Şimdi Ara

100-120tl Mp3 player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en fazla 100-120tl lik bir mp3 player almak istiyorum.
    öncelikli olarak
    1-ses kalitesi
    2-en düşük 2gb
    3-şıklık
    4-ekranlı
    olması önemli.

mp3 playerımla beraber CRESYN'in güzel bir kulaklığını almaya karar verdim.
    şu an için sansa clip'e çok yakınım fakat gri renklisini bulamadığım için başka bir mp3 arayışna girdim.sizlerden de tavsiye bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.

• sansa clip in ses kalitesi çok güzel. en sona ekranı yazmışsın ama video oynatsın dersen kendi kullandıgım ingoo in-240ı fiyatı 45 dolar +kdv. 80-90 ytl arası oluyor sanırım. forumda incelemem de var.

eger videosuz ve ses kalitesi güzel bir şey istiyorsan sadece rengi ve hafızası yüzünden sansadan vazgeçme bence. ama ille de vazgeçeceksen ses kalitesi ondan daha iyi olan iriver modelleri var. videosuz tabii. iriver ses kalitesi bakımından dünyada ünlü bir markadır. henüz türkiye'ye yasal şekilde ithal edilmiyor ancak birçok kişi gg'den alıyor ya da yurtdışından getirtiyor.

carrefourdan bir çok kişi sansayı iyi fiyatlara almış. şehrinde carrefour varsa bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 24 Mart 2009; 21:14:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

sansa clip in ses kalitesi çok güzel. en sona ekranı yazmışsın ama video oynatsın dersen kendi kullandıgım ingoo in-240ı fiyatı 45 dolar +kdv. 80-90 ytl arası oluyor sanırım. forumda incelemem de var.

eger videosuz ve ses kalitesi güzel bir şey istiyorsan sadece rengi ve hafızası yüzünden sansadan vazgeçme bence. ama ille de vazgeçeceksen ses kalitesi ondan daha iyi olan iriver modelleri var. videosuz tabii. iriver ses kalitesi bakımından dünyada ünlü bir markadır. henüz türkiye'ye yasal şekilde ithal edilmiyor ancak birçok kişi gg'den alıyor ya da yurtdışından getirtiyor.

carrefourdan bir çok kişi sansayı iyi fiyatlara almış. şehrinde carrefour varsa bak derim.

ekran ı creative stone gibi playerları aradan çıkarmak için istiyorum. yani ekransız bir player istemiyorum. sansa clip'e gelince... 2gblık versiyonlarında gri renk yok sanırım ve siyah ve kırmızı çok kalitesiz gözüküyorlar.
    carrefour'a gittim almak için fakat bulamadım.

• evet gri renk bildigim kadarıyla sadece 4gblık modellerde oluyor. yurtdışında akraba falan varsa ya da gg'den güvenilir bir üye bulabilirsen iriver t60 almanı öneririm. ses kalitesi bakımından dünyanın en iyisidir iriver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.