Bildirim
%100 Disk Kullanimi
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: stxanger
windows 10 da bile var nadiren olur o nedeni netten dosya indirirken oluyor torrentten indiricen oluyor ağırlıklı
torrent ara sıra kullanırım netten de zaten cok dosya indirmem peki baska neden oluyor bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stxanger
ben torrent yüzünden yaşıyorum onun dışında bir bilgim yok ağırlıklı şikayetler torrenttenhttp://i.hizliresim.com/ekXgbD.png
peki torrent acik uygulamalarda kaldığı surece disk kullanimi normale dönmüyor mu yani torrenttin islemini kapatmadigin surece boyle kalıyor mu disk %100de
kotu bir durum w7 kullanmam icin gayet gecerli bir neden sanırım dimi
moda falan sorun olmaz benim icin sorun olmasın yeter ki sistemde w10 nasıl oluvak bakalim 8.1 gibi olmasında
ne zaman herkese kullanıma acilicak windows 10? bilgin varmi
daha cok var desene :)
güncel.
Aynı sorun bende de var windows 8 kullanıyorum.Kıracam bir gün bu bilgisayarı bu sorun yüzünden.Macbook alacağım en sonunda. -
torrent ve google chrome'den birsey indirirken oluyormus. sizde neden oluyor mesela? bu dediklerimi yaparken mi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pw.Onur -- 24 Ocak 2015; 5:35:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X