Bildirim
100 Silk Ödüllü SRO ScreenShot Yarışması (Anket) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

100 Silk Ödüllü SRO ScreenShot Yarışması (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 18.11.2009)
Giriş
-
tekrarlanıcakmı bu cekılıs bende katılmak ısterım bıdakıne -
* Tekrarlanacak farklı bir çekiliş olabilir. Farklı ödüller olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
Bu bölüme ayak bile basmamış üyeler oy kullanamaz. O zaman herkes her tanıdığına bir link gönderir, yarışmanın bir anlamı kalmaz.
Üstüne basarak tekrar söylüyorum
Resimlerin güzel olup olmamasıyla alakalı değil, tamamen 75 kişi teker teker kağıtlara yazıldı. Ve 75 tane kağıtlardan 10 tanesi seçildi .
Berbat bi Sistem Yapmışsın Önder.Eğer Şans İçinse Hiç Resim Yollanmasın Direk Her Üyenin ismi yazılsın kağıttan çekilsin daha iyi BU şekilde resimlerin bi önemi kalmıyor.
Kura falan çok yanlış En güzel 10 Resmi Seçip burda ankete koyacaktınız bu şekilde haksızca olmuş :)
Düşük Bir Yarışma Olacağını Tahmin ettiğimden İyiki Katılmadım
-
Tolga sen Heuksal değilmiydin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: VaramiR
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
Bu bölüme ayak bile basmamış üyeler oy kullanamaz. O zaman herkes her tanıdığına bir link gönderir, yarışmanın bir anlamı kalmaz.
Üstüne basarak tekrar söylüyorum
Resimlerin güzel olup olmamasıyla alakalı değil, tamamen 75 kişi teker teker kağıtlara yazıldı. Ve 75 tane kağıtlardan 10 tanesi seçildi .
Berbat bi Sistem Yapmışsın Önder.Eğer Şans İçinse Hiç Resim Yollanmasın Direk Her Üyenin ismi yazılsın kağıttan çekilsin daha iyi BU şekilde resimlerin bi önemi kalmıyor.
Kura falan çok yanlış En güzel 10 Resmi Seçip burda ankete koyacaktınız bu şekilde haksızca olmuş :)
Düşük Bir Yarışma Olacağını Tahmin ettiğimden İyiki Katılmadım
Keyfimize göre "-sen katıl,-yok sen katılma" düşünürsek eğer asıl şimdi haksızlık olur.
Zaten belirttik önceki konuda, güzel resimler yollayın diye..
Hatta bir çok üye resimlerini tekrar değiştirdiler yine itiraz etmedik.
-
Bu forumda nadir bulunan dürüst, erdemli, dalkavuk olmayan, efendi ve saygılı kişilerden birisi olan Taşkıran rumuzlu üyeye oy verdim. Yarışma konusuna gelince Donanım Haber gibi her ay reklamlardan milyarlarca TL kazanan bir siteye bu kadar düşük bütçeli bir organizasyon yakıştıramadım... -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak
Bu forumda nadir bulunan dürüst, erdemli, dalkavuk olmayan, efendi ve saygılı kişilerden birisi olan Taşkıran rumuzlu üyeye oy verdim. Yarışma konusuna gelince Donanım Haber gibi her ay reklamlardan milyarlarca TL kazanan bir siteye bu kadar düşük bütçeli bir organizasyon yakıştıramadım...
* Donanım haber her ay milyarlarca tl kazanıyorsa bu bütçe biz üyeleri ilgilendirmiyor. Ve organizasyon adminlerden izin alınarak biz yöneticiler tarafından yapıldı. Silkler bizim tarafımızdan ödendi.
* Yarışma bitmiştir. Konu kilit.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X