Şimdi Ara

100 MBIT VDSL HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanshichirou

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Çoğunuz saçmalamışsınız, bazı arkadaşlar olamaz felan demiş onlara lafım yok ancak para israfı, gerek yok nedir yahu? Adamın verecek parası olmasa gelip konu açacak değil. Hızı arttırmak ne zamandan beri kötü oldu?
    Eğer sıkıntısız 100 mbps alıyorsan kesinlikle almalısın, yok ping artar, bilmem şu eksisi var, o zaman iyice araştır sor derim.

önce yazdığım şeyi oku, o kafanı azıcık çalıştır ne demek istediğimi anla, sonra yap bu yorumu. mantıklı bir gerekçe ortaya koyarak para israfı olduğunu söylüyorum.

Upload 8 de de aynı diyelim, adam hızını arttırmak için uploada mı bakacak? 50 ve 100 mbps arasında dev bir hız artışı vardır. Torrent felan indiriyormuş zaten. Akk zaten büyük bir dert ama hızı arttırmamak için gerekli bahane değil.Şimdi sen azıcık çalıştır kafanı.
    Oluyorsa kesinlikle almalısın.

1- belli bir indirme hızına ulaşabilmek için belli bir upload hızı da gereklidir. 50mbit hızı bile tam alabilmek için 2mbit upload yetersizken (torrent için) 100mbit için tamamen darboğaz yaratıcı bir etkendir ve tam hızın kullanılabilmesini engeller. çok verimsiz bir bağlantı kısaca.
    2- kota 50mbit ile aynı. kotayı 10 saatte bitirmek yerine 5 saatte bitirmek bu kadar önemliyse buyrun çöpe atın o parayı. (ki pratikteki hız farkı tam 2 kat değil daha düşük darboğazdan ötürü)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Akbekmez

Doğru demişler veremezlerde 100 mbite geçmekteki amacınız nedir?
    İki pakettede akn 200gb aknsiz pakete geçseniz hadi neyse :)

Bir soru ancak bu kadar saçma olabilirdi kusura bakmayında. Amaç hızı 50 den 2 ye katlamak olabilir mi?

Hocam bosverin. Size katiliyorum, evinde 20 megabit bile gormemis adam icin 50 megabit cok geliyor.

Not: 3 yildir 100 megabit kullaniyorum. 50 megabite dusmek veni rahatsiz ederdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Mart 2015; 17:16:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Bir soru ancak bu kadar saçma olabilirdi kusura bakmayında. Amaç hızı 50 den 2 ye katlamak olabilir mi?

Hocam bosverin. Size katiliyorum, evinde 20 megabit bile gormemis adam icin 50 megabit cok geliyor.

Not: 3 yildir 100 megabit kullaniyorum. 50 megabite dusmek veni rahatsiz ederdi :)

Teşekkür ederim, şu altyapı gelirse bende 100 alacağım.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Forumda ilk fttb kullanan şanslı üyelerden birisiniz diye tahmin ediyorum çok eski bir konunuz vardı günlük gibi hergün olanları anlatmıştınız ben de her gün imrenerek okumuştum hatta bir ara kablo şaftından foto çekerken makinayı düşüyorum falan demiştiniz hepsi dün gibi :) Ama ne yazık ki ben hala 4mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 30 Mart 2015; 21:02:47 >
  • 100mbiti ping sorunu vb. olmadan şuanda kullanabiliyorum. 1 hafta kadar beni uğraştırdılar ama sonunda geçişi yaptım. Dilekçe verdim planlama uzmanları ile görüştüm , mühendisleri ile görüştüm. kurumsal - bireysel müşteri temsilcileri ile görüştüm kısacası 1 hafta boyunca her gün telekomdaydım. bu bağlantıyı modemde yazıyor olmasına ragmen veremiyor olmalarını benim mantığım almıyordu. test sonuçlarım aşağıdaki gibi. 92-93 mbitleri gördüğüm testte olmuştu gündüz fakat şimdi böyle çıkıyor max hızında 2-3 mbitlik değişmeler olabiliyor. pingtest sitesine bayadır girmiyordum istanbul serverini kaldırmışlar sanırım , bende romanya serverindan yaptım testi.

100 MBIT VDSL HAKKINDA

100 MBIT VDSL HAKKINDA

Not : Sakarya'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartagnan -- 31 Mart 2015; 1:43:43 >

• Bağlantı özelliklerimde bu şekilde gözüküyor şuanda. Benim dikkatimi çeken SNR değerim 50mbit kullanırken 18 iken şuanda 100mbit - 5.8 e düşmüş. Bu çok düşük bir değer değil mi? Nette en ufak kopma , online oyunlarda LOL - CS:GO en küçük bir lag veya ping yükselmesi yaşamadım.

100 MBIT VDSL HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartagnan -- 31 Mart 2015; 2:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Arkadaşlar az önce YALIN 50mbit ten 100mbit hipernet e geçiş yaptım. 76 TL ödüyordum şuanda 90TL ödeyeceğim taahhütlü (airties 5650 modem de hediye olarak geçiyor faturaya eklenmiyor. yedek olarak tutuyorum modemi) akşama eve gidince testleri burada paylaşırım.

Hocam nerde veriliyor bu kampanya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 4 Nisan 2015; 14:55:36 >
  • Dartagnan kullanıcısına yanıt
    Hattınız 100Mbps Desteklemesi İçin Minimum 110Mbps Ulaşılabilir Hız Olmalı 102400 Kbps Hız Tanımlama Yapılıyor 100Mbps Paketinde VDSL2 Üzerinden Hizmet Veriliyor Şuan Hattınız VDSL Olduğu İçin Ulaşılabilir Hız Düşük Olabilir VDSL2 Çektikleri Taktirde 100Mbps Üzerini Rahat Alır Diye Biliyorum.

100 MBIT VDSL HAKKINDA 100 MBIT VDSL HAKKINDA

• Hattım çok iyi değil o yüzden sizin değerlere ulaşmam mümkün değil.
  • yurt dışında adamlar indirme hızının yarısı kadar yükleme hızı alıyor.
    burada iki hızın arasında uçurum var, yok hayır.
  • şu benim üstteki mesaja - verip duranlar teknolojiden bir haber zavallılar lol...
  • quote:

quote:

quote:

AKN'nin olmadığı durumda soyledikleriniz cok doğru ama 1 hafta sonra sizin ferrari ile benim anadol aynı trafik sıkışıklığında yan yana ayı tamamlıyor üstüne üstlük benden 2-3 kat fazla ödüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

quote:

quote:

AKN'nin olmadığı durumda soyledikleriniz cok doğru ama 1 hafta sonra sizin ferrari ile benim anadol aynı trafik sıkışıklığında yan yana ayı tamamlıyor üstüne üstlük benden 2-3 kat fazla ödüyorsunuz

Vallahi 36 aydır kullanıyorum daha 5,6 kere AKK'ı aştım. Hep de güncel oyunları, filmleri istediğim her şeyi indiriyorum. Dışardan hemen 200gb dolacak gibi duruyor ama inanın öyle değil. Keşke herkese bir aylık ücretsiz deneme hakkı verseler de anlasa millet. Gerçi o zaman da 1 ayım var diye millet abanır.

İnanın sizin için demiyorum ama 100 megabit netim olsa hemen bitirirdim demek de biraz kendini kandırmaca bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Nisan 2015; 16:09:46 >

• bu mantıkla 4-8 mbit internet alalım ozaman nası olsa kota dolacak diye. 50-100mbit arası farkı hadi yine belki anlarım da. 16mbit-24mbit internet ile 100mbiti kıyaslamak nedir. Uçuk paralardan mı bahsediyoruz 90 tl ödüyorum servet midir aradaki fark? Online CS turnuvasına katılacağız bu haftasonu arkadaşlar bana gelecekler 5 pc online maç yapacağız mesela bunu 16mbit net ile yapabilir misin? LOLE CS GO ya güncelleme geliyor beklemek yerine 2 dk sonra oyuna girmiş oluyorum. İzleyeceğim filmi 1 gün önce gece pc yi açık bırakıp indirmiyorum. Tıklayıp 6-7 dakika içerisinde (4gb+) izleyebiliyorum. Online oyun oynarken kardeşim kendi pc sinde youtube dan bir video açtığında pingim fırlamıyor. Madem ince hesap yapılıyor pc yi gece download için açık bırakınca elektrik harcıyor :) bu mantıkla düşünürsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dartagnan

Bağlantı özelliklerimde bu şekilde gözüküyor şuanda. Benim dikkatimi çeken SNR değerim 50mbit kullanırken 18 iken şuanda 100mbit - 5.8 e düşmüş. Bu çok düşük bir değer değil mi? Nette en ufak kopma , online oyunlarda LOL - CS:GO en küçük bir lag veya ping yükselmesi yaşamadım.

100 MBIT VDSL HAKKINDA

dostum download sinyal değerin 5.8 kopma olabilir.ama kopmamışsın büyük şans.vdsl port,sinyali kolay kolay bırakmaz.bu arada 100 mbps hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimi_raikonen -- 9 Nisan 2015; 20:54:01 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.