a3 yada 15k civarı golf
  • rdksr725 R kullanıcısına yanıt
    Bende megane sedan icon edc dizel var,gayet memnunum 16 aydır tık demedi,yakıtı efsane motor şanzıman uyumu gayet güzel,yalıtımı malzeme kalitesi iyi.Hyundai elentra da iyi bir tercih olur,megane malzeme kalitesi ,tüketim ve donanım olarak daha elentra daha atık.Yerinizde olsam focus almam yeni kasa gelecek eli kulağında,ayrıca çok dar.Astra da güzel bir araç ama megane kadar geniş değil,308 iç genişlik olarak evlere şenlik.

• A3 sedan ne kadar olur ki ötv indirimli.

• 2012 model 2.0 dizel otomatik passat bas gec abi 😀 dsg si 1.6 gibi değil hata vermez 110 bin liraya en temizini bulursun highline birde. Uzun yola gitmek için tatil gozlersin. Her arkadasima öneririm ve pisman olmadilar.

• Ötv indirimli alacağım o yüzden sıfır düşünüyorum.

• Hocam megan 1.5 edc için yetersiz diyorlar yığılma oluyormuş genel performansdan memnunmusunuz.

• rdksr725 R kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış kişiye sordunuz? Ben memnunum ama 40 yaşındayım 2 çocuk babasıyım hızla işim olmaz ama ara hızlanmalar tatmin edici.Yığılma yok ama elentra ya da ceed,cerato daha atık.

• aile için alıyorsanız,uçacam,kaçacam,drift yapacam demiyorsanız,ve hafif sarsıntılı vites geçişlerine takmazsanız,sınıfının dünyada en çok satan aracı toyota corolla advance donanım tavsiye ederim.bence son 2 yıldır bu donanım bu fiyata tam f*p aracı
  • O paraya mis gibi d sınıf 2016 cosmo dizel otomatik insignia alınır.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam yanlış olmuş meganı otomatik dizel test aracı bulabilirsem bir sürüş yapacağım.

• Yani hocam tercih sizin tabi alabilirsiniz. Belkide benim aracım ilk seri olduğu için problemliydi bilemiyorum. Sanzıman olarak gerçekten güzel bir araç. Tercih sizin. Dediğim gibi diğer araçlardan fazla değer kaybı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdksr725

A3 sedan ne kadar olur ki ötv indirimli.

Hocam alacağınız araç 140 bin üstü olsun böylelikle yüzde 60 ötv düliminde kalır ve araçların satış fiyatını 1.60 bölerek alım fiyatınıza ulaşırsınız.

Bayilerle pazarlık yaparken sonradan söyleyin ötv indiriminizi yoksa havalara kalkıyorlar. Ya da ham fiyat üzerinden pazarlık yapın. Çok önemli bu husus yoksa pazarlıksız satan bayiler işittim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.