Şimdi Ara

100 Level iyi durumda hesap satilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 ay kadar once aldigim koyu satmaya karar verdim. Daha yuksek seviye bir koy almayi dusunuyorum.

Koy binasi 9. seviye 10. seviyeye yukseltme 10 gun once basladi 4-5 gune kadar seviye 10 olacak bu esnada satilir ve alan arkadas isterse yukseltmeyi iptal edebilir.

Hali hazirda x topunun 1 tanesi 3 digeri 2 seviyede. kara iksir sondalari son seviyede gunluk getirisi 5k kara iksir. sihirbaz kulelerinin, teslalarin, toplarin ve mortlarlarin hepsi bu koye gore son seviyede

Koyun satisi icin acelem yok beklemek sorun degil. illaki satmak zorundada degilim.

Fotograflardan detaylari gorebilirsiniz. Barbar 10 seviyeye yukseliyor Kralice 8 seviyede.

Fiyati 300 TL
    ozel mesaj yada konu altina yazabilirsiniz.
    Tesekkur

koyun 2 hafta onceki fotograflari su linkteki albumde

Ekleme yapayim. Koyde 5 insaatci vardir. Yani para v.s. verip insaatci almaniz gerekmiyor hepsi alinmis durumda zaten.
    Ayrica halihazirda 1000 yesil tas mevcut. ve 6m altin 8m iksir dolu.
     100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik

• Köyün tüm bilgileri mevcut mu iltibata geçebilecemiz bilgi verirmisiniz
  • Köyün tüm bilgileri mevcut mu (apple kimli Google play store). İltibata gececemiz bilgi verirmisiniz iyi günler.
  • Köyün tüm bilgileri mevcut mu ( İos ve Google play Store) İltibata geçebileceğimiz bilgi verirmisiniz
  • Ben antalyada yasiyorum. Sabit bir isyerim var. guven konusunda sikinti yasayan olursa isyeri telefonumu yada cep telefonumu arar konusuruz.
    Koy 1 gmail hesabina kayitli. O gmail hesabini kullanmiyorum sadece bu oyun icin acilmis. Gmail hesabi hacklenme v.s. gibi durumlara karsi kendi cep telefonuma kayitli. Baska herhangi bir bilgisayardan giris yapilmak istendigi anda bana sms gelir. Dogrulama yapmadan hicbir sekilde erisilemez.
    Gmail hesabini alacak kisiye verecegim kendi telefonunu ekleyecegim.
    34 yasindayim hile, dolandiricilik v.s. yapacak durumda degilim. Kendi isyerimin ismini adresini verebilirim.

Ayrica belirteyim ben oyunu bilgisayarimda oynuyorum. Bluestack sayesinde buyuk ekranda cok daha zevkli oluyor. Alacak kisi bilgisayarda oynamak isterse o konuda da yardimci olabilirim. Zaten meslegim web yazilimi.

Son guncellemeler,
    2 okcu kulesi 11 yapiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir076

Köyün tüm bilgileri mevcut mu iltibata geçebilecemiz bilgi verirmisiniz

ozel mesaj attım hocam musaıt oldugunuzda cevaplandırırsanız arayacagım ıns en kısa zamanda . Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxm07

Selamlar,
    2 ay kadar once aldigim koyu satmaya karar verdim. Daha yuksek seviye bir koy almayi dusunuyorum.

Koy binasi 9. seviye 10. seviyeye yukseltme 10 gun once basladi 4-5 gune kadar seviye 10 olacak bu esnada satilir ve alan arkadas isterse yukseltmeyi iptal edebilir.

Hali hazirda x topunun 1 tanesi 3 digeri 2 seviyede. kara iksir sondalari son seviyede gunluk getirisi 5k kara iksir. sihirbaz kulelerinin, teslalarin, toplarin ve mortlarlarin hepsi bu koye gore son seviyede

Koyun satisi icin acelem yok beklemek sorun degil. illaki satmak zorundada degilim.

Fotograflardan detaylari gorebilirsiniz. Barbar 10 seviyeye yukseliyor Kralice 8 seviyede.

Fiyati 300 TL
    ozel mesaj yada konu altina yazabilirsiniz.
    Tesekkur

koyun 2 hafta onceki fotograflari su linkteki albumde

Ekleme yapayim. Koyde 5 insaatci vardir. Yani para v.s. verip insaatci almaniz gerekmiyor hepsi alinmis durumda zaten.
    Ayrica halihazirda 1000 yesil tas mevcut. ve 6m altin 8m iksir dolu.
     100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik

ozel mesaj attım hocam musaıt oldugunuzda cevaplandırırsanız arayacagım ıns en kısa zamanda . Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 level hesap arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koyun son hali ve dunku birkac savasin goruntusunu paylasiyorum.
    EPİC TURK klaninda BSLIBalze nickli hesap.

Klan isminde Turkce karakter oldugu icin aramada sorun cikarabiliyor.
    25000 bagista 250 yesil tas verecek su an bagis sayisi 24255

birde master lige cikinca 1000 tas verecek yani 2500 kupaya.
    Genelde klana alinirken bakilan seyler asker bagis sayisi ve altin/iksir calma sayilaridir.
    Altin ve iksir calma en ust rakam olan 400milyondan fazla halde.
     100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik 100 Level iyi durumda hesap satilik

• hocam sormayım sormayım dedim ama tutamadım kendimi
    şu fotoğrafta sol üst köşede en sol köşedeki dev napıyor
    konuyuda baltaladım kusura bakma

100 Level iyi durumda hesap satilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 30 Mayıs 2014; 23:34:56 >
  • Koy satilmistir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.