quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz quote:Orjinalden alıntı: hande_nev 150 kontör 1 ay yetiyor bana da Bana yetiyo da yetmiyo. 1 ay bittikten sonra diğer hatlardan transfere başlıyorum. e tabi sende hattan bol ne var
quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT En fazla 1.5 saat dayanıyo evet 1.5 saat çünkü bayaa bi konuşuyorum Yawaşşşşşşşş salla Bir defasında 1.5 saat dayanmıştı desen anlarım da en fazla 1.5 saat dayanıyor deyince bi tarafımla gülesim geldi kusura bakma. Bi de büyük fontla yazmış hey yarabbim
Genelde arkadaşlarla konuşuyorum sadece 2 haftada bitiyor bazen 1 haftada bazen 2 haftadan da fazla ama ortalama 2 haftada. Ama bende 4-5 günde kontörüm bitsin istiyorum.. Bana kız bulun.
Avea 100 kontor 3 ay kullanıyorum 30 tane falanda artıyor...(Tabi hat kapanmamsı için yeniden kontör alıyorum)
quote:Orjinalden alıntı: Mr.Karsi quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT En fazla 1.5 saat dayanıyo evet 1.5 saat çünkü bayaa bi konuşuyorum Yawaşşşşşşşş salla Bir defasında 1.5 saat dayanmıştı desen anlarım da en fazla 1.5 saat dayanıyor deyince bi tarafımla gülesim geldi kusura bakma. Bi de büyük fontla yazmış hey yarabbim işin espiriside orda zaten. yani anlicağın 2 hafta falan dayanıyo millete fazla dayanıyomuş kontörler ama bana az