Şimdi Ara

100 BİN LİRAYA KADAR DİZEL VE OTOMATİK ARAÇ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

100 bine d sınıfı alınır
    Superb veya insignia

ikisinede bakacam ama sanırım o fiyata boş paketler alınır bende o kadar para verip boş almak istemiyorum
  • Cosmo insignia yı zorlarsın 100 bine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40,3008

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    siz sanırım boş d segment premium ile dolu c segmente binmediniz. eğer d segment boş premiuma binerseniz dolu c segmentin ne kadarda boş olduğunu görürsünüz. ayrıca sıfır araç almak bana kesinlikle mantıklı gelmiyor. örneğin full golf ve alt türevleri fiyatına gider üst sınıf d segment premium bir araç alır, aradaki sıfır golft ve alt türevlerinde kaybedeceğim değer farkınada en az 5 yıllık yürütme maliyetini çıkarırım. ben öyle yaptım gayetde memnunum. 100 bin lira cebimden çıkacaksa bu paraya audi mercedes volvo ve bmw dışında bir araca hayatta yatırmazdım.

sıfır ve yüksek model takıntılılardan dolayı epey uygun fiyata ikinci elde üst segment araçlara binme fırsatını buluyoruz.

örneğin bu şekilde dopdolu bir araç almak varken o kadar sayılan araçlarla kıyaslanmayacak olduğunu belki farkedersiniz. iyi bir pazarlık ve nakit olması (takasla almayacaksınız samırım) sebebiyle güzel bir indirim alınıp a dan z ye tüm ağır bakımlarına varıncaya kadarda kalan parayla yaptırılıp yıllarca binilir. 184 hp ve 380 nm torka sahip motor, hacmine göre dünyanın en az yakan motoru ve zf şanzıman bmw nin bitirme tezi denir buna. diğer tarafta ise kullanıcıların vermiş olduğu modeller. bu benim görüşüm ve tavsiyemdir. karar sizindir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-bmw-320d-edition-b.ekran-sunroof-xenon-deri-full-250845919/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 8 Aralık 2015; 23:36:40 >

• Sorularınız ilacı : volvo s60 1.6 D2 sıfırı için 100 bine %10 daha katmalı ya da 1-2 yaşında alınmalı, ki benim önerim her zaman 1-3 yaş arası max 20-30 bin km de araç almak.
  • değerli görüsşeriniz için teşekkür ederim ama elimde olmayan sebeplerden ötürü sıfır almam gerekiyor. şu anda aklımda mazda cx3, opel insignia yada astra, yada biraz daha zorlayıp a3 alıcam bmw 2 serisinin dizeli olsaydı oda olabilirdi
  • BMW 216d Active Tourer basic paket 117bin tl yıl sonu indirimiyle biraz daha indirirseniz dusunun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekovic

BMW 216d Active Tourer basic paket 117bin tl yıl sonu indirimiyle biraz daha indirirseniz dusunun derim.

limitimi 110 bine kadar zorlarım ama 111 bile olmaz gidip bayi ile görüşeceğim
  • arabalar.com.tr

• Peugeot 508 1,6 BlueHdi Eat6 Active. Liste fiyatı 111,500 tl görünüyor. 3 gün için 10,000 tl indirim var. Sizin kriterlerinize göre alınabilecek en iyi araç bence şu anda budur. D segmenti, çok iyi bir dizel motor ve sınıfının en iyisi tam otomatik şanzıman. Active donanım seviyesi de gayet yeterli. Hatta sıkı bir pazarlıkla Allure donanım olanı da 108-110 civarına indirilebilinir belki.

Dizel konusunda çok ısrarcı değilseniz Subaru Levorg da mükemmel bir araç o fiyat aralığında. 170 hp 1,6 motor. Dört çeker. Eye sight hariç tam donanım.(Gerçek deri döşeme gibi kalemler dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 11 Aralık 2015; 12:17:05 >
  • Mar oto Opel 99bine dizel otomatik Cosmo Insignia veriyor. Bin lira daha inerler diye düşünüyorum.

• 100,000 TL verecekseniz D sınıfının altına bakmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

siz sanırım boş d segment premium ile dolu c segmente binmediniz. eğer d segment boş premiuma binerseniz dolu c segmentin ne kadarda boş olduğunu görürsünüz. ayrıca sıfır araç almak bana kesinlikle mantıklı gelmiyor. örneğin full golf ve alt türevleri fiyatına gider üst sınıf d segment premium bir araç alır, aradaki sıfır golft ve alt türevlerinde kaybedeceğim değer farkınada en az 5 yıllık yürütme maliyetini çıkarırım. ben öyle yaptım gayetde memnunum. 100 bin lira cebimden çıkacaksa bu paraya audi mercedes volvo ve bmw dışında bir araca hayatta yatırmazdım.

sıfır ve yüksek model takıntılılardan dolayı epey uygun fiyata ikinci elde üst segment araçlara binme fırsatını buluyoruz.

örneğin bu şekilde dopdolu bir araç almak varken o kadar sayılan araçlarla kıyaslanmayacak olduğunu belki farkedersiniz. iyi bir pazarlık ve nakit olması (takasla almayacaksınız samırım) sebebiyle güzel bir indirim alınıp a dan z ye tüm ağır bakımlarına varıncaya kadarda kalan parayla yaptırılıp yıllarca binilir. 184 hp ve 380 nm torka sahip motor, hacmine göre dünyanın en az yakan motoru ve zf şanzıman bmw nin bitirme tezi denir buna. diğer tarafta ise kullanıcıların vermiş olduğu modeller. bu benim görüşüm ve tavsiyemdir. karar sizindir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-bmw-320d-edition-b.ekran-sunroof-xenon-deri-full-250845919/detay

Örneğin BMW 3 ün boşunu (tr paketi) yazsana bir?
    Otomatik klima var mıydı mesela?
    Mobildeyim de o yüzden bakamıyorum sitesine...

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

100 bini kaldırabilecek araç insignia benim gözümde şu aşamada.D segmenti,kaliteli,tasarım güzel,motor iyi şanzıman iyi.

insignia 120 bin civarıydı sanki bakmıştım 110 bine kadar olabilir ama 120 aşar beni

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bayi-cikisli-passat-1.6-tdi-dsg-comft-217090066/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Örneğin BMW 3 ün boşunu (tr paketi) yazsana bir?
    Otomatik klima var mıydı mesela?
    Mobildeyim de o yüzden bakamıyorum sitesine...

buyur buradan standartlara bakın sonra dolu c ye bi bakın

https://www.bmw.com.tr/tr/ssl/configurator.html#/8E31/S07R3,S0520,S0521,S05DC,S0249,S08S3,S0502,S0216,S0205,S0845,S0507,S0522,S02VB,S06S1,S0431,S08SD,S06AE,S0563,S0423,S06AC,S0497,S06NH,S03AG/config/PACKAGES/

• Link için teşekkürler
    Hatırladığım gibi otomatik klima yok...
    Geri görüş kamerası yerine otomatik klima koymaları daha mantıklı olurdu. Zaten arka park sensörü var.

• Tam otomatik vites C4 picasso 1.6 HDI full+full alın. Tek kötü yanı sarsıntılı vites geçişleriydi. Onu da tam otomatikle düzelttiler.

• Opel Insignia 1.6 Cosmo Dizel Otomotik 103.000 TLye alırsın.
    Gırtlak dolu olmasa da epey dolu bir araç. 103.000'e alacağın Cosmo'da epey dolu bir arabadır.
    Gayet iyi kaçıyor, yalıtım başarılı dizel olduğu anlaşılmıyor.

Tüketim denenmiştir.
    Şehir içi 8-9 Litre/100 km
    Şehir dışı 6-7 Litre/100 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 12 Aralık 2015; 14:02:59 >
  • Skoda Yeti 1,6 TDI Dsg şiddetle öneririm, gidip bi test sürümüne çıkın sonra karar verin .

• İnsignia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.