Şimdi Ara

100 METRE KISA MESAFE REKORUNUN SONU NEREDE BİTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

100 METRE KISA MESAFE REKORUNUN SONU NEREDE BİTER?

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2010)
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR.. ADAMLAR KOŞTUKTA KOŞUYOR.. SON 100 M. KISA MESAFE REKORU: 9.78

BUNDAN ÖNCE 12 İDİ, 11 OLDU 10 OLDU.. KÜSÜRATLAR VS...LER. İYİ DE İYİCE AŞAĞI İNİYO BU SÜRE.. SİZCE İNSAN UYGARLIĞI BU SINIRI NEREDE BIRAKIR.. 1 sn'ye kadar ineceğini sanmıyorum da..

• Bundan sonra inisi gittikce yavaslicaktir...7ye kadar inecegini tahmin ediyorum...
  • Askerde 100m 12 saniyede koşardım zaten standart istedikleri de 100m:12 sn
  • 9.00 ideal gibi ama, o saliselik durumları göze alırsak, adamın ışık hızıyla çıkması gerekecek..
  • ses hızını aşana kadar sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

ses hızını aşana kadar sürer

İnsan koşacak...
  • 9.45ten aşağı olmaz cık
  • artık inmesi dahada zorlaştı. yeni kurallara göre artık çıkış hatası yapanı direk diskalifiye edecekler. eskiden nasıldı derseniz her yarışmacının 1 tane çıkış hatası yapma şansı vardı daha sonra bunu tüm sporculara toplamda 1 tane hak olarak verildi. şimdi ise hatalı çıkanı direk postalıyorlar.gerçi kural uygulanmaya başladı mı bilmiyorum. bu çıkış korkusu yarışmada ki en önemli faktörlerden biri olan çıkış süresini olumsuz etkiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 9 Aralık 2009; 23:25:40 >
  • karakolda biter
  • usain bolt 4 sene daha bu performansla yarışsa, her sene 3 önemli yarışa katılsa, her yarışta ort. 1.5 ms geliştirse 12 x 1.5 = 18 ms

9 .78 - 0.18 = 9.60 olur herhalde. Ondan sonra 100 metreyi kıran zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

usain bolt 4 sene daha bu performansla yarışsa, her sene 3 önemli yarışa katılsa, her yarışta ort. 1.5 ms geliştirse 12 x 1.5 = 18 ms

Yahu sen yaziyi yazdiginda rekor yaklasik 3 aydir 9.58 di. Nerede yasiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

usain bolt 4 sene daha bu performansla yarışsa, her sene 3 önemli yarışa katılsa, her yarışta ort. 1.5 ms geliştirse 12 x 1.5 = 18 ms

Yahu sen yaziyi yazdiginda rekor yaklasik 3 aydir 9.58 di. Nerede yasiyorsun?

Geçen eurosport'ta Usain bolt ile röportaj vardı. 9.30 yardırabileceğini düşünüyor. Bu adam hiç ciddi koşmadı ki hep son anlarda şov yapa yapa geçiyor. Gaza gelse. 8 saniyede koşar bu ha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.