|
100 Bin Liraya Araç Tavsiyesi ( Sıfır Egea Hb Alınır mı?) (2. sayfa)
-
-
bu herbokolog yok fransizlar çöptür, fiat tenekedir diyen tiplerden uzak durun derim..bunlar yuzunden arac alamiyorum..bunlara kalsa ww den japondan baska araba almamalısınız..egea hb hemdr sıfır bi de şöyle guzel bir renk 3 5 ay sonra siyah jant..tadından yenmez..ben de bulursam almayı dusunuyorum -
Şirket aracım 1.4 egea
Kalite vasat, sınıfının en kötüsü
Hacim iyi
Motor zayıf, gitmiyor ama bir atmosferik için az yakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisŞirket aracım 1.4 egea
Kalite vasat, sınıfının en kötüsü
Hacim iyi
Motor zayıf, gitmiyor ama bir atmosferik için az yakıyor
Hocam 150 bin liraya başka tavsiyen var mı peki.
Çöp diyenlere bakma. Milletin eskisine para vereceğine, sıfır almak en mantıklısı. Tamam yakıtı biraz fazla, performansı düşük falan ama en azından sorunu sıkıntısı olmaz, olursa da garantisi mevcut. Değer de kaybetmez. 100 bine 10 yaşında araç almaktan çok daha mantıklı. Üstelik bu fiyata rio, sandero vs dışında araç kalmadığından sıfır araç için başka çare de yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 19 Aralık 2020; 2:13:17 >
quote:
Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenkHocam 150 bin liraya başka tavsiyen var mı peki.
Alıntıları Gösteralınır-alınmaz mevzusuna girmedim ben, aracı anlattım. giriş seviyesi araçların fiyatlarını bilmiyorum, fiyat/performans oranı uygun ki bu kadar çok satıyor.
kötü özelliklerinin yanında diğer yandan baz modelinde bile mesela hill holder var, bluetooth var. ön göğüs yumuşak. reno 9 gibi cam kapatması olan pejo 301 alacağıma bunu alırım şahsen (301 bence sadece fiyatı ve dizel motoru yüzünden satıyor). 301'den daha ferah ve konforlu olduğu kesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisalınır-alınmaz mevzusuna girmedim ben, aracı anlattım. giriş seviyesi araçların fiyatlarını bilmiyorum, fiyat/performans oranı uygun ki bu kadar çok satıyor.
kötü özelliklerinin yanında diğer yandan baz modelinde bile mesela hill holder var, bluetooth var. ön göğüs yumuşak. reno 9 gibi cam kapatması olan pejo 301 alacağıma bunu alırım şahsen (301 bence sadece fiyatı ve dizel motoru yüzünden satıyor). 301'den daha ferah ve konforlu olduğu kesin.
Alıntıları GösterSitem olsun diye söylemedim. Gerçekten var mı diye sormak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X