Şimdi Ara

100-150 TL Arası Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100-150 TL Arası Gamer Tür Klavye Önerirmisiniz ?

Aydınlatmalı Olsun Mümkünse.

Razer Lycosa Veya A4Tech Bloody B120 Nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• logitech g105 e bakabilirsin
  • g105
    ozone blade
  • g105 alabilirsin.
  • ApolloTR A kullanıcısına yanıt
    Zalman K500
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Zalman K500

dediğin klavye gerçekten dikkatimi çekti..120 tl'ye türkiye'de bulunuyor ve en önemli olayı mekanik olması..Bu arada sana 2 tane soru sormak istiyorum ;
    1 - Zalman k500 hangi switch kullanıyor ?
    2 - Steelseries 6gv2 arasında 150 tl fark var..Sence 150 tl fark steelseries için değer mi yoksa bu zalman daha mı uygundur ?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Zalman K500

dediğin klavye gerçekten dikkatimi çekti..120 tl'ye türkiye'de bulunuyor ve en önemli olayı mekanik olması..Bu arada sana 2 tane soru sormak istiyorum ;
    2 - Steelseries 6gv2 arasında 150 tl fark var..Sence 150 tl fark steelseries için değer mi yoksa bu zalman daha mı uygundur ?
    teşekkürler

K500 Kailh kırmızı kullanıyor.

Valla bütçe ayarlanırsa Logitech G710+ veya CM Storm Quickfire XT'den daha aşağı pek inmemek lazm. Ayarlanamıyorsa 6Gv2 ve K500 tercih edilebilir opsiyonlar. Sonuç olarak hepsi mekanik klavye, hepsi Rubber Dome'lardan daha iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Zalman K500

teşekkürler

K500 Kailh kırmızı kullanıyor.

Valla bütçe ayarlanırsa Logitech G710+ veya CM Storm Quickfire XT'den daha aşağı pek inmemek lazm. Ayarlanamıyorsa 6Gv2 ve K500 tercih edilebilir opsiyonlar. Sonuç olarak hepsi mekanik klavye, hepsi Rubber Dome'lardan daha iyi.

Saol dostum..kailh red switch araştırayım overclock.net de bakalım ne kadar bilgi bulacağım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.