Kesinlikle burda haksızlık falan yok. Sadece 50+ kişi resim gönderdiğinden dolayı çekiliş yapmak zorunda kaldık.
Tarih geçerli değil mi hala ?
Bu akşam 22:00 Çekiliş yapılacaktır. SSler alınmakta .
Bu silkler kim tarafından karşılanıyor?
Resimimi, size link olarak ö.m aracılığıyla yolladım.
Gönderdim devam ediyodur.İnşallah :D
Son DH SS yarışması kazananı ünvanıyla bende katıldım :)) Herkese başarılar..
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
linki var mı? bnce oda tamamen bir haksızlıktı..
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
quote:
Yarışma bitince konu kaldırıldı.. Nasıl bi haksızlıktı anlatırmısın ? Kimse hiç bi durumdan şikayetçi olmadı ? Herkes oylarını kullanmıştı en çok oyu alanan kazandı
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
Bu akşam 22:00 Çekiliş yapılacaktır. SSler alınmakta .
Bu akşam kazanan belli olacak o zaman ?
Şu çalışmalarım bitsin bir rahata kavuşacağım hele sen o zaman yarışmaları gör.Katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Önder Ne Kıvırıyorsun :D O Kadar 10 Kişi Dedin 10.cu Yollayan Benim Acele Ettirdin Şimdi İse İlk 50 Diyon :D Burdan Sana Bi Osmanlı Tokatı Sallıyorum :D Fazla Dokunmasın
Bu aksam oylamaya katılacak kişileri seçeceğiz. Yarın 09:30da oylamaya ekleyeceğiz.
Süleyman@@
Çok fazla ilgi gördüğü için çekiliş yapacağız kimin şansına ise
Bu yarışmayı düzenleyen Donanim Haber mi ? Neden bölüm yöneticisine gönderiliyor resim sadece ? En iyi resmi Bölüm yöneticisimi secicek ? Cok sacma bir yarışma olmuş. Neden Anons olarak gecmiyor ? Şimdiye kadar gördüğüm en sacma yarışma ne amacı var nede sonu
quote:
Orijinalden alıntı: erden1978
Bu yarışmayı düzenleyen Donanim Haber mi ? Neden bölüm yöneticisine gönderiliyor resim sadece ? En iyi resmi Bölüm yöneticisimi secicek ? Cok sacma bir yarışma olmuş. Neden Anons olarak gecmiyor ? Şimdiye kadar gördüğüm en sacma yarışma ne amacı var nede sonu
Yapılan açıklama üstte var.
Adminlerle görüşülüp izin alındıktan sonra böyle bir yarışma yapma kararı aldık.
Tekrar anlatıyorum.
* Bu aksam 22:00da gönderilen resimler sonlanacak. Yapılan çekilişte ; üyelerin(10 üye seçilecek) gönderdiği resimler sıralanarak anket açılacaktır. * Oylamayı kendiniz yapacaksınız. * Anons olarak geçmesine gerek yok. Zaten bu yarışma bu kategori için geçerli * En çok oylanan üyeye 100 silk PM ile gönderilecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
quote:
Orijinalden alıntı: erden1978
Yapılan açıklama üstte var.
Adminlerle görüşülüp izin alındıktan sonra böyle bir yarışma yapma kararı aldık.
Tekrar anlatıyorum.
* Bu aksam 22:00da gönderilen resimler sonlanacak. Yapılan çekilişte ; üyelerin(10 üye seçilecek) gönderdiği resimler sıralanarak anket açılacaktır. * Oylamayı kendiniz yapacaksınız. * Anons olarak geçmesine gerek yok. Zaten bu yarışma bu kategori için geçerli * En çok oylanan üyeye 100 silk PM ile gönderilecektir.
Şimdi Demişsiniz bana cekilen resimleri özelden gönderin cekiliş yapıp ankent olarak acıcağız. İşin icine cekiliş girdikten sonra iş tamamen şansa kalır Fakat resimler buraya eklenirse ve üyeler kanaat notu kullanıp oy vermesi daha mantıklı.. (Yaptığınız işi kötülemek ten değil bu foruma 2006 dan beri üyeyim fakat daha profosyenel bir yarışma ve reklamını daha iyi görmek istediğimden. Yönetim bu konuya istediğim ilgiyi göstermemiş ve ödülde işin acı tarafı. Donanim habere yakışan 1 Hafta reklam vermek,Ödülün daha büyük olması,Ve birazdaha profosyenel bir yarışma )
Bende Yolladım resimimin adı İskelator Gelin Teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
quote:
Yarışma bitince konu kaldırıldı.. Nasıl bi haksızlıktı anlatırmısın ? Kimse hiç bi durumdan şikayetçi olmadı ? Herkes oylarını kullanmıştı en çok oyu alanan kazandı
biz oy kullanamadan konu kaldırıldı çok az zaman verdiler seninle bi alakası yok
Donanim Haber Basit bir site değil. Diğer forumlarla kıyaslamayın Donanim haber ve üyelerine yakışan ödül ve rarışma bu olmamalıydı.. ( Özellikle Silkroad Üyelerine )