Şimdi Ara

100 pc network

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar 100 pc lik bir network nasıl kurulur?Bunun için gerekli malzemeler nelerdir?Makinalar ortak 3- yada 4 yazıcı kullanacak ,internete girecek.Mümkünse acilen fikirlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu
  • Ya karde$im neyine yardimci olalim? Insanlar para kazanabilmek, bu i$leri yapabilmek icin senelerini verip bilgi birikim kazaniyorlar.
    Sen gelip 100 Pc'li network nasil kurulur diyorsun..

Bunun icin planlama yapmak gerekir.
    Departmanlar olacaksa bölümleme yapmak gerekir.
    Internet olacaksa icerik filtreleme gerekir.
    Yazicilar olacaksa Print server gerekir.
    100 ki$iyi kontrol altinda tutacaksan Active Directory, ISA ve Firewall gerekir.

Yani ve sen bunlarin nasil yapildigini anlatmamizi istiyorsun. Pes
  • Nasil yapilacagini foruma soruyorsa kisi, zaten o isi yapmasin daha iyi...
  • quote:

Mrb arkadaşlar 100 pc lik bir network nasıl kurulur?

İşi bilen insanlar yada firma ile anlaşılır, ücreti ödenir kurdurulur.

100 kişilik network, evde 2-3 kişinin kullandığına benzemez. Planlama, analiz ve tecrübe ister....
  • iki tane 48 portluk switch almalısınız, daha sonra ipleri elle de dağıtabilirsiniz, bi tane serverınız olsun, içinde dns, dhcp kurulu olması ip dağıtmada daha iyi olur. Otomatik olarak o dağıtır. Utp kablo gerekli, internet için adsl modem alırsınız hepsine oradan dağıtırsınız. 48 portluk switch 200-300 tl vardır tahminim. Belki daha fazla olabilir.
  • Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu kadar kasılmak neden ,cahillik edip birşey sorduk.Görmezden gelin olsun bitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren232323
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Bu kadar kasılmak neden ,cahillik edip birşey sorduk.Görmezden gelin olsun bitsin.

Cahilsen, bilenlerden teklif al, hizmeti satin al yaptir.
    Sorup kendin yapmaya cali$ma. Ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: axiadam

quote:

Orjinalden alıntı: evren232323
    Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Cahilsen, bilenlerden teklif al, hizmeti satin al yaptir.
    Sorup kendin yapmaya cali$ma. Ok?

Kendi İşini Kendisinin Yapmaya Calismasi Bence Cok Guzel... Vatanımızda Bu Düşünceyle Batıp Gidiyor ya , Hazırı Var Nasıl Olsa Satın Alalım.. Hiç Üretmeyelim Hiç Birşey İçin Çabalamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 24 Nisan 2009; 19:06:29 >
  • Aynen, sonuçta arkadaş bilgi istiyor, bunda yanlış bir şey yok bence. Ben şu bilgiyi bu kadar yıl çalışarak öğrendim, sana bedavaya söyleyemem gibi bir yaklaşım doğru değil. Bilginin fiyatı olmamalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX.
    Aynen, sonuçta arkadaş bilgi istiyor, bunda yanlış bir şey yok bence. Ben şu bilgiyi bu kadar yıl çalışarak öğrendim, sana bedavaya söyleyemem gibi bir yaklaşım doğru değil. Bilginin fiyatı olmamalı.

O zaman Microsoft'a bir zahmet iletiver eğitimlerini/sertifikalarini bedavaya versin.
  • forumlardan arastrp 2.000 $ maaş alan birisini görmedim.
  • tavsiyem mikrotik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.