Blade; hazır 100 Lw ama sizin istediğiniz ; (en önemlisi ff olmasi fw gw larda can yakmasi pvp dede rakip tanımamasi.) Blade bu istediğinizi fazlasıyla karşılar. Ama F.F olması için hesaplamanıza göre 6 ay 24 saat farm yapmanız gerek.Buda çok uzun bir süre .
Wizard ;110 F.F olup Bladenin farmında veya kasılmasında yardımcı olabilir .
Warrior ; Bana en iyi seçenek gibi geliyor. Farmı Yapıp Kasmak . Warriorun buffları sayesinde pt lerde kolay yer bulması. Kasılmasında büyük bir yardımcı oluyor. Charakterin farmını yaptıktan sonra süper bir charakter olacağını düşünüyorum.
Bence Warrior..
Warrior ile bladei satıp wiz ile 2 m spli bow kas bence
Burası odin olsa gerek Bencede Blade ile yola devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: Saq0_Pa
Charakterlerin hepsi çok güzel.
Blade; hazır 100 Lw ama sizin istediğiniz ; (en önemlisi ff olmasi fw gw larda can yakmasi pvp dede rakip tanımamasi.) Blade bu istediğinizi fazlasıyla karşılar. Ama F.F olması için hesaplamanıza göre 6 ay 24 saat farm yapmanız gerek.Buda çok uzun bir süre .
Warrior ; Bana en iyi seçenek gibi geliyor. Farmı Yapıp Kasmak . Warriorun buffları sayesinde pt lerde kolay yer bulması. Kasılmasında büyük bir yardımcı oluyor. Charakterin farmını yaptıktan sonra süper bir charakter olacağını düşünüyorum.
Bence Warrior..
sanırım haklısın şu anda warriorun 1m sp si oldu. bakalım 1,5 kasabilirsem nasıl olur acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Saq0_Pa
Charakterlerin hepsi çok güzel.
Bence Warrior..
Arkadaşım Ben 500k Spyi 2Ayda Kastım,9 Gapta Plus+Sp Ticketle bence 6ay 7/24 Diyerek Biraz Abartmışsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme