Şimdi Ara

100 mb net Modem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NEWEST

5 GHz gerekmiyorsa ikisi de güzel seçenek

Bana 5ghz gerekiyor hocam, öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimistic1983

quote:

Orijinalden alıntı: azazel34

Arkadaşlar modemi almaya gidiyorum asus n16 alicam iptv den yana bir sıkıntı yasamam degilmi ve son bir tavsiyeniz varsa dinlerim

modemi alıp kullanınca deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Dün aldım kurdum modemi kurulumu çok basit hatta herşeyi kendi yaptı ben bişey yapmadım.Lol oynunda normalde 21-22 ping oluyorudu asus modemle 19 da oynadım wifi mesafesi ttnetin verdiği modemden kesinlikle daha iyi şu anda ilk görüşüm gayet iyi ama ben modemi pek kapatmam kapatmiycam bunuda zamanla tecrübe edince anlatırım.Yalnız modemi alırken vatanbilgisayarda bana tivibu ile modemlerin çalışırken problem olabileceği söylendi fakat asus n16 için konuşuyorum en ufak sorun yaşamadım.Bu arada ona dikkat edin bazı modemler tivibu iptv açmıyormuş boşuna para vermeyin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimistic1983

quote:

Arkadaşlar modemi almaya gidiyorum asus n16 alicam iptv den yana bir sıkıntı yasamam degilmi ve son bir tavsiyeniz varsa dinlerim

modemi alıp kullanınca deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Dün aldım kurdum modemi kurulumu çok basit hatta herşeyi kendi yaptı ben bişey yapmadım.Lol oynunda normalde 21-22 ping oluyorudu asus modemle 19 da oynadım wifi mesafesi ttnetin verdiği modemden kesinlikle daha iyi şu anda ilk görüşüm gayet iyi ama ben modemi pek kapatmam kapatmiycam bunuda zamanla tecrübe edince anlatırım.Yalnız modemi alırken vatanbilgisayarda bana tivibu ile modemlerin çalışırken problem olabileceği söylendi fakat asus n16 için konuşuyorum en ufak sorun yaşamadım.Bu arada ona dikkat edin bazı modemler tivibu iptv açmıyormuş boşuna para vermeyin...

Hayırlı olsun güle güle kullan. ne kadara aldın?
    Bende ya bu asus n-16 yada ikinci el airties 5650 kısıtlamasız yani torrenti açık olan modem arasında kaldım asus 220tl kargo dahil, Airties 5650 160tl kargo hariç ikisinden birini alacağım airties hakkında bilgin varmı sen olsan hangisini önerirsin ?

• fofer kullanıcısına yanıt
    asus yada tp-link modellerinden ekonominize uygun olan biri işinizi görecektir. Şahsen broadcom işlemcili olanları tavsiye ederim.
  • azazel34 A kullanıcısına yanıt
    Yazılan şikayetler genelde çekim alanının kısıtlı olduğu yönde. Ben de bu ürünü almayı planlıyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor. sizin böyle bir şikayetiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solingen

Yazılan şikayetler genelde çekim alanının kısıtlı olduğu yönde. Ben de bu ürünü almayı planlıyorum ama bu durum kafamı karıştırıyor. sizin böyle bir şikayetiniz var mı?

Çekim alanı ttnet'in modemiyle aynı sayılır çok bir farkı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.