Şimdi Ara

100 için Bow^mu - ßLade^mi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlhancım Blader için çok değişik resimlerim var, bana buraya koydurma . . .
  • @_aNaToLia_
    Bu ne ya

@AutoCad
    Ek iş yapıyorsun bakıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 15 Haziran 2009; 11:43:57 >

• Auto CAD

100 için Bow^mu - ßLade^mi...

_aNaToLia_

Kaçın Kavga Çıkıcakk

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İlhancım Blader için çok değişik resimlerim var, bana buraya koydurma . . .

Koyamana gerek yok biliyorum o resimleri, 100 ilk geldiğinde bir gece sürekli bana msnden "bi dakka aga bi dur aga az dur işim var az bekle" diye diye koca gece geçirmiş ardından mağarada kestiğin dandik unique kesiş resmini atmıştın, saatlerce o resim için beklettin bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 15 Haziran 2009; 11:43:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Koyamana gerek yok biliyorum o resimleri, 100 ilk geldiğinde bir gece sürekli bana msnden "bi dakka aga bi dur aga az dur işim var az bekle" diye diye koca gece geçirmiş ardından mağarada kestiğin dandik unique kesiş resmini atmıştın, saatlerce o resim için beklettin bir de

Blader'a zaten uniq charı demiyoruz ki.

Pvpde kral ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Blader'a zaten uniq charı demiyoruz ki.

Pvpde kral ama...

Warlock char sabah akşam kedinin fare ile oynadığı gibi baderle oynar kesemezsin kasması iğrenç, hunter thieflerde kalabalığa daldığında da pek etki gösteremiyor çok yavaş kalıyor anında doğranıyor

• İlhancım bizim krevanlarımıza katıl da sana göstereyim. Bazen bug oluyor 2 katı fazla thief çıkıyor bir anda. Çoğu kişi yatıyor ama ayakta kalan sadece Blader. Bunu çok kez yaşadım. Kendi karakterim var diye söylemiyorum ama öyle. Biz mert ile aynı serverdayız. O bilir . . .
  • quote:

İlhancım bizim krevanlarımıza katıl da sana göstereyim. Bazen bug oluyor 2 katı fazla thief çıkıyor bir anda. Çoğu kişi yatıyor ama ayakta kalan sadece Blader. Bunu çok kez yaşadım. Kendi karakterim var diye söylemiyorum ama öyle. Biz mert ile aynı serverdayız. O bilir . . .

Sana tg bile kestirtmesler bari forumda Sallamayı kes

• snsuza dek 100 lvl olmuyacak elbet 110 120 130da olcakşimdi düşününce eu charların skıllerı bıttı sayılır bladenınde combolar serisi bitti nukerınde firedaki bitti ama lightingdekiler duruyor ama bu sefer snow açamayacaklar nukerde bitti geriye bi gliave ve bow kalıyor glaive ne olacağı konusunda fikrim yok ama 110 leveldan 150ye kadar bow kral olcak onu bılıyorum tahmınıme göre 7 arrow 8 arrowlarda zehır olur ve strong bowda daha 4 skıll eksık berserker bowda dahıl bunlar acılınca bow valla wızarda donusebılır
  • İlhan abey

• Ben bow seviyorum şuanda sp kasıyorum onu full str bow yapıcam, herkesin tercihi tabiki herkes en iyi bowcu diye bowcu açacak olsaydı tek tip char olurdu oyunda, arada müco gibi nooblarda olucak ki oyunun tadı çıksın İşin şakası bir yana her char hemen hemen birbirine deng güçtedir, herkes gönlünün yattığını yapacak tabikide
  • Sen silkroad'ı bırakmamışmıydın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Sen silkroad'ı bırakmamışmıydın...

Bırakmıştım, ama yeniden başladım 110 lewel de oynamak için sp kasıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

10 lv bowcuyu 100 lv bladeye tercih ederim...

bu cümleyi kuran adam ben Silkroad online oyunundan anlıyorum demesin..

okcu ne kadar iyi olursa olsun blader sağlamsa alır.. sadece blade in sağlam olmasına bakar pvp

yani blader seri birisiyse blade kötü ise pvp uzar
    blade iyi ise blader alır..
  • bu arada şunu düşünmek gerek..

blade oynamayan adamlar blader ları yerden yere vuruyolar..

biraz mantıkla düşünün oyunun bi dengesi vardır..
    yani bi build; kasması zor farmı zor, uniq kesemiyo, pvpde yatıyo, thief-hunter da yatıyo..
    oldu olucak ölelim biz:D:D..
    ben inanıyorum ki eskilerden beridir oynayanlar bilirler..
    cap arttıkça bladerlar güçlenerek ilerliyolar.;)

bu arada birisinin yazdığı bow wizard a dönecek:D:D işte ona çok güldüm.. bu arada bow da kasmıştım 7D ye kadar bir ara zevkli karakter..

ama BLade bence pvp de en iyisi..;)
  • Ben Pure Str Blader den kesinlikle şaşmam.. Bladerken taktığın shield ws nin akış yönünü tamamiylen değiştiriyor..
    Elinede Bide Lvline Uygun +5 yahut üstü bir blade alırısn ..kim tutar seni ..bunlar 2 kişiymiş yok 4-5 kişiymiş hiç korkmadan dalarsın aralarına
    Blade in tek kötü yanı masraflı olması...Oda Halledilemeyecek Bişey Deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonotel -- 1 Temmuz 2009; 14:10:47 >
  • adaşş

@Ultr@k@plan

Bladerın 120 levelde gelicek bi 7 li kombosu daha var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 1 Temmuz 2009; 14:12:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

quote:

Orjinalden alıntı: SyNeRGeNIX

100 level PVP için benim tercihim "Bow-Cold-Force".

Bırak sen bu oyunu

+500
  • bilmeyenler her zamanki gibi yorum yazmışlar insanların kafasını karıştırmayın

bow veya blade kasmışlar yorum yazarsa faydalı bi konu olur.

her iki çarda sağlam sayarsak pvpde blade tabiki ama uniq kesemede job warda bow daha iş yapar diye düşünüyorum.pvpdede bow kötü çar değil bladeden sonra bence bow gelir
  • 110 gelıcek o zaman bı halta yaramıcak , europe en guzelıymıs bea

wızard mesela
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.