Şimdi Ara

100 TERÖRİST KISTIRILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

100 TERÖRİST KISTIRILDI
    Etrafları sarılan PKK'lıların ele geçirilmeleri an meselesi

29.10.2007 08:55

Irak sınırında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin, teröristlerin Kuzey Irak'a geçiş noktalarını kapatmasıyla 100 dolayında teröristin İkiyaka Dağları'nda kıstırıldığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 12 askerin şehit edilmesi, 16 askerin yaralanması ve 8 askerle de irtibatın kesildiği saldırının ardından terör örgütüne yönelik operasyonlarına hız kazandıran Mehmetçik, terör örgütü üyelerinin Kuzey Irak'a geçiş yaptığı tüm noktaları kapattı.

Teröristlerin kaçış noktalarının kapanmasıyla Kuzey Irak'a geçemeyen 100 dolayında teröristi Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda kıstıran güvenlik güçleri, operasyonlarını da bu bölgeye kaydırdı.

Teröristlerin, İkiyaka Dağları'ndaki mağaralarda saklandıkları yönünde duyum alan Mehmetçik, grubun Irak'a geçişini engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla kara ve hava destekli operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42217&cat=110&dt=2007/10/29

• gebertsinler itleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: üç hata

gebertsinler itleri
  • allah yollarını açık etsin mehmetciklerin de gebertsinler ib....ri
  • gebertmesinler ele geçirsinler.
  • kıstırılan tüm ŞEREFSİZLERİN sonu bu videodaki gibi olur İNŞALLAH

http://www.youtube.com/watch?v=Yaqg5JO-fAU

arkadaşlar ordumuz böyle videoları çoğaltmalı cobralarlar çekilen videolar tsk dan pek dışarı çıkartılmıyor ortada gezen sadece 1 tane video var cobra helilerinden çekilmiş halbuki propagandayı o şerefsizler bizden daha çok kullanıyorlar ordumuz neden vermiyor cobradan çekilen görüntüleri anlamıyorum

yalnız bu videoda anlamadığım bir şey var arkadşlar bizim 2 askerimiz sanırsam teslim olmuş 2 şerefsizi almak için biraz aşağıya iniyorlar orada askerlerimize ateşmi açılıyor yoksa benmi yanlış gördüm görüntü kötü ben birşey anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 29 Ekim 2007; 9:59:37 >

• (kaçış yolunuz yok! etrafınız sarıldı.teslim olun...) yeryüzünde Türk askerinin bir eşi ya da benzeri asla yoktur . öyleki canına ve vatanına kastetmiş nice mehmetciğin canını almış bu şerefsizlere karşı hala merhamet gösterebiliyor askerimiz.bu sebeple herkes Türk doğmaz, herkes Türk gibi olamaz.^^Ne mutlu Türküm diyene!^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 29 Ekim 2007; 21:06:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.