Şunuda unutmadan söyliim herkes force skilleri bicheonda var diyor bi ayrıntı var arkadaşlar unutmayın bicheondaki combo skillerinin verdiği debuffların tutma ihtimali %20 forcede ise bu ihtimal % 80 az uz bi fark değil %20 ile %80 arasındaki fark bicheondakiler 40 yılda bir tutar ama forcedekiler her pvp de impotent weaken ve divisiondan en az 2 si tutar ve size 2 tane light nukesi atmak düşer belki bide lion shout
ayrıca hayat sadece pvpden ibaret deil kale savaşları ve en önemlisi JOB gibi şeylerin olduğunu unutmayın
haa bide force hayranı olarak şunuda söyliim force kullananlara müjde 110 lvlde force de stun geliyo unutmayınki onunda tutma ihtimali %80
herzaman 100 lvl lightning 100 lvl cold 100 lvl force
100 lwl bicheon + 100 lignht + 100 cold tadına doyum olmnaz bide sword shield isen of of
100Fire/100Cold/100Bich Ağlatırsın Oynamayı Biliyorsan Ortalığı Vede İtemlerin İyiyse
hocam geçin bicheon u, fire yi hepsini oynadım ben nuker olarak en iyisi force nuker...forcedeki debufların hepsi probability % 80 diom daha ötesi yok kapatın bicheonları force açın... haa bide lightning , fire muhabbetine gelirsek lightning tavsiyemdir daha işlevsel
100 light 100 cold 100 force
diyorum son olarak
youtube ye girin "force nuker " yazın bi bakın neler çıkıo bicheon mu fire mi glavie mi blade mi dayanıo force ye
force forever
Silah Skilleri Olmadan Zevk Vermez Bence
quote:
Orijinalden alıntı: Seytan Kobra
quote:
Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
quote:
Orijinalden alıntı: Seytan Kobra
@CYCLOMOTEUR
Fire,light,cold pvp buildi değildir.Sadece nuke atarak adam öldüremezsin.Pacheon kullananların knock-backleri,heuksal kullananların stun+knock-backleri,bicheon kullananların yatır batır+stun'u ile kendi hplerini toplamaları zor olmaz.Zaten bir nuke o kadar hızlı bir skill olmadığı için 1 vs 1'de tatmin etmez.Elinde sun spear varsa normal setli charlara karşı birşeyler başarabilirsin tabi.
Fire,light,cold uniq charıdır.Eline spear alınca eşit şartlardaki hiçbir ch char elinden uniq alamaz.Ayrıca Fortress,event,party warlarda da işe yarar.
Teşekkür ederim.Pvp için düşünmemiştim zaten.Onun için ayrı bir char hazırlıyorum
Pvp için ayrı bir char hazırlıyorsan amacın unique kesmek ise wizard açmanı tavsiye ederim.Chinese charlar unique konusunda europe karakterler kadar başarılı değil maalesef.
wizard kasmayı hiç semiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
100 Bicheon / Spear
100 Fire
50 Cold
50 Lighting
yapardım nuker olsaydım.
Bence cok saçma bi yapılandırma olur lighting olmadan bi nukerin işi bitmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: jedix235
Arkadaşım division impotent verdiğinde, adam sana 1k , sen ona (eğer o str ise ve ikinizde 100 lvl iseniz) 25-30 k vurduğunda öyle bi zevk veriyorki sorma...
quote:
Orijinalden alıntı: chakal-x
quote:
Orijinalden alıntı: jedix235
Arkadaşım division impotent verdiğinde, adam sana 1k , sen ona (eğer o str ise ve ikinizde 100 lvl iseniz) 25-30 k vurduğunda öyle bi zevk veriyorki sorma...
Pill bugundan habersiz olduğunuz aşikar..
evet habersizim o ne bilgi verirsen sevinirim...
9:1 hybrit charım var ben ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: werebly
9:1 ise spear+fire+cold olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: burak20055
hahahahahahah fire gereksiz bi yapılandırmaymış fire için komiksiniz ya 10d nukesini bırakın fire nukesi olmadan nuker olcak ölemi:D hahahahahha cold nukesi lazım demek nukere:D 100lvl gelince milleti gıdıklayın sizde oyuncak light 90 ve cold 90 nukesiyle:D güzel olur gıdıklamak:D
tmm sen aç fire nukerde vur kafanı duvara duvara 90 lvl geldikten sonra bich-light-cold nukerler favori nuker yapılandırmasıdır bu 100 lvldede böyle 105 lv dede tahminimce böyle olucak önemli olangiyeceği set garment mi protector mu?? (armor diyen varsa camdan atlasın ölsün) ben bu ikili arasında pvpde daha yararlı olması için proyu seçerdim garmentte kötü bir seçim değildir
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
quote:
peki 9:1 bicheon hybrit için bir fikri olan varmı yardımlarınızı bekliyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
quote:
peki 9:1 bicheon hybrit için bir fikri olan varmı yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşım eğer hybrit olucaksan spear kullanmanı ve skill ağacından da heuksalı açmanı tavsiye ederim 100 heuksal+ 100 light+ 100 cold - fire (fire olabilir olursa zevkli olur ben olsam fire açardım)
2 m sp bicheon 100 fire 100 cold 100 light 100 force 100 ohhh(force ne için? block defanse + atack kırması olduğu için force nuker içinde önemli hp bakımından kısır bi charın defanse+block+atack kırması güzel bişey...)
pacheon /cold/light
el yakma cold.
quote:
Orijinalden alıntı: exist34
2 m sp bicheon 100 fire 100 cold 100 light 100 force 100 ohhh(force ne için? block defanse + atack kırması olduğu için force nuker içinde önemli hp bakımından kısır bi charın defanse+block+atack kırması güzel bişey...)
hö? 500mastery mi var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme