Şimdi Ara

100 Silk Ödüllü Sro ScreenShot Yarışması - 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Geleneksel 100 silk ödüllü ss yarışmasını yine düzenliyorum. Bu haftaki ss yarışması şartları ;

* Yaratıcı resimler istiyoruz. Skill v.b resimler değil ..
    * Kazanan yarışmacı özel mesaj ile karakteri bize teyit edecek.
    * 10 kişi seçilir ve oylamaya sunulur.
    * 100 Silk Ödüllü Sro ScreenShot yarışması - 2 konusuhttp://resim.donanimhaber.com/m_35984404/tm.htm
    * Herkese bol şans SSleri bana özel mesaj ile gönderiyorsunuz, kesinlikle burdan değil. Cuma 23:30 ' da 10 kişi seçilip bir sonrai gün oylamaya sunulacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Katıldım.

Edit: 1 Mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 30 Kasım 2009; 23:47:49 >
  • Bende katılıyım çok ihtiyacım var silke
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: elwood

skill v.b ne demek ? yani nasıl yaratıcı, photoshop gibi programları mı kullanmak gerekli o zaman ? biraz daha açın lütfen

oyundaki komik bir anı ss almak gibi mesela...

skill v.b Derken: örneğin geçen yarışmada okçu skill kullanırken çektmişti öle olmamalı
  • [Deleted by Admins]
  • Yolladım.Bu sefer ilk 10'un arasına girsem bari...
  • Öyle bi resim yollycamki .. Akşam eve gidiym atarım pm :)) Seçilirsem çok seviceksiniz xD
  • '' Geleneksel '' ne demek önder Biliyorsun değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

'' Geleneksel '' ne demek önder Biliyorsun değil mi ?

Gelenek haline gelmiş, belirli aralıklarla tekrarlanan. birincisi düzenlenen bi organizasyonun adının başına "geleneksel" koyup espri yapmak gelenekselleşmiştir mesela.

Uzun zaman öncede bu yarışmalar vardı bilmem hatırlıyormusunuz.

Neyse arkadaşlar konumuza dönelim, bana gelen resimlerin çoğu basit resimler. Skill tarzı resimler istemiyoruz demiştik , mesela 2. yarışmada galip gelen üyemizin resmi gibi resimler elde edin

• Yani Diyorsunuzki Geçen Yarışmadaki Gibi Bir Resim İstiyoruz Senden O Zaman Coming Soon

elwood
    Son Kazanan Resim Gibi Ama Daha İyisi lazım :)

Edit:100 Silk Az Değilmi? Koskoca Dh Ailesi 14-15tlye Bakmaz Diye Biliyorum.Bu Yarışmada Yükselmesini İstiyoruzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 1 Aralık 2009; 10:19:35 >
  • Yarışmaları gözlemliyorumda foruma ayda-yılda bir mesaj atan elemanlar yarışma konusu oldunmu aniden bitiveriyor. Bunlara bir kısıtlama getirilrise daha iyi olur adamlar resmen çıkarcılık yapıyor.
  • Bende katıldımda izdiham oluyor yav seçilmemiz zorlaşıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Yarışmaları gözlemliyorumda foruma ayda-yılda bir mesaj atan elemanlar yarışma konusu oldunmu aniden bitiveriyor. Bunlara bir kısıtlama getirilrise daha iyi olur adamlar resmen çıkarcılık yapıyor.

Bknz: Fake's
  • Bende yolladım resim,bakalım ne olacak
  • katilsammi bilmyiorum
  • Yolladım
  • yollladım bende inş seçilirim beğenirsiniz
    önder sen bursaya gitmemişmiydin ?
  • Yolladım Bakalım :)
  • yolladım linki bakalım maksat yaratıcılık olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.