Şimdi Ara

100 mb alan + alan adı + tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 mb alan + alan adı (isim.com gibi) + tasarım (örnek -www.nkolay.net )+ subdomain + sınırsız mail hesabı 100 ytl..

bilgi için : iletisim@nkolay.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyesil -- 16 Temmuz 2007; 17:57:32 >

• saol
  • tasarıma 50 yenı kuruş veririm.
  • allalaa daha iyisini yapında görelim o wbb onun yapısı öyle sizde koyun wbb site daha güzel olsun da görelim..

ne oldu sizin müşterilermi azalıyor yoksa :)

1 ay önce para talep ettiğiniz adam şimdi sizin yaptığınız işi sizden daha güzel yapıyor diye mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyesil -- 19 Temmuz 2007; 17:16:51 >
  • maxiyesil beni hatırlarsın. Msnde görüşmüştük Sonradan beni silmişsin. Bende seni sildim Haber verim dedim...
    bu arada sen nkolay.net kapatmıştın bir ara. Geri açmışsın. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackercesur -- 19 Temmuz 2007; 17:48:17 >
  • hergün onlarca kişi ile görüşüyorum hatırlamam mümkün değil
  • havaya bak
  • Polemiklere girmemek lazım. Herkes işini yapmaya çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyesil

hergün onlarca kişi ile görüşüyorum hatırlamam mümkün değil

lafım buna

yani sonuçta sadece: hayır üzgünüm çıkaramadım
    da diyebilir
    EDİT:SANIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 23 Temmuz 2007; 16:53:45 >
  • tasarım değilki

WoltLab Burning Board

ayrıyeten

SQL-DATABASE ERROR

Database error in WoltLab Burning Board (2.3.6): Invalid SQL: SELECT gal_down,gal_userid,gal_username FROM bb1_gal_main WHERE gal_closed='1' ORDER BY gal_date DESC LIMIT 1
    mysql error: Table 'nkolay3.bb1_gal_main' doesn't exist
    mysql error number: 1146
    mysql version: 5.0.27-community-nt
    php version: 4.4.3
    Date: 24.07.2007 @ 10:47
    Script:
    Referer:

• hava değil çoktandır uğramıyordum atan atana evet bütün sitelerde üyeliğim var zamanım oldukça öğrenmeye ve öğretmeye çalışıyorum günlükte onlarca kişi ile konuşuyorum 5 yılını bu işe veripte birşey yapamayanlardan değilim sadece 1 ayda bu işi çözmeye çalışanlardanım ;) ayrcı wbb olmasında ne olsun tek tek site mi kodlayım kim var site kodlayan :) herkes smf vb wbb gibi sistemelr kullanır ;) . ayrıca smf kurmak için 200 ytl isteyenler elimde 10 larca script var ve hepsini kurarım sadece çok özel istemedikçede hep ücretsiz kurdum zaten açıklamalı bir şekildede neden hatırlamadığımı belirttim eğer bunu havalanmak olarak görüyorsan birşey diyemem önemli olan kendi düşüncem kendim için sonuçta!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyesil -- 24 Temmuz 2007; 23:24:01 >
  • saygı duyarım tabiki...mesajımda ben eleştirecek bişi yazmadım..istediğin gibi de fiyat çekebilirsin..çümkü SERBEST PİYASA burası....
  • avahostingde 35 YTLŞimdi nie senden alayım değil mi?
  • beyler peki google dan ne kadar gelir gelir masraflar dahil magazin haberleri olan ama daha çok galerisi olan bir site iş yapar mı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.