Şimdi Ara

100 lt. kabin için hangi sub.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada arabada da (Doblo Combi Maxi) denedim. Biraz uğultulu ama basınçlı bir ses oluyor. Biraz daha iyileştirme yaparsam fena olmayacak gibi..
  • Sağol kardeşim. Bu kabin vasıtası ile birkaç gün forumda gezdim bayağı birşey öğrendim. Ahh ahh eskiden bir hoparlör alınca nasıl kabin yapsak diye düşünürdük şimdi bütün ölçüleri teknik detayları bulmak mümkün ve ucuz. Eskiden böyle bir hop. için 2 maaşımızı veriyorduk şimdi beşte biri fiyata. Evlenmeden 1 çift eve yapayım diyorum ama kararsızım. Tabii bu sefer herşey değerinde olacak
  • Sizin kabin orjinal bişeymiş...Bende normal halıflexli mdf'den sandım...O yuzden kestirin diyordum
    Böyle orjinal bişey olduğunu bilsem kestirin demez ona göre bir sub bulun derdim...Açıkcası kabin subdan daha etkileyici

Tekrar hayırlı olsun...
  • Güzel bakan güzel görür derler sağol. Ya piyasayı biliyorsun. Bu tür işlerle uğraşıyorsan birçok şeyi bulamıyorsun haliyle. Yani bir Amerika' daki audiophile cilerin tasarımları çıkmıyor bizde. Mesela o sub. un üstündeki alüminyum çubuklar mobilyaların çekmece kolu Yani orjinal olarak bulunmuyor haliyle. Hele birde mobilyacı abilerimiz sağolsun. Bu tür işleri o kadar sallama yapıyorlar ki. Mesela ben fabrikasyon kaplı mdf istemiştim. Ham mdf den kesmiş. Neyse dedim aldım birleştirdim uygun vidalarla dengeli olarak ve boyamak zorunda kaldım. Eskiden macun çekilip boyanıyordu. Şimdilerde o da yok. Aldık fırçayı elimize sürdük sağa sola. Bu yüzden köşeleri tam olmadı. Yani kendi atölyen yada büyük bir odan olmazsa bu işler çok zor. Oysa ben kabinlerle uğraşmayı oldum olası sevmişimdir. Bir ses izolasyon süngeri aldım. 50x50 cm ölçülerinde. Yolda görsen tekme atarsın ama fiyatı 10.00 ytl. Yani işe bir kalkışıyorsun sonrası iştahsızlık. Ohh be içimi de döktüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuakeM -- 1 Eylül 2008; 0:46:01 >

• madem kabini kestirmeyecen arkadaşım kabinin içine tam yarısından sunta vidala yapıştır arabada mı kullanacan bunu evdemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_avalon -- 4 Eylül 2008; 0:15:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

madem kabini kestirmeyecen arkadaşım kabinin içine tam yarısından sunta vidala yapıştır arabada mı kullanacan bunu evdemi.

Pioneer TS-W307D2 yada D4 olarak değiştirseydim eğer dediğinde haklısın. Lakin arada fiyat farkı olunca mecbur bunu kullanacağız. Gerçi şu haliyle bile bayağı hoş sesi var. Enazından biladerin hoşuna gidiyor. Bu sebepten bir sorun yok. Kalacak böyle...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.