Şimdi Ara

100 - 150 TL arası MP3-MP4 player ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OziiX

@Macre

Verdiğiniz linkten ürünü aldım. Umarım pişman olmam. Yanına da güzel bir kulaklık almayı planlıyorum ama hâlâ karar veremedim.

Bu arada biraz önce farkettim. Satıcı arkadaş ürüne refurbished yazmamış ama hem resimden gördüm (kutunun üzerinde yazıyor) hem de satın alan bir kullanıcının yorumundan gördüm.

satıcı ürün tanımı kısmında refurbished olduğunu belirtmiş, gözünüzden kaçmış sanırım. herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten satıcı iade de kabul ediyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

füze ile clip aynıdır ses kalitesi konusunda. Fuze daha iyi diyenlerde çoğunlukta. Aralarında da fiyat farkı çok az.

fuze ile clip ses konusunda pek aynı değiller aslında. fuze'da hafif bir dip gürültüsü mevcut. clip'in sesi daha berrak. ayrıca sadece ses kalitesi olarak değil, genel olarak karşılaştırın iki ürünü. x-fi bu yarışın kesin galibi...
  • ürün alıyosunuz göstermelik bi onay kodu gönderiyolar sonrası da yoklar kaç defa gönderdikleri ürün için aradım tele sekreter bağlamışlar sadece ona ulaşıyolar mesaj gönderiyom iletildi diyo bir aydır cevap yok kanmayın arkadaşlar benim parama yazık oldu sizinkine olmasın !!!
  • Merhaba, çocuklar, oğlum için bu telefonu satın almak istiyorum, onun doğum günü geliyor, ama iyi ya da kötü olduğunu bilmiyorum? Bana emin olun yardımcı olabilir? sayesinde, bkz:http://ltp.me/2k
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.