Şimdi Ara

100 TL'lik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Uydu alıcısından hiç anlamadığım için bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepsiburada’da 100 TL lik hediye çekim var ve buna uydu alıcısı almak istiyorum. LCD TV yok. Ama almayı düşünüyorum. Şu an Sitenin merkezi antenini kullanıyorum. Uydu içinde merkezi uyduyu kullanmayı düşünüyorum. Bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. (en fazla 150 TL’ye çıkabilirim)

• Burdan ve özelden gelen tavsiyeler için teşekkürler. Bu giriş çıkışlardan anlamıyorum. Tek istediğim şimdi alacağım uydu alıcısını LCD aldığımdada kullanabilmek. 150 TL ye kadar çıkabilirim.
  • Arkadaşlar Hiremco X3 tavsiyeleri geldi. Olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınız lütfen.
  • bende GM 66000 fta tavsiye edeceğim sana full hd lcd de kullanıyorum scart kablo ile görüntüsü gayet iyi kullanması kolay hızlı bir cihaz

eğer bütçenizi artırabilirseniz next 2000 serisi bir cihaz alın,yok 100 tl yi geçmem derseniz goldmaster alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayozcan

bende GM 66000 fta tavsiye edeceğim sana full hd lcd de kullanıyorum scart kablo ile görüntüsü gayet iyi kullanması kolay hızlı bir cihaz

eğer bütçenizi artırabilirseniz next 2000 serisi bir cihaz alın,yok 100 tl yi geçmem derseniz goldmaster alın

güzel seçimler doğrusu
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    geçen ay açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncellemene gerek yok arkadaşım bencede GM 66000 veya 72000 den birini al gitsin 100 liraya alınabilecek en iyi cihazlardan biri..
    markası ve görüntü kalitesi iyi,hızlı,emusu var uydu güncellemesi var ufak boyutlu ve şık 100 liraya daha ne olsun..
  • Hiremco X3 alındı. Tavsiyeler için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.