sony al sen kardeş 2. seçenek yani sesi zen den fazla farklı değil görünüşüde hoş menüler arası hızıda daha hızlı sony nin...
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
quote:
Orjinalden alıntı: otis abi
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
zen v hakkında iyi şeyler duymadım heleki sesi hakkında.kullanımıda kötüymüş.kullanmadığım için ancak duyduklarımı söyleyebilirim.genelde yorumlar kötüydü.dediğim gibi en sağlam alet nwz-a815.bu üründen iki defa almış ve her markanın mp3 ünü kullanan biri olarak söylüyorum.
kardeş sana sorularım olcak 1-bu üründen neden iki kere aldın? 2-her markanın kullandıysan kesinlikle ipod u nasıl nwz-a815 in altında tutarsın?
1-bu ürünün ilk olarak siyah rengini aldım sonra beyazını gördüm siyahını satıp onu aldım.:D 2-ipod şuan fiyasko bir alettir.dikkat edersen deneyimli kişiler ipodu sallamazlar.ses konusunda bi halta benzemiyolar.suffle 1.nesil dahil touch a kadar hepsini kullandım,inceledim.inanki ismiyle ve karizmasıyla tutunuyo bu melet.sony nin b..u olamaz ipod ve de birçok markanın.
kardeş bende ipod nano 3.nesil var(ses sınırlaması olmayan modeli) inan bana sony nw-a yı da dinledim ses kalitesi ve yüksekliği bakımından ipod nano nun yanından bile geçemez ve bi çok kişide benim gibi düşünüyor bu konuda ipod kendini ispatlamıştır her konuda...
Önerceğiniz bişiler yokmu ya ? Bu kadar cevap...
türkiyede bulabilceğim Garantisi olan Adam gibi ses veren Kulaklığı sorun değil alicam kulaklık Yokmu bişi ya !!!
quote:
Orjinalden alıntı: otis abi
sony al sen kardeş 2. seçenek yani sesi zen den fazla farklı değil görünüşüde hoş menüler arası hızıda daha hızlı sony nin...
dedim ya kardeş...sony al ikisi arasında kaldıysdan
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMT
Cowona pek ısınamadım;
Şöle bi durum Var arkadaşımın arkadaşı Vatan bilgisayarda çalışıyor ve Ürünün gelişinden çok az bi kar koyarak Vericek bize Aklıma iki model yattı
creative zen vision w kullanan biri olarak üstteli linkte benim aletin ufagı var ufagı ama ses olarak hiç birsey deişmiyor sesi canavar gibi ama öle karman corman deil cok kaliteli ve yüksek tavsiye ederim
Beyler okunma oranına bakın yazma oranına bakın??
Topu Topu Bi Öneri ya Nereye gittiysem bu modellerin aynısı yok Bimeks teknosa Vatan Exa Gold,
Daha başka öneriniz varmı ?? 30 YTL ye mx360 alıcam
Mp3 çalar ne olsun?????
samsung t10 tavsiyemdir.. ses kalitesi ergonomi ve muhteşem pil süresi. ve de hafif ve çok ince
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMT
Sürükle At olması çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Ve sesi iyi versin derim.
Zen V CReative sonuçta Sesi iyidir diye düşünüyorum. Siyah Renk alıcam. Ne dersiniz ?
Yada Ekransız Bişimi alsam.?
kardeş dün bu aletin 2 gblık olanından aldım,kısaca şunları söyleyebilirim fiyat/perf olarak iyi bir ürün sayılabilir.. bana göre tek eksi tarafı ses kalitesi biraz daha iyi olabilirdi,çok açtığında yırtılmalar olabiliyor fakat normal kullanımda tatmin edecektir,gerek şarj gerekse kullanım kolaylığı açısından alınabilir bir ürün.. yalnız bu zen V serisi fiyat olarak çok değişkenlik gösteriyor,ben şans eseri 2 gb lık yeşil düğmeli olanını 85 ytl ye aldım carrefourdan,4 gb lığıda 113 ytl idi..
Creative diyorsan Zen 4gb alabilirsin
gittigidiyordaki sağlam satıcılardan alabilirsin.. Garanti olarak 1 yıl abd garantili oluyorlar genelde.. süpercybermarket isimli satıcı güvenilir bir satıcıdır.. şahsen 8gb fm radyolu aldım ve gayet memnunum.. Satıcı beyefendide inanılmaz ilgili birisi.. sadece msj cevaplamada sorun oluyor o da kendisi amerikada yaşadığı için.. 2gb a vatanbilgisayardan 190 ytl vericeğine bir göz at derim ben..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme