o charda zamanında deli gibi sun vardı ben öyle hatırlıyorum
yeni sahibi misin kardeş charın
serverı yazmamışsın ben söyliyeyim pluto 500m e satsan iyi çünki 1 haftaya kalmaz herkesin üstünde onlardan olcak 100m için 500m den olma ne kadar erken o kadar iyi..
plutoda yabancı guild fazla yok diye bilirim 3-4 tane var ama sağlam guildler onlar genelde pt halinde kasarlar pt mobları çıkar pt moblarındanda iyi item çıkar
neyse inş satarsın..
Arkadaşım Ne Zırvalıyorsun Sen Ya ? Mobdan Düşmüyor Uniqeden Düşüyor Diyoruz Sen Hala Zır Zır Otuyorsun Günde 4 Tane Medusa Kesseler 1 Tanesinden İtem Cıksa Oda Bunun Olacagı Belli Değil Ayda 1 Tane 2 Tane Belki Düşürürler Bu İtemi Ne Ötüyorsun Sen Ya ?
quote:
Orjinalden alıntı: kale2
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
serverı yazmamışsın ben söyliyeyim pluto 500m e satsan iyi çünki 1 haftaya kalmaz herkesin üstünde onlardan olcak 100m için 500m den olma ne kadar erken o kadar iyi..
plutoda yabancı guild fazla yok diye bilirim 3-4 tane var ama sağlam guildler onlar genelde pt halinde kasarlar pt mobları çıkar pt moblarındanda iyi item çıkar
neyse inş satarsın..
Arkadaşım Ne Zırvalıyorsun Sen Ya ? Mobdan Düşmüyor Uniqeden Düşüyor Diyoruz Sen Hala Zır Zır Otuyorsun Günde 4 Tane Medusa Kesseler 1 Tanesinden İtem Cıksa Oda Bunun Olacagı Belli Değil Ayda 1 Tane 2 Tane Belki Düşürürler Bu İtemi Ne Ötüyorsun Sen Ya ?
sonuna kadar katılıyorum item benim olduğu için değil sadece zaten o lvlde mob yok ve şuan 1.2 bil teklifi var fakat sen diyorsun 500 e sat çıkar elinden anlamış değilim hatta bazıları bekle 98+ olayım alıcam diyor o zaman fiyatı dahada artıcak
cok güzel 100 legs bulmak kolay olmaz rahat 999 eder
quote:
Orjinalden alıntı: KaNaDaL_
cok güzel 100 legs bulmak kolay olmaz rahat 999 eder
adam 1,2 bil. teklif var diyo. sen 999 eder diyosun. ne kadar okuma üşengeci bir milletiz
şuan 1.4 bil geldi beklesemmi daha
bence bekle derim zaten 89 90 itemleri bile server larda sayılı idi ki 10degree ye yeni başladık hem üzerinde oynarsın az 2 bil civarı eder tahminimce
1.4 bil iyi para ben satmanı öneririm.
1.5b nin üstüne satabilcegini düşünüyorum 1.4 küçük bir rakam malum Legend 3 geldgnde 89 Legs 90 Chest kıymete binmişti sende 100 Legs war vede Garment ( gerçekten değerini ikiye katlıyor) teklifleri beklemeni tavsiye ederim millet kastıkça değeri artıcaktır emin ol
1.4b hocam bence zorlama sat..Çünkü bi yerden sonra satsanda almazlar artık işlerine yaramaz çünkü onlarada düşmüş olur şimdi ilk zamanlar durma sat 1.4b ye..Bende isterim 2b ye gitsin ama bence 1.4b yide kaçırma nede olsa aç gözlülüğe gerek yok
(Bu arada harika item)Böyle itemlere... Bana düşse OoO bayram
omg 999.999.999 açrsan kaparlar diiym
1.4 güzel. sat hemen.
quote:
Orjinalden alıntı: O B L i v i o N
quote:
Orjinalden alıntı: kale2
quote:
Orjinalden alıntı: kittyMiE
neyse inş satarsın..
sonuna kadar katılıyorum item benim olduğu için değil sadece zaten o lvlde mob yok ve şuan 1.2 bil teklifi var fakat sen diyorsun 500 e sat çıkar elinden anlamış değilim hatta bazıları bekle 98+ olayım alıcam diyor o zaman fiyatı dahada artıcak
kardeşim sen bu konuyu bizlerden düşünce almak için açmadın mı ee daha ne benim düşüncem budur iyi sat 700-800m e sanki bulunmaz hint kumaşı daha oyunda 100 olan yok 100 olana kadar neler olur neler
boş boş konuşmayın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme