Şimdi Ara

100-150 ytl arası char aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 100-150 ytl arası full str blader yada glavie char arıyorum +72 mutlaka str olmalı izmir ici olması kesinlikle + sebebtir bu arada dolandırıcılar hic bulasmasın charı alcagım kisinin mutlaka tc kimlik nosunu istiyorum nitelikli hırsızlık sucundan dava acabilmek icin;)) simdiden herkese tesekkurler saygılar

• bu arada server farketmez yazmayı unutmusum
  • quote:

Orijinalden alıntı: patato

bu arada server farketmez yazmayı unutmusum
    Arkadaşım Troyda 72Lvl glavier charım mevcut istiyorsan yada poseidonda 71lvl bow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: undeadboy

Arkadaşım Troyda 72Lvl glavier charım mevcut istiyorsan yada poseidonda 71lvl bow.

Alıntıları Göster
    hadi arkadaslar kimse yok mu ya 3 tane cvp geldi toplam sadece bir tanesi istedigim ozelliklere sahip yok mu char satan merak etmeyin bende dolandırıcılık yok 24 yasındayım charı alcagım kisiye tc kimlik nomu adresimi telimide vercem tabi bunları bende isterim))))))hadi uppp
  • quote:

hadi arkadaslar kimse yok mu ya 3 tane cvp geldi toplam sadece bir tanesi istedigim ozelliklere sahip yok mu char satan merak etmeyin bende dolandırıcılık yok 24 yasındayım charı alcagım kisiye tc kimlik nomu adresimi telimide vercem tabi bunları bende isterim))))))hadi uppp

Alıntıları Göster
    benden bir up 1 ay once 78 glavier 100ytl ye satmıstım.İzmirde oturuyorum yanı tam istedigin özellikler ama 1 ay once acsaydın bu topicki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

benden bir up 1 ay once 78 glavier 100ytl ye satmıstım.İzmirde oturuyorum yanı tam istedigin özellikler ama 1 ay once acsaydın bu topicki

Alıntıları Göster
    valla keske ama silkroad oynamamaya karar verdim 1 yıldır oynamadıgım oyun kalmadı ama yok hicbiri bunun yerini tutmadı o yuzden bi donus yapmak istiyorum bakalım uygun bisey bulursam alıcam
  • quote:

valla keske ama silkroad oynamamaya karar verdim 1 yıldır oynamadıgım oyun kalmadı ama yok hicbiri bunun yerini tutmadı o yuzden bi donus yapmak istiyorum bakalım uygun bisey bulursam alıcam

Alıntıları Göster
    tibette 71 lvl glavie var 100ytlye veririm ama izmirde oturmuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eos Char aranıyor 35-60
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagitaryus

tibette 71 lvl glavie var 100ytlye veririm ama izmirde oturmuyorum

Alıntıları Göster
    en gec 26 mayıs gunune kadar alıcam o zamana kadar bulamazsam kendim acıcam bi tane tekliflerinizi bekliyorum lvl 90 da geldi herkese hayırlı olsun:))
  • quote:

en gec 26 mayıs gunune kadar alıcam o zamana kadar bulamazsam kendim acıcam bi tane tekliflerinizi bekliyorum lvl 90 da geldi herkese hayırlı olsun:))

Alıntıları Göster
    kardes msn ver konusalım bende izmirdenim ..elimde tam sana gore car var.. 78 lvl full int nuker +4 protector seti.. beyaz kurdu ..+3sword +1 kalkan blueli..3m goldu var izmirdenim dusunursen.. konusalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweetymehmet -- 20 Mayıs 2008; 12:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweetymehmet

kardes msn ver konusalım bende izmirdenim ..elimde tam sana gore car var.. 78 lvl full int nuker +4 protector seti.. beyaz kurdu ..+3sword +1 kalkan blueli..3m goldu var izmirdenim dusunursen.. konusalım

Alıntıları Göster
    73 lvl full str bowman düşünürsen pm bekliyorum...

name: ___MiU___
    server: hercules
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

73 lvl full str bowman düşünürsen pm bekliyorum...

name: ___MiU___
    server: hercules

Alıntıları Göster
    saturn de 71 lvl str glavie var içinde beyaz kurt korsan kıyafeti var istersen satabilirim.nick KeRaNeCi_TR saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _I_HaTe_GeR_

saturn de 71 lvl str glavie var içinde beyaz kurt korsan kıyafeti var istersen satabilirim.nick KeRaNeCi_TR saygılarımla..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben yine sucu kendimde arayıp yanlıs anlattıgımı dusunerek tekrar yazıyorum FULL STR GLAVİE VEYA BLADER diger charlarla ilgilenmiyorum saygılar server farketmez bu arada ı_hate_ger nick biraz extreme olmus charının bana gelmez bu ama yinede sagolasın
  • quote:

Arkadaslar ben yine sucu kendimde arayıp yanlıs anlattıgımı dusunerek tekrar yazıyorum FULL STR GLAVİE VEYA BLADER diger charlarla ilgilenmiyorum saygılar server farketmez bu arada ı_hate_ger nick biraz extreme olmus charının bana gelmez bu ama yinede sagolasın

Alıntıları Göster
    69 lwl full str warior charım var 150 ytl satıyorum istersen satarım
    msn.:nurullah_11111@hotmail.com
    server:Alexsandır

BİDE ARKADASLAR 80 LWL CHAR TAKAS ÜSTÜNE PARA VERİRİM
  • 69 LWL FULL STR WARİOR CHARIM VAR ,
    150 YTL SATIYORUM İSTERSEN SATARIM
    MSN:nurullah_11111@hotmail.com
  • kardeş beni ekle josephh1905@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_nedra -- 20 Mayıs 2008; 19:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_nedra

kardeş beni ekle josephh1905@hotmail.com
    76 LVL full STR WARIOR 80 lvl e göre full farm.
    1 handed 2 handed warlock 3 build birden full farm yapabiliyorsun 80 oldumu.

175 ytl ye itemsiz veririm istersen.
    pm at konusalim
  • bnde 70 lvl full str blade ra char war banka da cok güsel itemler war full dolu banka üstündeki herşey blue we ++ lıdır.ama 150 ye satamam kusura bakma belki itemsiz olabilirserver alps
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

bnde 70 lvl full str blade ra char war banka da cok güsel itemler war full dolu banka üstündeki herşey blue we ++ lıdır.ama 150 ye satamam kusura bakma belki itemsiz olabilirserver alps
    ya ALLAH adını verdim artık rica ediyorum diyorum bakın FULL STR BLADE yada GLAVİE nuker bow yada eu char aramıyorum elinize yazık bosuna msj hem bana yazık 2 ton msj okuyorum

• quote:

ya ALLAH adını verdim artık rica ediyorum diyorum bakın FULL STR BLADE yada GLAVİE nuker bow yada eu char aramıyorum elinize yazık bosuna msj hem bana yazık 2 ton msj okuyorum

Alıntıları Göster
    lvl 67 server alps lvl 64+3 sos blade ile birlikte 400m gold karşılığında satıyorum 120 ytlye falan denk geliyor.Zaten sosu satsan 120m eder.yani sana 80 ytlye falan gelmiş olacak ilgilenirsen konuşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

lvl 67 server alps lvl 64+3 sos blade ile birlikte 400m gold karşılığında satıyorum 120 ytlye falan denk geliyor.Zaten sosu satsan 120m eder.yani sana 80 ytlye falan gelmiş olacak ilgilenirsen konuşalım

Alıntıları Göster
    arkadasım 69 Lv warıor charım var %80 IZMIR lıyım 100 ytl verırım habrın olsun ekle dug091les@hotmail.com veya 0538 490 19 19 server Alexsandır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.