Şimdi Ara

100 Tl lik ekran kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma ekran kartı arıyorum bütçe 100tl ekran kartı 2.el olabilir Oynıcağı oyunlar Warface , Minecraft , Point Blank gibi oyunları oynıcak fazla bi performans beklemiyoruz tabi ekran kartından ama yinede fiyatının hakkını versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetburak1629 -- 11 Ekim 2014; 21:59:39 >

• Sistem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus R7 240

• O fiyata forum 2.el de HD5770 ekran kartı modellier var en iyi seçim o olacaktır.

• sistemi nasıl bulacağız tüm sistemi gösteren bi program var mı bildiğiniz ss atabiliriz
  • ahmetburak1629 A kullanıcısına yanıt
    Cpu z programini indirin birde kasadaki powerin watt i ni yzarsaniz super olur.

• Psu 230 Watt sanırım.
     100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum 100 Tl lik ekran kartı arıyorum

• ahmetburak1629 A kullanıcısına yanıt
    Kardesim istersen ileriye donuk yeni bir psu alirsan iyi olur ortalama 150 tl dir. Yok su an masraf yapamam derseniz size sifir olarak r7 240 oneririm yanliz psu da biraz sikinti cikarta bilir ikinci el düşünürseniz nvidia 9800 ve ustu bakarsan daha iyi olur.
    Not mobildeyim eger bir kusurum olduysa simdiden ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsizizleyici00 -- 11 Ekim 2014; 23:54:59 >
  • dediğim gibi arkadaşım için ekran kartı arıyorum. arkadaşın ailesinin durumu pek iyi değil o yüzden olsun yeter diyo sadece
  • Ekran kartını gittigiyordan bakayım dedim site bakıma girmiş başka bi siteden link atabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.