Şimdi Ara

100 Hz LED LCD PC -tavsiye? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: drprens

Arkadaşlar ben manıksızlıkmı ettim bilmyorum ama 32lw4500 tercih ettim aldım bakalım ne olacak

hayırlı olsun...nereden kaça aldınız?
    incelemelerinizi yazarsanız çok faydalı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drprens

Arkadaşlar ben manıksızlıkmı ettim bilmyorum ama 32lw4500 tercih ettim aldım bakalım ne olacak

Hayırlı olsun öncelikle, güzel günlerde kullanın. 32LW4500'ü de siz fotoğraflar ve foruma koyarsınız artık.
  • 42LW4500 bigisayara baglayıp monitör olarak kullanmak için uygunmudur. oyun film amaçlı. 3d özelliğini nvidia ekran kartları ile kullanabilir miyim.
  • Olur tabii, sonuçta monitör olarak kullanacaksın TV yi. HDMI 1.3 ya da 1.4 ile bağlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

42LW4500 bigisayara baglayıp monitör olarak kullanmak için uygunmudur. oyun film amaçlı. 3d özelliğini nvidia ekran kartları ile kullanabilir miyim.

Oyun amaçlı alınabilecek en mantıklı model zaten bu. Ekran kartınızın 3D özelliğini kullanmak durumunda kalmayacaksınız. TV 3D olayını kendisi çözümlüyor, ekran kartınıza binen yük sadece performans oluyor bu şekilde. Zaten NVidia ekran kartları SG gözlük teknolojisiyle çalışıyor bildiğim kadarıyla. Yani uzun süre kullanımı göz sağlığına zarar veriyor. Kaldı ki uzun süre kullanılamıyor bile. FPR teknolojisinde gözlük ve TV arasında bağlantı var, o yüzden ekran kartınızın 3D özelliğini kullanmanıza gerek yok.
  • Arkadaşlar biraz geçiktim ama kusura bakmayın :)

Hayırlı olsun demişsiniz teşekkür edeirm. Ürün güzel fakat üründe oyun açtıgımda yavaş hareket ediyor yani yavaslama var bilgisayar monitöründe adamı vuruyorum tv de arada biraz fark oluyor yavas hareket ediyor yani ekran kartındanmı yapıyor bilmiyorum ama imzamda ekrankartı yazıyor özellikeri kötü değil aslınd aekran kartının ama birde alt yazı olayını nasıl yapacağım bilmiyorum. 3d filmlerde bilgisayardan izliyorum genelde 20gb lık bir flash ile filmmiacamadım tv de bilgisayardan izledim bende :) altyazıyı anlatıyordum :( altyazı 3d yaptıgımda sağ ve sol yanda görünüyor 3d ye nasıl uyarlanır onu arıyorum suan öğrenince burda paylaşmaya calısırım.
  • oyun oynarken TV'nizi game mode da tutmanız gerek. Doğru true motion ayarını da kendiniz deneyerek bulabilirsiniz. Ben de 42LW4500 kullanıyorum PC bağlantısında. Donanımınız önemli elbet ama ekran kartınızın performansı şu an için gayet iyi. Ben de AMD Radeon HD 6950 kullanıyorum ekran kartı olarak. Hiçbir şekilde input lag sorunu yaşamıyorum bu 3D TV'de.

Alt yazı durumunda da 3D subtitle workshop gibi programlar olması lazım. Sanırım o programlarla entegre ediyorsunuz 3D görüntüye. Şimdiye kadar hiç altyazı ihtiyacım olmadı, o sebeple kulaktan dolma size verdiğim tavsiye ama ana konuya bakarsanız orada detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • bilginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.