Şimdi Ara

100 Bin Liraya Araç Tavsiyesi ( Sıfır Egea Hb Alınır mı?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben sedanını aldım. Çok memnunum 1.4 çöp diyenlere bakmayın yaşadığım yerde her taraf yokuş ama hiç sorun yaşamıyorum. Biraz fazla gaza basacaksın hepsi bu.
  • bu herbokolog yok fransizlar çöptür, fiat tenekedir diyen tiplerden uzak durun derim..bunlar yuzunden arac alamiyorum..bunlara kalsa ww den japondan baska araba almamalısınız..egea hb hemdr sıfır bi de şöyle guzel bir renk 3 5 ay sonra siyah jant..tadından yenmez..ben de bulursam almayı dusunuyorum
  • Şirket aracım 1.4 egea

Kalite vasat, sınıfının en kötüsü

Hacim iyi

Motor zayıf, gitmiyor ama bir atmosferik için az yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Şirket aracım 1.4 egea

Kalite vasat, sınıfının en kötüsü

Hacim iyi

Motor zayıf, gitmiyor ama bir atmosferik için az yakıyor

Hocam 150 bin liraya başka tavsiyen var mı peki.

• Çöp diyenlere bakma. Milletin eskisine para vereceğine, sıfır almak en mantıklısı. Tamam yakıtı biraz fazla, performansı düşük falan ama en azından sorunu sıkıntısı olmaz, olursa da garantisi mevcut. Değer de kaybetmez. 100 bine 10 yaşında araç almaktan çok daha mantıklı. Üstelik bu fiyata rio, sandero vs dışında araç kalmadığından sıfır araç için başka çare de yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 19 Aralık 2020; 2:13:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenk

Hocam 150 bin liraya başka tavsiyen var mı peki.

Alıntıları Göster

alınır-alınmaz mevzusuna girmedim ben, aracı anlattım. giriş seviyesi araçların fiyatlarını bilmiyorum, fiyat/performans oranı uygun ki bu kadar çok satıyor.

kötü özelliklerinin yanında diğer yandan baz modelinde bile mesela hill holder var, bluetooth var. ön göğüs yumuşak. reno 9 gibi cam kapatması olan pejo 301 alacağıma bunu alırım şahsen (301 bence sadece fiyatı ve dizel motoru yüzünden satıyor). 301'den daha ferah ve konforlu olduğu kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

alınır-alınmaz mevzusuna girmedim ben, aracı anlattım. giriş seviyesi araçların fiyatlarını bilmiyorum, fiyat/performans oranı uygun ki bu kadar çok satıyor.

kötü özelliklerinin yanında diğer yandan baz modelinde bile mesela hill holder var, bluetooth var. ön göğüs yumuşak. reno 9 gibi cam kapatması olan pejo 301 alacağıma bunu alırım şahsen (301 bence sadece fiyatı ve dizel motoru yüzünden satıyor). 301'den daha ferah ve konforlu olduğu kesin.

Alıntıları Göster

Sitem olsun diye söylemedim. Gerçekten var mı diye sormak istedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.