Şimdi Ara

100 TANE ckolata kirdirdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 tane kırdırdım once yüzük sora da 1m çıktı
  • 300 tane kırdımışımdır 2 kere silver coin gere kalam hep yüzük
  • KARDEŞ SENİNKİ GENE İİDİR bana bus çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: harhariyas

bir forum sitesinde gördüm "1000" tane toplamış ama çıkan şeyin neişe yardığını soruyordu garibim

o bendim daha sonra 600 tane daha topladım 500lük ten nps ts çıktı 100lüktende mavi kutu :D
    ama o 1000likden çıkan itemin daha ne işe yaradığını bilmiyom
  • bana mavi kutu cıkmıstı
  • quote:

Orjinalden alıntı: N.G

bunlar silinmivekmi 10 daggerler felan

silincek tabii.. silinmese soyunup 2vs1 yaparlar onlardan dual giyince bide dd 25
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

Walla 380 tane kırdırdım ilkinden yeşil kutu 2 lotto 3 yüzük 4 lotto gerisi gold coin silver coin ve yüzükler yeşil sandığı kırdım Mirage dagger çıktı lottodan Kek ve wisdom çıktı asdfgh

şanssızlıkta son nokta

• Ounu bırakıcaktım 1.5 milyar para vardı çarda bi ara gittim yeşil kutu aldım 2tane o zamanlar 700 800 arası felandı kırdırdım birine raptor düştü birine hb düştü :) Gelde bırak hb +6 oldu raptor +5 oldu dedim raptoru basim yakim hbyi +7ye basim elim varmadı :) Sonra gittim sattım çara +2 rebirht chitin set adlım +8 2tane cleaver aldım bana yetti takılarımda vardı zate
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Ounu bırakıcaktım 1.5 milyar para vardı çarda bi ara gittim yeşil kutu aldım 2tane o zamanlar 700 800 arası felandı kırdırdım birine raptor düştü birine hb düştü :) Gelde bırak hb +6 oldu raptor +5 oldu dedim raptoru basim yakim hbyi +7ye basim elim varmadı :) Sonra gittim sattım çara +2 rebirht chitin set adlım +8 2tane cleaver aldım bana yetti takılarımda vardı zate

• yaw nerde kırdırınıyonuzzz ??*
  • tamamen şans işi bakarsın güzel birşey çıkar bakarsın kötü
  • yaw arkadaşlar hadeeee nerden kırdırlıryooooooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarrioR06

ve warrior citin cıktı

bende 50 tane biriktirdim 10k çıktı
  • bana 20 taneden silver coin çıktı:D
  • skill sıfırlattığın kişi var ya onun yanındaki kişiden sıfırlatılıyo...
    yeşil kutu nerde kırdırılıyo?
  • 100 Tane bastım Gold Coin çıktı :1m

• quote:

Orjinalden alıntı: PAŞHA

Ounu bırakıcaktım 1.5 milyar para vardı çarda bi ara gittim yeşil kutu aldım 2tane o zamanlar 700 800 arası felandı kırdırdım birine raptor düştü birine hb düştü :) Gelde bırak hb +6 oldu raptor +5 oldu dedim raptoru basim yakim hbyi +7ye basim elim varmadı :) Sonra gittim sattım çara +2 rebirht chitin set adlım +8 2tane cleaver aldım bana yetti takılarımda vardı zate

• 100 tanede kırdım mage cotton robe çıktı şimdi 20 tane var maradona gittim ikide bi dc yemezsem kırdırıcam...
  • işinizi şansa bırakmayın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.