arkadslar ben 100 ytlden asağı mp3 player aroyorum yardımlarınız beklıyorum!!!!!!!!
ben 3 hafta önce 85 ytlye minton 3036 mp3player aldım harika herşeyiyle içinde ipod shufflelarda olan sigmatel chip kullanılıyor satmayı düşünüyorum istersen temasa geç benle.
quote:
Orjinalden alıntı: resulgs
arkadslar ben 100 ytlden asağı mp3 player aroyorum yardımlarınız beklıyorum!!!!!!!!
arkadaşım 100ytl den aşağı mp3 çalar arıyorum diyorsun ama aramıyorsun arasaydın bulurdun(forumda birsürü yazı var; creative muvo sport c100)
Trekstor Xtension'u önerebilirim,512mb hafızası var sd ve mmc kartta destekliyor,ama radyosu yok,fiyatıda 60ytl. Radyolu istersen PackardBell Pulse var onda da 512 hafıza ve radyo var ama harici kart yok
Bence 100 lira altında mp4 player aramalısın.. (taklit de olsa mp4)
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Bence 100 lira altında mp4 player aramalısın.. (taklit de olsa mp4)
sn onu dinleme arkadaşım
GG dan ipod shuffle trekstor ibeat cebrax yada creative c100
Trekstor Xtension'u önerebilirim,512mb hafızası var sd ve mmc kartta destekliyor,ama radyosu yok,fiyatıda 60ytl. Radyolu istersen PackardBell Pulse var onda da 512 hafıza ve radyo var ama harici kart yok
+1 Arkadaşım trekstörün bu iki ürünü uygun gibi...
çakma sony mp4 1gb 55 ytl 2 gb 70 ytl nere dresen tahtalake eminönü alsna 30ytl karlı bir alış veriş paranın yarısı cenine kalsın bozulunca sobaya atarsın ghaberin olsun başka bişi yapılmıyo ayriuyetten örneğin goldmaster uydu alıcıları tam 10 yıl garantili buda tam 10 gün garantili yani kullanım ömrü garantisinden ibarettir
Carrefour'da Packart Bell var 1 GB 99 YTLLL
Özelliklerine bakabilirsin, fiyatı 42 ytl, üye olunca extra indirim geldi, kargoda ödemedim. Bundan iyisi şamda kayısı.
Ayrıca form sitesinde ki arkadaşlara başarılar dilerim, gerçekten verimli bir site olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
çakma alabilirsin ama tekno saları bi gez thomson lyra 85 lira ydı(1 ay önce)
100 ytl ve altına
iriver t30 512 mb
daha iyisi yok
Ben Sony s-382 mp3 player aldım 1gb ve ve tamı tamına 40 YTL sıfır çünkü kaçak Ve Dışarı ses verebiliyor
dogubankta 33 lıraya 1 gb lık 70 lıraya da 2 gb lık sahte sonyler ımıtasyon cıhazlar var... kı ben hıc bır acıdan tavsıye etmem.. sadece sana yardımcı olmak ıcın... ama bunun yerıne trekstor creatıve yada mınton un uygun fıyatlı urunlerınden bırını alabılırsın 100 ytl altına..
packard bell pulse 1 gb (alanlar memnunmuş) fiyatı da 99'muş carrefour'da
noisy marka mp3 / mp4 ler süperrr perpa tic. merkezi / şişli de b blok 5. kat ta sedit bilgisayar
trekstor xtension msi mega player 512 mb (sd kart yavası da mevcut) packard bell pulse çakma çin işi şeylere gitme derim ben
dostum bunu al paşalar gibi kullan şahsen 1GB lığını ben sipariş verdim.
arkadaşım ben sana samsung yp u2 yi öneririm. ben 1 aYDIR KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM.3d ses ve kişisel ekolayzır mevcut.usbden şarj olmasına rağmen şarjı bayaa iyi gidiyor.ben bunu kullnıpta şikayet eden birini daha görmedim,tanımıyorum.fiyatı 128 tl. aletin kullanımı oldukça kolay ve usb 2.0 bağlantı ile şarkıları çabucak mp3 playera atıp dinleyebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme