Şimdi Ara

%100 uskoya girme şansı deneyin sonra yazın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın 1i demiş daha 2.cisi niye lagla ne lakası var diyor allahım ya iyi bi bakarsanız başka %li bişey göremiyeceğinizi ve forumu başlatanında orayı kasteddiğini anlarsınız
  • ya gereksiz topic o lag degerini gosteriyo herhangi bi servera girmk icin

o servera hep mousla durmadan tiklayin yada enterla ama mouse daha iyi enterla bazn olmuiyo ve bole yaparken elinizi hic cekmeyin hep basin
  • allah razı olsun oldu be girdim sabahtan beri bekliyodum şimdi girdi üst topic plz
  • 08 ken giremedim gereksiz bi konu milleti kandırmayalım boşuna
  • saol hemen bakıcağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul Rider

08 ken giremedim gereksiz bi konu milleti kandırmayalım boşuna

tarih baksana hortlamıstı
  • 0.8 ken girememen normal çünkü 0.8=0.80 adam bize yukarıda 0.66 iken giriliyor diyo doğrumu bilmem denemedim ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Nazgul Rider

08 ken giremedim gereksiz bi konu milleti kandırmayalım boşuna

• Hadi bakalım olursa cok dua alcan
  • Beyler hadi üst topic yapıorruzzzz bunu !!!! upppppp !!!
  • şimdi bu 0.066nın altına indimi server alıo demek?
    yoksa 0.077 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightS of ZB -- 6 Eylül 2006; 15:15:27 >
  • Herkes inanmış arkadaş ... Delinin biri kuyuya bir taş atıyor , 40 akıllı çıkaramıyor

Ben de deneyeyim bari
  • bencede öyle her şeye inanmamak lazım.
  • Oradaki Latency nin lag la falan alakası yok.
    Sitedeki açıklamaları okursanız anlarsınız.
    Site her servera 30 saniyelik ping atıyor ve oradaki rakam da atılan pinge karşılık pong un geri dönüş süresini saniye cinsinden gösteriyor.
    Yani serverın atılan pinge kaç saniyede cevap verdiğini gösteriyoru. 0.07 yazıyorsa 0.07 saniyede server atılan pinge cevap vermiştir.

Bu durumda benim tahminim şu; eğer server kısa bir sürede atılan pinge cevap verebiliyorsa serverdaki doluluk oranı azdır. Yani server biraz boş sayılır. Eğer geç cevap veriyorsa server çok yoğun demektir. Burdan yola çıkarak ne zaman girebileceğinizi siz kestirmelisiniz.
  • hiç biri %0.66 deil ki ne ki?
  • ya 0.66 ikenmi onun altında ikenmi giricez bişey anlamadım yavf yardım plz
  • girmemiz gene imkansız cypher 3 yüksek c2 dahja düşük c1 dahada düşüğk ama hepsi 0.75in üstünde
  • Orjinalden alıntı: TreEBearD

0.8 ken girememen normal çünkü 0.8=0.80 adam bize yukarıda 0.66 iken giriliyor diyo doğrumu bilmem denemedim ama

ben 0.8 demedim orda yazanı söledim yanı %08 anlamadan laf yapma ii oku sonra konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazgul Rider -- 6 Eylül 2006; 15:36:13 >
  • girmeyin bişi olabilir
  • ŞAHANE BU YA BURAYA BAKARAK SERVER LARI ANALIZ EDEBILIR PRESIZLER GIREBILIR GÜZEL FORMÜL ama yıne de 15m verıp en azından bronz alın derım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.