Şimdi Ara

%100 diş eti kanamasını gideriyor arkadaşlar tavsiye ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu üründen kullanıyorum tavsiye ederim fiyatınıda araştırın ona göre istediğiniz yerden alabilirsiniz
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-agiz-dis-amway-glister-organik-florurlu-dis-macunu-150ml-200gr-indirim-68023980/detay/

• Arkadaşlar şsteyen olursa bu ürünlerden satıyorum.
  • Bu amway benzeri firmaların sattıkları ürünlere pek güvenemiyorum..İyice araştırmadan kullanmayın..Bu üründe de florür kullanılmış..Diş macunlarında kullanılan ve dişlere faydası olduğu iddia edilen florür pek de sağlıklı bişey değil..

Son araştırmalar; dişleri florür nedeniyle zarar görmüş çocukların, başkalarına göre daha kötü kemik rahatsızlıklarıyla karşılaştığını gösteriyor. Bu floridasyon karşıtlarının yıllardır söylediği bir şey olmasına rağmen, Sağlık Bakanlığı gibi florid destekçileri durumu inkâr etmeye devam ediyor.

Floridasyonun, dental florozise neden olduğu uzun zamandır biliniyor. NZ(Yeni Zelanda) ve deniz aşırı ülkelerde yapılan çalışmalara göre, bu oran florütleştirilmemiş-florür eklenmemiş toplumlara kıyasla iki kat artıyor..
    Bu konuyu bir araştırın..

Diş macununa ekleyeceğiniz bir miktar zencefille veya elma sirkesiyle daha doğal bir şekilde dişlerinizi fırçalayabilirsiniz..Misvak ise dişler için gerçekten çok faydalı olan bir ağaç..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.